Srpska zastava Crnogorska zastava Bosanska zastava Hrvatska zastava
MOLITVA SPASENJA

Slika za Molitvu Spasenja

AmightyWind je Proročka Služba koja propoveda Jevanđelje na preko 25 jezika. Počastvovana sam da budem nazvana jednom od JAH-ovih Apostola i Proroka narodima, ali je glavno usredsređenje propovedanje Jevanđelja – privođenje duša JAHUŠUA-i! NJEGOVO Ime znači: ‘JAHVE spašava’!


“Jer Bog je toliko voleo svet, da je dao Svog Jedinorođenog Sina, da niko ko iskazuje veru u Njega ne bude uništen, nego da ima Večni Život.” – Jovan 3:16

“JAHUŠUA mu odgovori: ‘Ja sam Put, Istina i Život. Niko ne dolazi k Ocu, osim preko Mene.” – Jovan 14:6


Pročitaj ovu molitvu koja sledi i prihvati JAHUŠUA-u (ISUSA) u svoje srce kao svog GOSPODA i SPASITELJA. Onda pročitaj molitvu ponovo, ovog puta ne glavom već svim svojim srcem, poveruj u veri, i zapamti: JAHUŠUA nije samo tvoj BOG, već je ON tvoj najbolji prijatelj! NJEMU je puno stalo do tebe. ON te voli tako puno, baš takvog/u kakav/va jesi. ON mrzi greh, ali voli tebe – grešnika!

JAHUŠUA je platio cenu za tvoje grehove – više se ne moraš osećati krivim/om ili osuđenim/om! Priznaj svoje grehove JAHUŠUA-i. Imenuj ih, reci MU da ti je žao, zamoli GA da ti oprosti sve tvoje sadašnje i prošle grehove. Greh je bilo šta što si učinio/la ili činiš, a što nije ugodno Svetom JAHVE-u. Niko nije savršen! Zapamti to!


JAHUŠUA (ISUSE),

prihvatam TE sada za svog GOSPODA i SPASITELJA. TI si BOG kog volim. Verujem da si TI platio cenu za moje grehove na Golgoti. TI si umro i ustao ponovo iz mrtvih u treći dan. Molim TE da se nastaniš u moje srce, oprostiš mi moje grehove, opereš me čistog/u od sve nepravednosti. Žao mi je zbog mojih grehova, i odvraćam se od tih grehova. Hvala TI što me ispunjavaš SVOJIM SVETIM DUHOM i što mi daješ želju da TI služim u sve dane mog života. Živi SVOJ Život kroz mene, JAHUŠUA, da bi ti bio proslavljen! Hvala TI što mi daješ želju da čitam TVOJU Bibliju i što mi daješ mudrost da je razumem. Hvala ti što me voliš i što spašavaš moju dušu, čineći da moja vera raste, kako bih jednog dana bio/la sa TOBOM na Nebesima. Ispuni me SVOJIM SVETIM DUHOM sada i izbavi me od zloga – u TVOJE Ime, JAHUŠUA, molim se!

Pomozi mi JAHUŠUA da zapamtim: „Svi su sagrešili i ne odražavaju Božiju Slavu“ (Rimljanima 3:23), a TI si došao da spasiš nas grešnike. Zbog toga si TI nazvan naš SPASITELJ. Amin.


Čitaj Novi Zavet i upoznaj JAHUŠUA-u. Ako ne znaš odakle da počneš, možeš pročitati naš Iskaz Vere! Biblija kaže da moraš da GA priznaš kao GOSPODA i SPASITELJA, da bi ON tebe priznao pred OCEM (Matej 10:32). Nemoj da se stidiš JAHUŠUA-e. ON se ne stidi tebe! Reci nekome da si danas prihvatio/la JAHUŠUA-u Golgote i Nazareta, i svi anđeli na Nebesima se raduju!

Dozvoli da se radujemo sa tobom! Dobrodošao/la u JAHUŠUA-inu Porodicu! Jedva čekamo da te upoznamo na Nebesima, ako ne na Zemlji!

Apostol i Prorok,
Elizabeta Elajdža (Eliševa Elijahu)


Štampaj

Originalni Tekst

Ostala Učenja

Početna Stranica