Srpska zastava Crnogorska zastava Bosanska zastava Hrvatska zastava
Proroštvo 67

UNIŠTENJE METEORIMA STIŽE, MOLITE SE ZA ODLAGANJE SUDA!


Zapisano/izgovoreno pod pomazanjem RUAH HA KODEŠ (SVETOG DUHA)

Apostol i Prorok Elizabeta Šeri Elajdža (Eliševa Elijahu)1

19. decembar, 2002.

Slika za Proroštvo 67

Hebrejska IMENA BOGA:

JAH2 (יה) – IME BOGA
JAHVE3 (יהוה) – IME OCA
JAHUŠUA4 (יהושוע) – IME SINA
ŠEKHINJAH5 (שכניה) – IME SVETOG DUHA

ELOHIM (אלוהים) – 'BOG'
ADONAJ (אדני) – 'GOSPOD'
ABA JAH (אבא יה) – 'OTAC JAH'
IMA JAH (אמא יה) – 'MAJKA JAH'
HA MAŠIAH (המשיח) – 'MESIJA' ('HRIST')
RUAH HA KODEŠ (רוח הקדש) – 'SVETI DUH'


Citati iz Biblije su iz Novog Revidiranog Prevoda

Sledi Proroštvo koje je predato Proroku Eliševi putem "Svetih jezika", kako SVETI DUH daje (Dela Apostolska 2:3-4) da se govori na ljudskim i anđeoskim jezicima (1. Korinćanima 13:1). Eliševa govori u jezicima, što podstiče Proroštvo (1. Korinćanima 14:6).


Reči koje je JAHVE rekao da se stave pre svakog Proroštva:

„Upozorio sam te pre mnogo vremena Elizabeta (Eliševa), da ne nazoveš ovu Službu po muškarcu ili ženi. Još dok Služba nije ni postojala, stavio sam to u tvoj duh. Jer ništa od ovoga nije učinjeno tvojim rukama. Ništa od ovoga nije došlo iz tvojih usta. Već je iz usta JAHVE-a porođeno. Iz usta JAHUŠUA-e, tvog MAŠIAH-а, porođeno je. Iz usta RUAH HA KODEŠ, tvoje IMAJAH, porođeno je. Da je bilo samo od tvoje ruke, odavno bi propalo. To je od vetra ŠEKHINJAH SLAVE koji duva po svoj zemlji, Svetog Vetra oživljenja. Nije od tvog daha, jer bi propalo. Isaija 42:8: 'Ja sam JAHVE. To je MOME IME, i nikome neću dati Slavu SVOJU, niti Hvalu SVOJU likovima rezbarenim.'” (Proroštvo 105)

Jula 2010. JAHVE BOG je takođe rekao da dodam sledeće kao upozorenje onima koji se rugaju: „Ali oni su se stalno rugali Glasnicima JAHVE-a, prezirali su NJEGOVE Reči i smejali se NJEGOVIM Prorocima, sve dok NJEGOV gnev nije došao na NJEGOV Narod, te više nije bilo leka.” (2. Dnevnika 36:16)

Onda, jula 2016.: „Teško bilo kome ko se usudi da pokuša da naškodi ovim dvoma Pomazanih. Zažalićete dan kada ste se uopšte rodili. Ne dirajte MOJE Pomazanike, niti činite zla ovim dvoma Prorocima (Psalam 105:15, 1. Dnevnika 16:22). Bilo bi vam bolje kada bih JA, ABA JAHVE, iščupao vaš jezik!“ (Proroštvo 128)

I od Proroka Ezre: „Upozoravam vas sada – sve one koji napadaju ovu Službu i Proroštva, i Eliševu i mene, sve Službenike Amightywind Službe – upozoravam vas sada: ne dirajte JAH-ove Pomazanike i ne činite Njegovim Prorocima nikakvog zla (Psalam 105:15, 1. Dnevnika 16:22), da ne bi gnev Štapa JAH-а došao na vas. Ali oni koji su blagosloveni, i koji su blagoslov za ovu Službu, i koji su verni, i koji primaju Proroštva – mnogi će blagoslovi doći na vas – sve radi zaštite onoga što pripada JAH-u u IME JAHUŠUA-e.“

Proročki San upozorenja, predat meni 19. decembra 2002. Probudila sam se u 19:00č nakon 2 sata dremanja. Ako iko prati, ovaj mesec je doneo 3 Proroštva i 2 upozoravajuća Sna. Nikad me za ovih 27 godina JAHUŠUA nije upotrebljavao sa takvom hitnošću. Počelo je prvog dana decembra i Hanuke.

Ovog poslepodneva omladinac mi je rekao da je sanjao kako meteori padaju na određene države. Rečeno mu je da zapiše San kako bi upozorili ljude i kako bi se molili da se sud odloži u IME JAHUŠUA-e i da zapomažu za milošću i za još vremena da se dopre do duša u Americi i ovom svetu. Ovaj omladinac je video progon i reči mržnje upućene od strane drugih meni na drugim vebsajtovima, i on ne želi isti tretman. Ko bi želeo?

I zato ga nije zapisao. A ja sam rekla: „Pa, JAHVE, dao si San upozorenja njemu, ne meni, ne mogu ga prisiliti.“ Onda sam prilegla jer sam bila iscrpljena i usnila sam San koji sledi. Šta je još interesantnije, probudila sam se iz tog sna, i ponovo se uspavala dok sam počinjala da ga delim, i nastavila isti San tačno tamo gde sam stala!

