Српска застава Црногорска застава Босанска застава Хрватска застава
Пророштво 51

ТРУБНИ ПОЗИВ ЗА 144,000!


Записано/изговорено под помазањем РУАХ ХА КОДЕШ (СВЕТОГ ДУХА)

Апостол и Пророк Елизабета Шери Елајџа (Елишева Елијаху)1

2. новембар, 2001.

Слика за Пророштво 51

Хебрејска ИМЕНА БОГА:

ЈАХ2 (יה) – ИМЕ БОГА
ЈАХВЕ3 (יהוה) – ИМЕ ОЦА
ЈАХУШУА4 (יהושוע) – ИМЕ СИНА
ШЕКХИНЈАХ5 (שכניה) – ИМЕ СВЕТОГ ДУХА

ЕЛОХИМ (אלוהים) – 'БОГ'
АДОНАЈ (אדני) – 'ГОСПОД'
АБА ЈАХ (אבא יה) – 'ОТАЦ ЈАХ'
ИМА ЈАХ (אמא יה) – 'МАЈКА ЈАХ'
ХА МАШИАХ (המשיח) – 'МЕСИЈА' ('ХРИСТ')
РУАХ ХА КОДЕШ (רוח הקדש) – 'СВЕТИ ДУХ'


Цитати из Библије су из Новог Ревидираног Превода

Следи Пророштво које је предато Пророку Елишеви путем "Светих језика", како СВЕТИ ДУХ даје (Дела Апостолска 2:3-4) да се говори на људским и анђеоским језицима (1. Коринћанима 13:1). Елишева говори у језицима, што подстиче Пророштво (1. Коринћанима 14:6).


Речи које је ЈАХВЕ рекао да се ставе пре сваког Пророштва:

„Упозорио сам те пре много времена Елизабета (Елишева), да не назовеш ову Службу по мушкарцу или жени. Још док Служба није ни постојала, ставио сам то у твој дух. Јер ништа од овога није учињено твојим рукама. Ништа од овога није дошло из твојих уста. Већ је из уста ЈАХВЕ-а порођено. Из уста ЈАХУШУА-е, твог МАШИАХ-а, порођено је. Из уста РУАХ ХА КОДЕШ, твоје ИМАЈАХ, порођено је. Да је било само од твоје руке, одавно би пропало. То је од ветра ШЕКХИНЈАХ СЛАВЕ који дува по свој земљи, Светог Ветра оживљења. Није од твог даха, јер би пропало. Исаија 42:8: 'ЈА сам ЈАХВЕ. То је МОЈЕ ИМЕ, и никоме нећу дати Славу СВОЈУ, нити Хвалу СВОЈУ ликовима резбареним.'” (Пророштво 105)

Јула 2010. ЈАХВЕ БОГ је такође рекао да додам следеће као упозорење онима који се ругају: „Али они су се стално ругали Гласницима ЈАХВЕ-а, презирали су ЊЕГОВЕ Речи и смејали се ЊЕГОВИМ Пророцима, све док ЊЕГОВ гнев није дошао на ЊЕГОВ Народ, те више није било лека.” (2. Дневника 36:16)

Онда, јула 2016.: „Тешко било коме ко се усуди да покуша да нашкоди овим двома Помазаних. Зажалићете дан када сте се уопште родили. Не дирајте МОЈЕ Помазанике, нити чините зла овим двома Пророцима (Псалам 105:15, 1. Дневника 16:22). Било би вам боље када бих ЈА, АБА ЈАХВЕ, ишчупао ваш језик!“ (Пророштво 128)

И од Пророка Езре: „Упозоравам вас сада – све оне који нападају ову Службу и Пророштва, и Елишеву и мене, све Службенике Аmightywind Службе – упозоравам вас сада: не дирајте ЈАХ-ове Помазанике и не чините ЊЕГОВИМ Пророцима никаквог зла (Псалам 105:15, 1. Дневника 16:22), да не би гнев Штапа ЈАХ-а дошао на вас. Али они који су благословени, и који су благослов за ову Службу, и који су верни, и који примају Пророштва – многи ће благослови доћи на вас – све ради заштите онога што припада ЈАХ-у у ИМЕ ЈАХУШУА-е.“