Sad, kad JAHVE priča jedanput u Snu, trebamo ga ispitati, ali kada govori dvaput, da me nakon što sam se probudila iz Sna vrati u isti San, bolje nam je da se zaista probudila i obratimo pažnju! Znam da ću opet biti nazvana lažnim prorokom od strane mojih neprijatelja, i moje ime će biti klevetano od strane onih koji se nazivaju Svetima i koji varaju mase, ali onu su fariseji, nisu čak ni Prorok. Znam da trebam uračunavati progon kao punu radost, ali priznajem da još uvek nisam doživela klevetanje, prozivanje i pretnje kao radost. To boli, i kad me posečete krvarim kao i svako drugi. Nikad nisam imala mesec kao decembar 2002. Počelo je 1. decembra, prvog dana Hanuke, Proroštvom 65, „Bežite iz crkava Vavilona!“, i 8. decembra Proročkim Snom upozorenja nazvanim „Eksplodirajuće zvezde i rakete“, i tokom snimanja Sna novo Proroštvo je došlo, Proroštvo 66, „JAHUŠUA ne dolazi po crkvu, već po SVOJU Mladu!“

Primala sam više imejlova za ova dva Proroštva nego za bilo koje Proroštvo do sad. Svi su me mejlovi ohrabrili i moljeni su blagoslovi nada mnom jer govorim Istinu. Ljudi su takođe slali pisma poštom u kojima je pisalo „Hvala ti!“ JAHUŠUA je znao da će verbalni napadi uslediti iza mojih leđa, i jesu. Prvo je JAHUŠUA poslao SVOJE trupe da me ohrabre i prorokuju mi da trebam nastaviti da govorim NJEGOVE Istine i da se ne kompromitujem, niti da dopustim da me đavo obeshrabri. Hvala svima koji podržavaju ovo delo JAHVE-a i JAHUŠUA-e i koji su odvojili vreme da ohrabre ovu Sluškinju JAHVE-a i JAHUŠUA-e. Čak sam i primila Proročku Reč od Proroka Samuela iz Meksika, i prvi put kada smo pričali telefonom rekao je pod Pomazanjem JAHVE-a: „Znaćeš da je ovo vredno progona, jer čekaj dok vidiš sva iznenađenja i nagrade koje te čekaju na Nebesima.“

Ako se pitate zašto je posao odlagan na sajtu Službe i ako ste primetili neaktivnost, to je zato što sam kao kornjača otišla i sakrila glavu, zbog mrskog progona od strane drugog vebsajta koji se usuđuje da se naziva dostojnim, a nema ničeg dostojnog u njihovom imenu sajta, niti u ljudima koji napadaju ovu Službu i sve one koji se bore protiv laži. Umesto „worthynews“, treba biti „unworthynews.com“. Sud će doći na fariseje koji dolaze sa obličjem pobožnosti, ali bez pobožnosti iznutra. Umesto da slušaju Proročke Snove i Proroštva, oni su više zaokupljeni napadanjem žene poslate sa Porukom sa Nebesa. Pa dobro. Evo ova ranjena kornjača izlazi iz svog oklopa opet i ponovo je spremna za napade koji će doći. Ispod je San. Ispričaću ga onako kako sam ga imala, iako ću morati da objasnim neke stvari jer su lične.


San

Našla sam imenik sa imenom nekoga koga sam jednom smatrala za prijatelja. Njeno je ime Šošana [Shoshanah]. Našla sam njen broj na ivici. Nisam je zvala godinama jer sam znala da je nekad bila Hrišćanka, koja je postala Mesijanski Jevrej jer je učila druge ne samo ko je ISUS već je i koristila NJEGOVO Hebrejsko Ime ’JAHUŠUA’. Znala sam u Snu da Šošana više nije prijatelj i Sestra, jer je postala Ortodoksni Jevrej i počela naučavati ljude na svom ogromnom vebsajtu da Jevreji ne moraju da prihvate JAHUŠUA-u (Isusa Hrista) kao MESIJU, samo da drže Zakone Tore i da će biti spašeni! Žena koju sam nekad poštovala kao Proroka i duhovnika, koja je privodila duše JAHUŠUA-i, eto kako je pala. Jedno je verovati u to kao što Ortodoksni Jevreji čine u neznanju, ali činiti to a pritom deklarisati svoj sajt kao Mesijanski Jevrejski i učiti druge ovim lažima je hula! Nisam čak ni pomislila na tu ženu godinama, a eto sam je sanjala. (Napomena: skoro sam izgubili svoj imenik sa njenim imenom u njemu)

Našla sam njen broj telefona, i pomislila da je moram odmah pozvati i upozoriti na dolazeću kišu meteora. Pozvala sam njen broj, i neka druga žena se javila i rekla da Šošana nije tu, trebalo bi da se vratila ali nije i nisu znali gde je. Rekla sam, „Ovde Apostol Elizabeta Šeri Elajdža (Eliševa Elijahu), ali me zna kao Šeri, molim vas zapišite moj broj telefona.“ Žena je zapisala moj broj telefona (isti broj koji imam i sad) i imala je dubok glas kada je pričala. Rekla mi je da sam je prekinula u jelu, ali je htela da se pomoli sa mnom.

Počela sam da se molim sa njom u Nebeskim jezicima koji su mi dati, i Poruka je usledila, a i ona se molila u jezicima. Trebala sam da upozorim da dolazi uništenje meteorima i dat mi je mandat da okupim trupe na zidine, da se molim i zauzimam da više vremena da se dopre do izgubljenih duša i da zamolim Molitvene Posrednike da se mole JAHVE-u da NEJGOV sud bude odložen!

Upozorila sam je o državi u kojoj živi, Džordžija, a ostale države su bile Luizijana, Dalas, Teksas, Sent Luis, Misuri, Indijana, Kalifornija i Nju Jork. Znam da ovo uništenje meteorima neće doći samo na ove države, ali one su mi date u Snu. To će se dogoditi po celom svetu, jer je JAHVE veoma ljut. Ali NJEGOVA Deca koja GA obožavaju i poslušna su MU, stavljajući JAHVE-a i JAHUŠUA-u na prvo mesto u svojim životima – njihovi će domovi biti pošteđeni.

Biće kiša meteora kakvu ovaj svet nikad nije video, i masivno uništenje i mnoštvo će biti ubijeno. Ta žena je počela da se moli glasnije. Ona je JAHVE rekao, „Dajem ti isti Proročki San koji sam dao [drugome], koji on nije uzeo za ozbiljno. Sada kroz tebe potvrđujem, jer znam da ćeš ti upozoriti MOJ Narod i zapisati San. Sud je već odložen, neće biti zaustavljen, ali može biti odložen ako se MOJ Narod zauzme i moli silno!“

Videla sam viziju u Snu, i ogromno kamenje je izgledalo kao da pada sa neba! Istovremeno su izbijali požari. Rekla sam joj da moramo upozoriti ljude. Rekla sam joj da su mi predata Proročka upozorenja o velikim zemljotresima, olujama, raketama, biološkom ratu, nuklearnom ratu, bolestima i sada o kiši meteora koju niko nikad nije video.