У страхопоштовању према ЈАХВЕ-у и ЈАХУШУА-и, достављам ову Пророчку Реч под Помазањем РУАХ-а. Молим вас, ако се нешто не подудара са Светим Писмима, реците ми. Ја испитујем сваки дух који говори, поготову у Пророчкој Поруци. Зато што ми многи пишу имејлове и пуни су страха, молила сам се за Реч охрабрења, чак и за себе. Док сам одговарала на мејл једној сестри, која је такође Пророк којој је требало охрабрење – када сам најмање очекивала – ова Пророчка Порука је пристигла. Молим се да ће вам ове Речи бити на благослов и помоћи вам када нас на путу задесе застрашујуће вести. Знам да мени хоће. Страшна је ствар бити Гласник ЈАХВЕ-а, и молим се да је свака Реч онаква како је ОН хтео да је изговори.

Слободно копирајте и пошаљите другима да их охрабрите у време када страх никад није био на већем нивоу.

Псалам 2: „Зашто су се народи ускомешали и племена размишљају о испразним стварима? Цареви се земаљски подижу и владари као један устају против ЈАХВЕ-а и против Његовог Помазаника, и говоре: „Раскинимо окове Њихове и збацимо са себе ужа Њихова!” Онај који седи на Небесима смејаће се, сам ЈАХВЕ ругаће им се. Тада ће им се обратити у гневу Своме, и у жестини срџбе Своје створиће им пометњу, говорећи: „Ја сам поставио цара свога на Сиону, на Светој Гори Својој.” Објавићу одредбу ЈАХВЕ-а, а Он ми је рекао: „Ти си Мој Син, Ја сам ти данас постао Отац. Тражи од Мене, и даћу Ти народе у наследство и крајеве земаљске у посед. Разбићеш их гвозденим жезлом, као посуду грнчарску смрвићеш их.” И зато, цареви, поступите разборито! Прихватите укор, судије земаљске! Служите ЈАХВЕ-у са страхом и радујте се с дрхтањем. Поздравите Сина, да се Бог не разгневи и да вас пропаст с пута не уклони, јер гнев Његов лако плане. Срећни су сви којима је Он уточиште.“


Када непријатељ навали као поплава, ЈА ћу подићи брану против њега. Зато што то нисте видели, немојте се бојати да сам ЈА заборавио на СВОЈЕ обећање да тако учиним. Вољени МОЈИ, не бојте се. Опет, ЈА, ЈАХВЕ, кажем: Не бојте се МОЈИ вољени малишани. Нисам вас ЈА подигао за у овај час и поверио вам знање које сам вам ЈА, ЈАХВЕ, дао, да бих вас сада оставио. Ви сте једни од МОЈИХ помазаних које сам сакрио. Сада је време да устанете и иступите да помогнете вашој Браћи и Сестрама у ЈАХУШУА-и. Подао сам вам земљишта, некретнине, бродове, острва, куће и финансије. ЈА имам сакривене милионере. Да, чак и мултимилионере. А нисте били од много користи МОМ Краљевству, јер сте остајали у очима света и покушавали да корачате по МОЈОЈ танкој граници. Волели сте МЕ и служили МИ у тајности, јер сте рекли себи: „Шта ја могу да учиним за Краљевство ЈАХВЕ-а? Како ја могу да ширим Јеванђеље ЈАХУШУА-е?“ И зато остајете тихи и скривени, а молите се да неко други урадити оно што ви осећате да не можете урадити. Ускоро ће бити прекасно да помогнете МОЈИМ Апостолима и Пророцима. Зар још увек не схватате цену коју, чак и она кроз коју причам, морају платити? Напади који морају бити одбијени, не само у физичкој сфери, већ духовној. Да ли помажете или спутавате?