Zapamtila sam, u Snu mi je rekla da će mi pomoći, putovati sa mnom i upozoravati ljude! Ljuljala sam svoju prekrštenu nogu veoma brzo u Snu, sedeći na kauču dok smo pričale. Nije bilo važno da li znam ime te žene ili ne, prepoznala sam SVETI DUH u njoj! U Snu sam prekinula razgovor preko telefona jer sam shvatila da nisam jela ceo dan, mora da sam postila. I imala sam oštar bol u nozi.

Kraj Sna


Probudila sam se, i bila sam gladna, i jesam imala oštar bol u desnoj nozi i molila se za oštar bol u mojoj nozi i bol je nestao.

Moram da objasnim neke lične stvari koje radije ne bih rekla. Šošana nije više moj prijatelj u stvarnom životu već godinama. Ne mogu je čak zvati ni Sestrom, jer kaže da je Mesijanska Jevrejska služba, a govori da će Jevreje spasti samo držanje Tore! Znam razlog zašto nije bila tu u Snu i očekivali su da će se vratiti, a nije se vratila. I ja sam očekivala da će se vratiti i služiti JAHUŠUA-i i podučavati Jevreje i ne-Jevreje da nema drugog puta na nebesa sem Dara koji sam je JAHVE dao na Golgoti – a to je Jedinorođeni SIN JAHVE-a, JAHUŠUA. koji je naša Žrtva za greh. Nije to učinila u stvarnom životu, koliko ja znam. Jedini razlog zbog kog sam vam rekla njeno ime je zato što je u Snu.

Ne znam ime žene sa dubokim glasom, niti bilo šta o njoj, ali sam u Snu prepoznala Pomazanje JAHVE-a. Jela je kad sam zvala, zato što je jela Reč BOGA JAHVE-a, i bila je hranjena mesom. Bila je u kući Šošane i znam da živi u Džordžiji. Poslata sam da prvo upozorim države Džordžiju i Luizijanu!

Nemam proniknuće zašto sam u Snu tako brzo ljuljala prekrštenu nogu, niti zašto sam imala bol u toj nozi. Ne znam zašto sam postila taj dan, i osećam hitnost i opasna vremena koja će doći i sada tražim JAHVE-a kako da se pripremim za dolazeću godinu. Dok sam ovo kucala, Pomazanje je sišlo na mene i Proroštvo 67 je nastalo! Ponovo su San i Proroštvo došli u isto vreme.

Želim da zahvalim svima vama koji za ozbiljno uzimate ova Proroštva i upozorenja i šaljete ih drugim službama i vašim imejl kontaktima. Delićete iste nagrade kao i mi, kada su ovi ljudi upozoreni i pošteđeni. Mi smo kao zlatni lanac, svaka karika treba ovoj drugoj. Želim da se javno zahvalim Velečasnoj Karolu [Carolu] što je upozorila svoje imejl kontakte. Pisala sam joj i mora da ne dobija imejlove. Karlou i svi koji radite sa mnom da podignemo posrednike za molitvene ratnike i upozorimo kao što Jezekilj 3:17-21 kaže – vi ćete deliti iste nagrade na Nebesima za poslušnost JAHVE-u i što ste čuli NJEGOV Glas kroz ova Proročka upozorenja.

Želim da zahvalim svima koji su pisali Džimu Bramletu [Jim Bramlett] i rekli mu da objavi Proroštvo 66 („JAHUŠUA ne dolazi po crkvu, već po Mladu!“) Toliko vas je bombardovalo njegov imejl i saznala sam zašto je JAHVE pomenuo njegovo ime u tom Proroštvu. To me je šokiralo, jer mi je nova beba u Hristu pisala mejl ispod, i ne znam da li je Proroštvo ikad postavljeno na „Five doves“ vebsajt. Žalim, jer Džim čeka Uznesenje a ne veruje je JAHUŠUA skoro dolazeći MLADOŽENJA – on ne veruje u SINA JAHVE-a. Pitam se šta će čitaoci „Five doves“ reći kada ovo otkriju? Kome se JAHUŠUA molio ako je i ON bio OTAC? Pitam se da li Džim misli da je JAHUŠUA sam sa sobom pričao, pogotovu SVOJIM zadnjim rečima: „OČE, zašto si me ostavio?“

Elizabeta (Eliševa)


Evo šta mi je Džim rekao nakon što sam mu pisala. Izgleda da napada TROJSTVO.

„brate ivane,

Hvala, ali svako može da objavi na sajtu Five Doves. Verujem da ovo treba postaviti onaj kome je dato.

Usput, nije JAHVE Otac a JAHUŠUA Sin. JAHVE je ime Boga u Starom Zavetu, koji je zapravo preinkarnirani Sin. JAHVE JE BIO JAHUŠUA, koji je rekao, „Pre nego što je Abraham bio, ja sam.“ Oni su jedno te isto. Obimno sam izučavao ovo.

Džim“


San omladinca je bio kratak, desio se takođe 19. 12. ’02.

Sada mi kaže da je pre više godina imao San, bez imena država. Imala sam isti San, jedan za drugim, što se retko dešava – da se probudim i pričam i onda opet zaspim samo da bi se vratila u isti San! Molim vas upozorite svoje voljene da prihvate JAHUŠUA-u za MESIJU danas! Upozorite ih da žive Sveto kao što nam JAHVE zapoveda da živimo. Upozorite ih da se pokaju i odvrate od svojih grehova pre nego što bude prekasno! Upozorite ih da vole i boje se JAHVE-a, stavljajući JAHVE-a i JAHUŠUA-u na prva mesta u svojim životima.