ЈА, ЈАХВЕ, изливам многе дарове у вас. МОЈИ сакривени имају много побожне Мудрости. Не само у овом свету, већ сам вас и у духовној сфери РУАХ ХА КОДЕШ-а благословио. Радили сте у свету, али сте остајали сакривени. Многи од вас су генијалци. Ја сам вас држао сакривене као докторе, адвокате, учитеље, филантропе, банкаре, изумитеље, инвеститоре, уметнике, компјутерске интелектуалце, електричаре, у полицијским снагама, свим нивоима власти, сенаторе, конгресмене, државнике, продавце, власнике радњи, франшиза, некретнина, капетане, власнике бродова, ресторана, свих видова транспорта, глумце, у филмској индустрији, певаче, улагаче, брокере, писце, куваре, дизајнере, предузетнике – нема каријере у којој немам СВОЈУ вољену Децу сакривену. То су МОЈИ Ученици који следе МОГ СИНА ЈАХУШУА-у, и желе да буду послушни ЈАХВЕ-овим Законима – и ти сакривени су по читавом свету. Мерило по коме процењују људске законе је ово: Да ли се поклапа са Писмима? То је мерило по коме све цене – ако је истина, Тора6 и Писма ће то потврдити.

ЈА, ЈАХВЕ, сам вас сакрио за време попут овога. Молите се како да да употребите своје таленте, дарове, Мудрост, домове, некретнине, финансије и духовне дарове. Сву Мудрост која није у супротности са МОЈИМ Писмима требате употребити да помогнете и да вршите трампе – у време када неће бити другог начина да купујете или продајете или помогнете другима. Ваша Мудрост, откривења, исцелитељско знање и образовање које имате ће бити на корист другима у такво време – и знаћете када да га употребите, и где да помогнете, и коме да помогнете. МОЈИ Апостоли и Пророци вас требају да их сакријете у време попут овога, од злих који траже њихово уништење – тако да нико не може рећи да нису били упозорени пре него што падне Суд.

ЈА, ЈАХВЕ, увек пошаљем Пророке и Апостоле да објављују, не само позив на покајање, већ и да унапред упозоре на опасности које долазе и како да се избегну непријатељске канџе. МОЈИ сакривени, требате бити одважни када делите скривено знање и откривења, која вам ЈА, ЈАХВЕ, свакодневно дајем. Позивам вас на опрез: Не ослањајте се на своју снагу, већ на снагу ЈАХУШУА-е – јер вам је она довољна без обзира с чим се суочавате. Да ли је ишта претешко за ЈАХВЕ-а да савлада? Ти се суочаваш са, како ти видиш, непремостивим зидовима које не можеш да попнеш или заобиђеш. Уз Помазање МОГ РУАХ ХА КОДЕШ-а – успећеш. ЈА, ЈАХВЕ, рушим зидове који су те држали у ропству, у затворима у којима си била одвојена од осталих.

ЈА, ЈАХВЕ, те сада спајам са осталима, јер ће и они бити МОЈИ сакривени које сам скривао у заклону СВОЈИХ крила. Чекај док не видиш чуда која ћу ЈА, ЈАХВЕ, учинити. Видећеш, биће то твој најбољи час, јер ћеш опет видети како ЈАХВЕ избавља оне које други гледају да униште – све због МОГ Имена. ЈА, ЈАХВЕ, сам изабрао овог Пророка да огласи трубни позив за 144,000. Научите Мојсијеву Песму – у њој је Победа у Имену ЈАХВЕ-а! МОЈ нови мандат за ову МОЈУ Апостолску Кћер је: Сада је време да тражиш ЈАХВЕ-ово Лице и ЈАХВЕ-ову Вољу и ЈАХВЕ-ова Наређења. Ходај када ЈАХВЕ каже: „Ходај“, трчи када ЈАХВЕ каже: „Трчи“, говори када ЈАХВЕ каже: „Говори“ и не ради ништа када ти је речено да само стојиш и чекаш. Колико год мала била одлука, учи се да се МЕНИ молиш да ти откријем СВОЈУ Вољу – не твоју вољу.