Kratak San omladinca

Video sam moj stari bazen kuće u kojoj sam nekada živeo. Bazen je curio, pa smo ga ispraznili pre oko 3, 4 godine. Onda sam video kako veliki meteori padaju svuda uokolo! Video sam kako meteori uništavaju Nju Jork, Sent Luis Misuri, Dalas Teksas, i Kaliforniju.

Kraj Sna

(Razlozi zašto je JAHVE pokazao bazen koji je onesposobljen pre 3, 4 godine je zato što je sud meteora odložen za toliko, zbog molitva pravednih kojima se mnogo postiže.)


JA, JAHVE, ću objaviti rat sa Nebesa ogromnim meteorima masovnog uništenja. JA, JAHVE, ću pustiti te meteore u kišama kakve nikad niste videli. Kao što stoji u Knjizi Otkrivenja. Nikakvo ratno oružje neće to moći da zaustavi! JA, JAHVE, objavljujem rat zemlji zbog njene grešnosti. Ogromno uništenje meteorima će se desiti. Samo će ga molitve Svetih odložiti. Sud ne može biti zaustavljen, ali može biti odložen. Dok vi ispaljujete svoje rakete sa zemlje, JA ću ispaliti MOJE rakete sa Nebesa. Ko se može boriti protiv JAHVE-a i pobediti?

Čak se i neznabošci u drugim nacijama protiv kojih se srdite povinuju zakonima i uredbama boga kojem služe. Ameriko, ko je tvoj Bog kome služiš i veruješ? Ameriko, šta će biti potrebno da se pokaješ za izdaju i preljubu koju si počinila protiv JAHVE-a, koji je odvojio tvoju naciju i blagoslovio je, jer si bila prijatelj Izraelu i branila je. Ameriko, dan kada podigneš svoju ruku na Izrael je dan kada JA podižem SVOJU ruku blagoslova i zaštite sa Amerike.

Ti nazivaš druge nacije ratnim huškačima, ali šta si ti, Ameriko? Zar ne misliš da čujem vriske nedužnih koji su bili namamljeni i ubijeni u ratovima koje nije narod pokrenuo? Ne opominjem i ne prekorevam samo Ameriku, već sve nacije koje su uzele učešća u ratovima koji nisu po MOJOJ volji. Pitam ovaj svet: Zar ne mislite da čujem vriske beba koje su mučene u utrobama majki, zato što ta majka u svojoj sebičnosti misli samo na svoj, a ne na život nerođenčeta. Zar mislite da ću više ceniti jedan život od drugog? Vaši zakoni više ne štite nedužne, nego štite krivce.

Vaši ljudski zakoni sada nastoje da vam oduzmu BOGOM dane slobode koje sam dao Americi, zarad onoga što vi zovete Unutrašnja Bezbednost [eng. Homeland Security]. Nema bezbednosti kada će ljudi biti tretirani kao kriminalci, hapšeni bez dokaza, proglašavani krivima i pogubljivani čak i bez suda porote. Delovi ovog sveta već čine to, a ti Ameriko – odmahuješ svojom glavom i prstima, a sada pišeš iste zakone da činiš isto to? Koja je cena privatnosti? Koja je cena slobode veroispovesti? Pitajte Izrael to pitanje, jer ona plaća visoku cenu, kao i Hrišćani širom sveta.

Kada će ovaj svet početi da mari za ono što se u tajnosti čini od strane političara? Sada su neprijatelji JAHVE-a oni koji staju u odbranu Američkih sloboda (ACLU), i zato što su takođe neprijatelji Jevanđelja, vi ih ignorišete kada pokušavaju da vam bude stalo što vaše slobode i privatnost bivaju oduzimane od vas. Setite se kada sam upozorio: Kada je sloboda govora oduzeta od jednog, oduzeta je svima. Rekao sam to u jednom drugom Proroštvu datom ovoj Sluškinji.

JA, JAHVE, vam kažem: Nećete više znati jedni druge po imenu, već po Pomazanju RUAH HA KODEŠ-a, MOG SVETOG DUHA! Zapovedam vam da se udružite sa onima koje nazivate strancima, i sada vas sastavljam skupa da podržite jedni druge, jer ćete prepoznati jedni druge ne po svetovnim imenima, već po MOM Pomazanju. Putovaćete sa MOJIM Pomazanima, i potrebe jednog će biti potrebe svih, i delićete šta imate jedni s drugima, kako vas JA, JAHVE, blagoslovim.

Uništenje meteorima dolazi, kao što sam JA, JAHVE, rekao [omladincu]. On nije hteo da izda upozorenje, zato ga izdajem ponovo preko SVOJE Kćeri. Upozorite ljude da će samo moćno molitvo zauzimanje odložiti sud Americi i ovom svetu. Rat sa Nebesa – ogromni meteori će biti poslati i nikakvo oružje rata neće moći da to zaustavi! Samo će molitveni ratnici odložiti MOJ sud, dok vape za milošću nad ovom zemljom koja ne zaslužuje milost. Prorokovao sam da će oluje i zemljotresi doći, i jesu. Šta trebam učiniti pre nego što ljudi shvate da JA upozoravam Apostole i Proroke da kažu ljudima da se pokaju pre nego što pošaljem sud?

MOJE trupe pomazane od strane Nebesa neće biti zabrinuti imenima jedni drugih, jer oni prepoznaju RUAH HA KODEŠ u MOJOJ Deci. Oni neće prepoznati ime, čak ni znati njihove prošlosti, ali će prepoznati jedni drugi po Pomazanju MOJE RUAH HA KODEŠ. Okupićete se u MOJE Ime i hodićete u Svetosti i Istini prema MOJIM Uredbama i hoditi korak uz korak, putujući zajedno u jednu svrhu, a to je da upozorite ljude da će MOJ sud uskoro stići. U godini 2003., MOJI Pomazani sakriveni će izaći iz skrovišta i ujediniti se sa MOJOM Kćerkom koja ovo govori i zajedno će se moliti za odlaganje MOG suda. I ako se dovoljno ljudi pokaje, odložiću SVOJU ruku suda za drugi put.

Vi nacije koje razvijate oružja, detaljno ih podešavajući da možete obarati rakete jedni drugima, zapitajte se ovo: Kako se možete odbraniti od rata sa Nebesa? Kada budem bacio na zemlju, računajući i Ameriku, meteore koji će srušiti vaše domove, biznise, glavne gradove, i kažem vam, „Dosta vaše bezumnosti!“ JA, JAHVE, ću vam pokazati rat nemerljivih razmera, ako se ne pokajete, odvratite od vaših zlih puteva, živite Sveto i budete Sveti, i dozovete MOJE Ime u Ime MOG SINA JAHUŠUA-e. Možete donositi koliko god nesvetih zakona želite, ali JA, JAHVE, sam jedini Zakonodavac i postoje ozbiljne posledice za one koji se nazivaju zakonodavcima, a zapravo su zakonokršitelji. JA, JAHVE, nisam zadivljen; a nećete biti ni vi kada JA, JAHVE, i MOJ SIN JAHUŠUA završimo s vama.

Vi koji se usuđujete da izrugujete Poruke koje JA, JAHVE, šaljem, poput ove – podignite ruke i branite se protiv večnog TVORCA, koji je od iskona, jer JA nemam ni početak ni kraj, JA sam ALEF i TAV. Vi koji se nazivate Hrišćanima, a ne sledite puteve MOG SINA JAHUŠUA-e, čak ni u svetkovanju Svetih Dana...

Vi koji se nazivate Hrišćanima, koji se hvalite i kažete: „Nisam Jevrej“, a JA sam vam rekao da ste nakalemljeni, kada sledite JAHUŠUA-u i prihvatite GA kao MESIJU, voleći i stavljajući JAHVE-a i JAHUŠUA-u na prvo mesto u svojim životima, težeći da držite MOJE Zakone, znajući da imate POSREDNIKA, SPASITELJA u MOM SINU JAHUŠUA-i kada zgrešite, ali ne žalosteći namerno RUAH HA KODEŠ i grešeći, ugrožavajući same vaše duše. Koliko vas se seti da svi vi morate graditi svoje spasenje sa strahom i drhtanjem.

Većina vas koji se nazivate Hrišćanima ste dobrim delom antisemiti. Vi odbacujete Hebrejske puteve, Toru, Tanak, i hoćete samo Novi Zavet. Hoćete samo da se okupljate na ljudski sabat [nedelju], ne na prave Šabate. Koliko Hrišćana želi samo da slavi ljudske paganske praznike i odbaci prave Hebrejske Svete Dane? Koliko vas koristi ono što nazivate crkva da mi se umili, ili kao modni događaj ili trač partiju. Vi Hrišćani ne shvatate da nema Pedesetnice u većini vaših crkava jer ste ražalostili MOJ RUAH HA KODEŠ i isterali RUAH HA KODEŠ napolje.

Vi čitate o 12 Apostola i citirate Jevrejska Pisma i prihvatate Bibliju kao obećanja za vas, a ipak odsecate sebe od svega što je Hebrejsko i hvalite se kako niste Jevrej. Usuđujete se da se hvalite kako sam JA, JAHVE, odsekao pitomu lozu da vas ne-Jevreje nakalemim kako bi pitoma loza postala ljubomorna, a ipak vi odbacujete pitomu lozu i odbacujete stvari kojima sam ih JA, JAHVE, podučio. Vi koji se nazivate Hrišćanima ste dozvolili Rimu da navodno promeni Dan koji sam odvojio, blagoslovio i posvetio, i kažete da se bilo koji dan može nazvati Šabatom. JA nisam izabrao bilo koji dan. JA sam počinuo Sedmog Dana [od zalaska u petak do zalaska u subotu].

Zašto ne izučavate i pokažete se iskušanima? Vi znate istinu, a još uvek niste pozvali vaše pastore na odgovornost da promene dan okupljanja nazad na pravi Šabatni Dan. Da ste rekli pastorima: „Vi nam kažete da je Biblija istina, a eto vi ne sledite istinu i mi ne želimo biti deo zajednice koja ne hodi u istini.“ Umesto, toga, vi šapućete istinu, a ne izvršite to. Nijedan pastor do sada nije kontaktirao ovu Kćer kroz koju JA izgovaram ovu Poruku i zahvalio joj ili je ohrabrio što ih je prekorila u IME JAHUŠUA-e. MOJA Deca koja su odnela ove Proročke Poruke prekora pastorima su odbačena ili potapšana po glavi i rečeno im je: „Hvala, ali mi ćemo nastaviti po istom.“ I MOJA Deca bivaju neposlušna i i dalje sede u tim crkvama koje odbijaju da govore Istinu i čine stvari na JAHVE-ov način, a ne na čovečiji ili ženin način.

Zašto crkve ne propovedaju Svetost i pokajanje? Zašto ne upozoravaju: Uzak je put do Nebesa i širok je put u Pakao? Zapitajte se, da li poruka o prosperitetu privodi duše Nebesima? Zapitajte se, zašto najveće službe ovog sveta odbijaju da govore bilo koju poruku koja bi mogla da uvredi druge? JA, JAHVE, sam Istina i kada je MOJ SIN JAHUŠUA govorio istinu farisejima, bila je uvredljiva. Kada MOJI Učenici govore istinu, ona vređa fariseje, one sa obličjem pobožnosti, a bez pobožnosti iznutra! Zapitajte se, zašto pastori ne ohrabruju ljude da se mole da nesveti zakoni ne postanu realnost. Zapitajte se, zašto toliko pastora vodi ovce u vučije jazbine?

Hrišćani, ponovo ćete biti predani Rimskom Carstvu. Vi koji se nazivate Hrišćanima, sudiću vam, jer ste sledili Konstantinove zakone, a ne JAHVE-a i JAHUŠUA-u! Hrišćani, slavili ste paganske praznike, ne JAHVE-ove Svete Dane. Hrišćani, sudiću vam što govorite da služite KRALJU kraljeva i GOSPODARU gospodara i pevate hvalospeve JAHUŠUA-i, a opet, s predznanjem i promišljeno, insistirate da ga zovete Grčkim imenom – ’Isus’. Ne činite to više u neznanju. JAHUŠUA je rekao, „u MOJE Ime izgonićete đavole.“ [Marko 16:17] To Ime je ‘JAHUŠUA’, jer MOJE je Ime ‘JAHVE’, ‘JAH’ je sastavni deo tog Imena! Da li je Ime JAHVE-a u reči ‘Isus’? Koje je MOJE Ime? Poznat sam po mnogim Imenima, ali šta vaša Pisma kažu? Prestanite izučavati samo Grčki. Počnite proučavati Hebrejske i Aramejske prevode.