ЈА, ЈАХВЕ, помазујем СВОЈЕ Одабране на моћнији начин него што сам икад раније чинио. Изучавајте и покажите се искушанима, да вас нико не би могао Писмима одвести у заблуду. ЈА, ЈАХВЕ, сакупљам СВОЈЕ трупе на зидине, да поразите сатану и демоне који вас окружују. Оружја која имате нису телесна, већ духовна. Ни једно оружје се не може поредити са несвакидашњим Помазањем које сам уделио свакоме од вас, иако то не знате. У МОЈ час, видећете брану коју ћу ЈА, ЈАХВЕ, подићи против оних који настоје да повреде Хришћане и Јевреје. Сви Израелци који дозивају Име ЈАХВЕ-а, они који се не боје да користе Света Имена, они схватају да су били преварени, и стога погрешно научени. Помазање, Спасење, Избављење и моћ Излечења је у Именима ЈАХВЕ-а и ЈАХУШУА-е.

ЈА, ЈАХВЕ, вас питам ово: Да ли ћете заборавити на обећања која сам вам ЈА дао? Благословену Наду коју сам вам дао? Зашто бих ЈА рекао да ви нисте под МОЈИМ Гневом, већ Милошћу – а ви подучавате друге да ЈА, ЈАХВЕ, нећу обезбедити излаз за Хришћане који МЕ дозивају у ИМЕ ЈАХУШУА-е? ЈА, ЈАХВЕ, имам барку за вас. Сва МОЈА Деца која МИ верују ће чути МОЈ Глас јасно – само верујте, и наставите да МЕ молите. Да ли мислите да сам вас ЈА, ЈАХВЕ, довео до овде да бих вас сада напустио? ЈА, ЈАХВЕ, нећу поштедети Израел зато што су њени људи Светији. Заправо, њен грех је једнако подивљао. Смрад се диже до Небеса, као што се диже и из свих нација широм света! Нити једна нација или народ нису бољи од других. ЈА, ЈАХВЕ, нећу дозволити да Израел буде уништен у потпуности јер сам ЈА, ЈАХВЕ, склопио Савез са Аврамом и његовим потомством.

Децо МОЈА која сте накалемљена путем Крви МОГ СИНА ЈАХУШУА-е – не бојте се. ЈА, ЈАХВЕ, ћу поштовати и Крвни Савез који имам са вама. Преко духовне крвне линије ЈАХУШУА-е, и ви сте Јевреји. Они који одбијају ЈАХУШУА-ин Крвни Савез и кажу да је то зато што су Јевреји, ви који одбијајте ЈАХУШУА-у као МОГ СИНА и вашег МЕСИЈУ – упозоравам вас. Пошто сте одбили МОЈ Дар, који сам вам ЈА, ЈАХВЕ, подао на Голготи, онда вас који верујете да ће вас само држање Торе, Шабата и Празника спасити, ЈА, ЈАХВЕ, подсећам: Без крвне жртве, када згрешите, нема Светог безгрешног приноса – и судиће вам не ЈАХУШУА, већ Мојсије и Закони Мојсијеви. Тешко вама када се то деси.

Нема милости, ни милосрђа када Мојсије буде судио у Судњи Дан. Да је толико лако, да ли мислите да бих ЈА послао СВОГ вољеног СИНА ЈАХУШУА-у да пати и умре уместо вас? Сви су згрешили и не одражавају савршеност ТВОРЦА. Колико само боље по МОЈУ Децу која знају да су грешници, а ипак дају све од себе да буду послушни и покају се, тражећи опрост у ИМЕ ЈАХУШУА-е, и знају да је ЈАХУШУА њихов Крвни Савез који је био жртвован за њихове грехове. ЈАХУШУА ће судити онима који су ГА као таквог прихватили, а не Закони Мојсија, нити Мојсије. ЈАХУШУА ће судити незнабошцима који одбијају да живе Свето преда МНОМ и који одбијају једино Свето безгрешно окајање за грехове.

Јесам ли ЈА неспособан да вас избавим и заштитим? Планови које ЈА, ЈАХВЕ, имам за вас су за добро, а не за зло. Верујте МИ и престаните да се ослањате на сопствено разумевање. МОЈА Деца признају да ЈА, ЈАХВЕ, једини имам одговоре, и ЈА, ЈАХВЕ, обећавам да ћу управити ваше стазе докле ходате МОЈИМ корацима. Ходање само вашим корацима ће вас одвести странпутицом, али МОЈИ кораци су сигурни, чврсти кораци који воде у Победу. Верујте и примите Победу. Борите се за оно то знате да је исправно. Има људи са којима се суочаваш, које ЈА уклањам из твог живота, да доведем друге да те охрабрују и помажу, подрже те на све начине.

Немој рећи да нема још увек времена за ово или оно. Већ схвати: Нисам ли ЈА ОТАЦ свог времена, чувар времена? ЈА сам, ЈАХВЕ, време. Ко други може зауставити времена, убрзати га, или га вратити? Вољено Дете, и сва Децо МОЈА која зовете ЈАХУШУА-у по Имену и знате да не можете ништа без Светог Имена – ЈА сам вас подигао за време попут овога. Ви сте део МОЈИХ помазаних сакривених. Иако ће непријатељ шкргутати зубима, покушавајући да вам нашкоди, и записали су ваша имена – ЈА сам такође записао њихова имена у Књигу Осуде и ови зли ће провести вечност у Огњеном Језеру, жањући оно што сада сеју!

Доказаћу СВОЈОЈ Деци поново: Ако слушате МОГ Глас и ходите МОЈИМ корацима, надмудрићете непријатеље који настоје да униште вас и сву МОЈУ Децу, која теже да чују МОЈУ сваку Реч и која су МИ послушна, или се макар труде знајући да када згреше имају Крв ЈАХУШУА-е за опроштење грехова. ЈА, ваш ОТАЦ ЈАХВЕ, ћу се супротставити злима њиховом сопственом технологијом. Супротставићу им се њиховим сопственим изумима. Без икаквог земаљског или научног разлога, замке постављене МОЈОЈ Деци ће само заробити и као бумеранг се вратити злима који теже уништењу следбеника ЈАХУШУА-е. Оно што сам једном раније учино са злим Фараоном, учинићу опет. Једино од руке ЈАХВЕ-а ће Голијати овога света пасти заувек.

Они које ја зовем „зли чувари тајни“, који теже да користе тајне окултизма, демонизма, научно, политичко знање, и људске законе да униште МОЈУ Децу и одузму им слободе које сам им ЈА дао – ЈА, ЈАХВЕ, ћу имати спремно изненађење за њих. Збунићу те зле који се сматрају мудрима. Они теже да нашкоде МОЈОЈ Деци. ЈА, ЈАХВЕ, и ЈАХУШУА, се заклињемо да ћемо штитити оне који су позвани и помазани за овај час.

Они који настоје да чују МОЈ Глас јасније од било ког другог гласа – они су МОЈЕ право благо на земљи. Сви који зазивају ЈАХВЕ-а и ЈАХУШУА-е и ослањају се на МОЈ РУАХ ХА КОДЕШ да их усмерава кроз најнесвакидашније Помазање налик ничему већ виђеном, морају схватити да их ЈА сада поткресујем, и уклањам из њихових живота све што мора бити уклоњено. Да, чак и ваши вољени морају бити поткресани, или уклоњени руком ЈАХВЕ-а, јер ЈА морам штитити СВОЈЕ вољене. Ако вам нису помоћ, већ препрека, онда знајте да ћу их уклонити – јер ће вас издати чак и до смрти, ако ЈАХВЕ не одвоји оно што никада није ни требало да буде уједињено.

Молите се и заузимајте за своје вољене, али када вам кажем да одете, а не кажем вам да поведете своје неспашене вољене са собом – то ће бити ваш тест љубави према ЈАХВЕ-у. Да ли ћете све напустити ради МЕНЕ, као што је Лот када му је речено да побегне? Он није имао избора да се одвоји од своје жене – претворио сам је у стуб соли. Морао сам показати њему и његовим кћерима на тежи начин. ЈА захтевам послушност, поготову када пошаљем анђела да упозори: „Одлази, бежи, ово место ће бити уништено.“ Лотова жена је побегла, али окренула главу да погледа иза и да жали за свим својим стварима, домом и пријатељима у граду. То је лекција: Када вам кажем да бежите, без обзира на све, послушајте – или ће судбина Лотове жене бити судбина чак и МОЈЕ Деце.