Ime

Psalam 124:8: „Pomoć je naša u Imenu JAHVE-a, Tvorca neba i zemlje.“


Vi koji se nazivate Hrišćanima, JA, JAHVE, vas optužujem za ovo. Vi koji propovedate da su JAHVE i JAHUŠUA ljubav, a to ne pokazujete, niti živite. Vi služite KRALJU Jevreja, a ipak izbegavate MOJ Jevrejski Narod. Vi ismevate i klevećete i dozvoljavate drugima da to čine. Vi potajno sledite istine u ovoj Službi, a ne činite ništa da je podržite. Ne činite ništa da branite ovu Službu, a prepoznajete Glas vašeg Nebeskog OCA koji govori, ipak ćutite kada ova Apostolska Sluškinja biva ismevana i klevetana, samo zato što koristim ovu Službu da naučavam Jevrejstvo JAHUŠUA-e – koga vi zovete ’Isus Hrist’. Vi ste jedina religija koja sakati, prebija i pokušava da ubije ili ubija one koji pripadaju vašoj sopstvenoj religiji. Nećete to naći ni u jednoj drugoj religiji.

To je sud koji objavljujem kroz SVOG Apostola Elizabetu Elajdža [Eliševu Elijahu]. Ne ljutite se na nju, jer je ona samo Glasnik. Mnoštvo sebe naziva Hrišćanima i imaju obličje pobožnosti, a u stvari su ne-Jevrejski fariseji. Vi koji znate istinu, a odbijate istinu, sebe nazivate Hrišćanima, i zato što odbacujete MOJ Jevrejski Narod i Zakone i prave Svete Dane i Praznike, bivate JAHUŠUA-i ponovo poput Jude.

Zato što se usuđujete da mislite da se bolji od Jevrejskog Naroda i hvalite se kako ste nakalemljeni, a oni odsečeni za jedno vreme. Hvalite se kako su Jevreji toliko glupi da ne vide JAHUŠUA-u, kog vi zovete ’Isus’, kao MESIJU. Umesto da se molite za njih, voleći ih, shvatajući da sam JA, JAHVE, zaslepio njihove oči za jedno vreme, vi ste pod kletvom da imate smelosti da se hvalite kako sam JA odsekao pitomu lozu i nakalemio vas na nju putem Krvi JAHUŠUA-e. Šta MOJA Reč kaže, kada se hvalite i ismevate pitomu lozu – neverujući Jevrejski Narod koji još uvek nije dobio otkrivenje da je JAHUŠUA MESIJA, na Grčkom nazvan ’Isus’? Zar ne kaže MOJA Reč, ako nisam poštedeo pitomu lozu, zašto mislite da ću poštedeti vas koji se hvalite da ste bolji od pitome loze? [Rimljanima 11:17-24] Vi, koji insistirate da sledite Konstantina, slušajte ME.

Prvi pokušaj, fatalno uspešan, je učinjen od strane satane u obliku zmije u Edenskom Vrtu (1. Mojsijeva 3:1-22). Satana je prevario Evu, i Eva je navela Adama na greh da misli da nema dobiti od držanja Zakona JAHVE-a, takođe zvanih Tora, što uključuje i Deset Zapovesti. Drugi primer je slučaj Kajina, kome je rečeno da poslušnost uputstvima JAHVE-a donosi spasenje i blagoslove, ali je on odlučio da zna bolje i kao rezultat je postao proklet i ubio je svog brata Avelja.

A onda imamo Koreja, koji je pokušao da dovede u pitanje Mojsijev autoritet i doživeo stravičan kraj, jer se zemlja otvorila u progutala žive Koreja i njegove sledbenike u utrobu Pakla, i onda se zemlja zatvorila nad njima (4. Mojsijeva 16:1-35). Mojsije nas upozorava o lažnom proroku koji će pokušati da podučava ljude zapovestima koje nisu od JAHVE-a i čak je ohrabrivao druge da ne poštuju Mojsija i njegovo Pomazanje (5. Mojsijeva 18:20-22).

Teško vama, svima koji nemate duhovne uši i duhovne oči da vidite da su danas Hrišćanske crkve, a i hramovi, puni Koreja i snaći će ih ista sudbina (4. Mojsijeva 16:1-35). Kao i u vreme Mojsija, tako JA ponovo prorokujem kroz SVOJU Kćer Elizabetu [Eliševu] upozorenje vama koji se nazivate Hrišćanima, a nemate HRISTA u sebi. Rugajte se, klevećite i ignorišite sada, i požnjećete šta ste posejali.

Teško onima koji su odbili ili prestali da podržavaju ovu Službu, jer vi kažete da niste Jevreji i da nećete da podržavate Mesijansku Jevrejsku Službu. Ah, ali JA ću podići druge da zauzmu vaše mesto. Oni će biti ti koji će primiti blagoslove i nagrade sa vašim imenom (5. Mojsijeva 28:1-4). Umesto toga će sada kletve JAHVE-a, kao što je zapisano u 5. Mojsijevoj 28:15-68, biti vaš udeo.

Hajde, rugajte se, vi crkve, lažni proroci i oni sa zlim duhovima poput Koreja i sledbenika Koreja (4. Mojsijeva 16:1-35). Nećete se rugati kada se ovo ispuni. Svi vi duhovnici koji navodite MOJU Decu da ne slede MOJE Zakone koje sam dao Mojsiju ćete videti kraljevstva koja zovete ’domovima Boga’ kako se obrušavaju na zemlju, i Pakao će vas progutati zajedno sa onima koji imaju duh kao Korej, ponovo. Svi vi koji se nazivate Hrišćanima, a činite iste stvari kao duhovne vođe, vi takođe imate duh kao Korej i pretrpećete istu sudbinu ako odbijete da sledite isto upozorenje koje vam dajem kroz ovu MOJU Kćer Sluškinju. Ne izrugujte Reči milosti i milosrđa, jer te Reči dolaze s visokom cenom, cenom Života i Krvi MOG SINA JAHUŠUA-e, koju sam GA, JA, JAHVE, poslao da žrtvuje na Golgoti da bi vi imali PSOREDNIKA preda MNOM, JAHVE-om, BOGOM svog Stvaranja.

Danilo je govorio o Zveri koja će istrošiti JAHVE-ove Svece i promeniti Vremena i Zakone JAHVE-a (Danilo 7:25)! Pavle nije ukinuo Šabat, kako bi mogao? Je li on taj koji je stvorio Šabat? Ne, „JA JESAM“ je stvorio Šabat za vaš odmor, za odmaranje u MENI, kako bih vas obnovio. Pavlove reči su pogrešno prevedene, jer vas on nikada ne bi podučavao da ne poštujete Toru. Njegove reči su izvrtane da se podrede čovečijem liku, ne MOM, JAHVE-ovom. Pavle je govorio Jevrejskom Narodu, i rekao: „Neka vas niko ne osuđuje za držanje određenih dana Svetima, ili za svetkovanje Svetih Dana.“ [Kološanima 2:16] Nikada on nije rekao da nije držao Šabat i ohrabrivao druge da čine tako. Pavle je držao MOJE Jevrejske Zakone. Pavle je podučavao da ima milosti i milosrđa putem JAHUŠUA-e, ali je takođe podučavao poslušnost JAHVE-u.

Zar još uvek ne vidite da Knjiga Danila biva dešifrovana pred vašim očima? Ono što je nekad bilo misterija i zatvoreno za vas, se sada otvorilo, kada bi ste ME samo tražili za Mudrost. I sada nova Otkrivenja dolaze od MOJIH Pomazanih, poput ovog suda kroz kog prorokujem. Slušajte i ujedinite se i upozorite zajedno, jer trebate jedni druge na nov način u dolazećoj 2003. godini. To je razlog zbog kog sam dao ovaj San MOJOJ Sluškinji, da vas upozori da počnete da se okupljate zajedno.

Neprijatelji ne napadaju samo. Vuk ide u čoporu, i tako moraju Ovce i Jaganjci JAHVE-a. Hrišćani, morate prestati da odbijate Jevreje, Svete Dane, Praznike i ono što vi nazivate Stari Zavet. Ja sam jednako i Stara i Nova Knjiga, prestanite pokušavati da podelite ono što nikad nije trebalo da se deli, jer podeljena kuća ne može opstati. Hrišćani, doprite do Jevrejskog Naroda i prigrlite Izrael u ljubavi, jer su oni zaslepljeni sada za jedno vreme, ali će Izrael biti spašen, kada MOJ SIN JAHUŠUA otvori oči slepima u Izraelu ponovo. JA, JAHVE, objavljujem da će slepe oči i gluve uši u Izraelu ponovo ugledati MOG SINA JAHUŠUA HA MAŠIAH-a. Čitajte i pokažite se iskušanima. Svi vi koji prepoznajete Reči vašeg Nebeskog OCA JAHVE-a, izučavajte sledeće Reči iz Tore na koje sam rekao MOJOJ Kćeri da vas podseti.


5. Mojsijeva 30:17-20: „Ali ako ti srce zastrani i ne poslušaš, nego budeš zaveden i počneš da se klanjaš drugim bogovima i da im služiš, danas vam kažem da ćete zaista propasti. Nećete produžiti svoje dane u zemlji u koju idete preko Jordana da je zauzmete. Danas za svedoke protiv vas uzimam Nebesa i zemlju: stavio sam pred tebe život i smrt, blagoslov i prokletstvo. Zato izaberi život da budeš živ i ti i tvoje potomstvo, tako što ćeš voleti JAHVE-a, svog Boga, slušati Njegov glas i držati se Njega, jer od Njega zavisi tvoj život i dužina tvojih dana, da bi ostao da živiš u zemlji za koju se JAHVE zakleo tvojim praočevima Avrahamu, Isaku i Jakovu da će im je dati.“

Matej 5:17-19: „Nemojte da mislite da sam došao da ukinem Zakon ili Proroke. Nisam došao da ih ukinem, nego da ih ispunim. Istinu vam kažem: dok nebo i zemlja ne nestanu, neće nestati nijedno slovce ni crtica iz Zakona dok se sve ne ispuni. Ko, dakle, prekrši i najmanju od tih Zapovesti - i druge uči da tako čine - zvaće se ništavnim u Carstvu Nebeskom. A ko ih izvršava - i druge uči da tako čine – zvaće se velik u Carstvu Nebeskom.“

Molim vas, pročitajte ovo ako sebe zovete Hrišćaninom i kažete da verujete u Isusa Hrista. Bićete iznenađeni sa odgovorima – postoji razlika između verovanja i sleđenja i poslušnosti.

Da li Hrišćani veruju JAHUŠUA-i, na Grčkom zvanom Isus, kada ON kaže: „Ako hoćeš da uđeš u život, drži Zapovesti.” (Matej 19:17)? Da li Hrišćani drže Zapovesti? Ne može biti sumnje da je JAHUŠUA mislio na Mojsijev Zakon, jer nije bilo drugih Zapovesti. JAHUŠUA nije rekao da neko može uči u Kraljevstvo Nebesko samo verovanjem u NJEGA! Biblija kaže da čak i satana veruje da je ON SIN JAHVE-a. [Jakov 2:19] Potrebno je voleti i stavljati JAHVE-a i JAHUŠUA-u na prvo mestu u vašem životu, ljubavi, braku, i službi ako vodite neku. JAHUŠUA je takođe rekao: „Zašto Me zovete Gospode, a ne radite ono što vam govorim?“ [Luka 6:46] Čovek mora da drži Deset Zapovesti, što uključuje pravi Šabat. To uključuje prestanak odlazaka u crkve u kojima je duhovnicima rečena istina, a ipak odbijaju da budu poslušni 4. Zapovesti JAHVE-a.

Prijateljica koja je nekada davala desetak ovoj Službi i verovala da su Proroštva od JAHVE-a i JAHUŠUA-e kaže da joj muž i porodica mnogo otežavaju poslušnost zbog progona jer drži pravi Šabat. Pošto u okolini nema Mesijanskog Jevrejskog hrama, vratila se pohađanju crkve u nedelju, i zove drugog čoveka pastorom, a nekada sam ja imala čast da budem nazvana njenim Pastorom. Ona prepoznaje istinu o Šabatu i dala je Proroštva pastoru, ali ga nikad nije pozvala na odgovornost kada su mu istine iz Proroštava pokazane. Ona rastužuje SVETI DUH, jer i dalje pohađa tu crkvu u kojoj joj je pastor rekao da u Novom Zavetu nije više potrebno držati 4. Zapovest, da su samo devet od deset važeće danas.

Drugi koji su nekad bili partneri i prijatelji ove Službe čine isto. Lakše je čoveku da se povinuje ljudskom načinu na koji se rade stvari, jer je to rutina. Slamalo mi se srce jer sam gubila mnoge koje sam zvala prijateljima od poverenja i partnerima koji su nam pomagali u prošlosti, a kada su ovi ljudi bili izobilno blagosloveni jer su bili blagoslov nama, svaka im je molitva bila uslišena i kada smo ih pitali „Šta vam sada treba od JAHVE-a?“, oni su rekli: „Ništa. Svi naši dugovi su plaćeni od neočekivanog priliva novca.“ Ta je osoba rekla da oni znaju da su svi ovi blagoslovi došli zbog blagosiljanja ove Službe i branjenja nas od neprijatelja. Na žalost, ubrzo potom ti isti ljudi su nam javili da sada šalju svoje desetke da pomognu drugim Jevrejima u Rusiji.

Molila sam se i OTAC JAHVE mi je rekao da je đavo prevario ovu porodicu, jer ih je JAHVE poslao da budu blagoslov nama, Mesijanskoj Jevrejskoj porodici u Americi, i oni su trebali i da nas štite od neprijatelja. Istina je da ova porodica ima problema sa držanjem Šabata, jer su bili Baptisti. Smatrali smo ove ljude za prijatelje i porodicu, zato boli kao kad se so stavi na otvorenu krvavu ranu, ali i dalje cenimo ono što su za nas tada uradili. Jednog dana, uskoro, će se sve što sam napisala pod Pomazanjem ispuniti, i ljudi će se setiti kako su reagovali na Reči koje su čuli, i da li su uradili išta da ohrabre i blagoslove ovog Glasnika, ili su se rugali, odbijali ili nipodaštavali mene i ovu Službu.

Neki ljudi odbijaju da traže i slušaju JAHVE-a i propustiće svoje nagrade. Oni koji slušaju JAHVE-a i drže svih Deset Zapovesti. oni će primiti svoje pravedne nagrade. Da, kada zgrešimo, imamo očišćenje od greha i NJEGOVO Ime je JAHUŠUA, ali ne smemo da namerno grešimo, jer više nemamo izgovor da nismo znali za bolje – jednom kada prihvatimo JAHUŠUA-u za SPASITELJA. Ima Hrišćana koji izvrću Pisma i kažu da „svi su zgrešili i lišeni su Slave JAHVE-a“ znači da svi grešimo i ne trebamo brinuti, jer nema kazne za greh, jer Krv JAHUŠUA-e spira sve. Pavle je rekao da se pazimo ovakvog razmišljanja. Ako verujemo da je nemoguće da ne prekršimo Deset Zapovesti, onda smo prisiljeni da zaključimo da je Mojsije lagao kad je rekao: „Ova Zapovest koju ti danas dajem nije preteška za tebe niti je predaleko od tebe. Nije ni na Nebesima da bi rekao: ’Ko će za nas popeti za Nebesa da nam je skine i objavi pa da po njoj postupamo?’ Nije ni preko mora da bi rekao: ’Ko će za nas preći more da nam je donese i objavi pa da po njoj postupamo?’ Jer je ta reč sasvim blizu tebe, u tvojim ustima i u tvom srcu, da bi po njoj postupao.“ (5. Mojsijeva 30:11-14)

JAHVE kaže: „A kad onom ko je zao kažem: ’Umrećeš’, a on se odvrati od svog greha i počne postupati po pravdi i po pravednosti, pa vrati ono što je u zalog uzeo, nadoknadi ono što je oteo i počne živeti po odredbama koje život znače, ne čineći nepravdu, ostaće živ. Neće umreti. Svi gresi koje je počinio biće zaboravljeni. Sada po pravdi i po pravednosti postupa. Zato će ostati živ.“ (Jezekilj 33:14-16) [Jezekilj je bio Prorok JAHVE-a. Nije bio Hrišćanin, ne-Jevrejski propovednik, bio je Jevrej]

Vređajući neke, prosvetljujući druge, u ljubavi JAHUŠUA HA MAŠIAH-a
Apostol Elizabeta Elajdža (Eliševa Elijahu)
09. 12. 02’.

1. 'Eliševa' znači: 'BOG je moja zakletva' (na engleskom: 'Elizabet',a nai srpskom: 'Elizabeta'); 'Elijahu' znači: 'Moj BOG je JAH' (na engleskom: 'Elajdža', a na srpskom: 'Ilija')
2. IME SVETOG TROJSTVA je ujedno i skraćeni oblik IMENA 'JAHVE'; kao u 'aleluja', zapravo 'halelu JAH', što znači: 'hvalite JAH-a'
3. IME OCA je uzročni oblik glagola 'biti/postojati', a znači: 'ON će učiniti da bude/postoji'
4. IME SINA je kombinacija IMENA 'JAHVE' i reči 'spasi/izbavi', a znači: 'JAH spašava/izbavlja'
5. IME SVETOG DUHA znači: 'koja prebiva sa JAH-om'; od reči 'ha Šekhina', koja znači: BOŽIJE 'Sveto prisustvo/prebivanje'


Štampaj

Originalno Proroštvo

Ostala Proroštva

Početna Stranica