Верујте МИ и знајте да су планови које имам за вас за добро, а не за зло. Смејем се док слушам сплетке непријатеља, који говоре да ће сви Хришћани и Јевреји умрети. Зар непријатељи још увек не схватају – иако покушавају да истребе МОЈ Народ као што су Римско Царство и Хитлер – што су више жртвовали, то их се више подизало? Крв Светаца који су жртвовани ће само довести још више Светаца у Краљевство Небеско. Многи као Савле ће постати као Павле. Непријатељи су тако безумни – зар не мисле да ће се сама Небеса борити против ових демонских непријатеља и да ће само небо излити МОЈ Гнев на МОЈЕ непријатеље који настоје да користе машину која се игра Бога? ЈА чак и сада збуњујем непријатеље на начине за које не знате. Пазите се, о непријатељи МОЈИ, јер ћу ја окренути ваше сопствене творевине против вас и ваших вољених. МОЈА Деца ће бити поштеђена.

Колико сам већ пута, не само у Америци, већ у Израелу, само овог месеца поштедео ове нације. И да, не само то, већ кажем да би и сам свет себе уништио, док једна нација игра смртоносне ратне игре против друге. А због чега? Због освете, похлепе, моћи, глади за већом контролом и влашћу. ЈА, ЈАХВЕ, једини уздижем и обарам. Када МОЈ Народ запомаже у Име МОГ СИНА ЈАХУШУА-е, и тражи милост према нацији у којој живе и за оне који не живе у њој – како могу заглушити СВОЈЕ уши, чак и кад бих хтео? Ви сада ово читате зато што сам продужио време, из једног разлога – због посредничких молитва које су се упућивале и прекривале овај свет у Име МОГ СИНА ЈАХУШУА-е. Ваша су барка сигурности до сада биле усрдне молитве праведних.

ЈА сам ЈАХВЕ и нема никог попут МЕНЕ. Брана коју подижем против злих који употребљавају своја оружја да манипулишу мозговима МОЈЕ Деце – видеће да не само да ће им се оружја кварити, већ ћу ЈА окренути сваки изум, сваку машину, свако оружје, сваку болест, сва биолошка оружја и сав биолошки рат, против њих. Чак ће их се и њихови вољени стидети и сама тела злих ће одбијати да одживе своје године. То је МОЈА Освета против оних који траже уништење верника и следбеника ЈАХУШУА-е. Волим вас. Да, чак и оне који мрзе ЈАХВЕ-а. ЈА сам вас сам створио и биће само рука ЈАХВЕ-а послата са Небеса оно што ће вам уништити и тело и душу, шаљући је у Огњено Језеро – ако се не покајете у молитви, тражећи опрост у ИМЕ ЈАХУШУА-е.

Оставите Америку на миру. Оставите Израел на миру. Оставите МОЈОЈ Деци слободу да ми се поклањају и служе МИ у Истини и помазаној сили. Издвојио сам Америку да буде земља слободних, и благословио је одсуством ратова на њеним обалама током протеклих година. Америко, немој се тако олако одрећи онога чиме сам те благословио само због страха. Проговори и не буди више тиха већина. Нека се чују твоји гласови. Запамтите: Када једни изгубе слободу вероисповести – а чак су и они који су у криву цензурисани – онда су сви у опасности да изгубе своје слободе вероисповести. Децо МОЈА, знајте да се овде не ради о губљењу религије. Ради се о замени односа са ЈАХВЕ-ом и ЈАХУШУА-ом обликом религије – која има облик побожности, али нема побожности изнутра.

Пазите се, непријатељи ЈАХВЕ-а и ЈАХУШУА-е – ваша сопствена оружја масовног уништења ће се вратити вама самима. Ви ћете га усмерити у једну страну, а анђели на Небесима ће их окренути на другу страну. ЈА ћу штитити СВОЈУ Децу као што лавица штити своју младунчад. Пазите се, непријатељи ЈАХВЕ-а и ЈАХУШУА-е – јер, видите, ЈА чујем СВОЈУ Децу како запомажу у страху и зачуђености, јер сам их ЈА учио да буду миротворци, а не заговорници рата, и ово им изазива запрепашћење – ниво зла људске нехуманости према мушкарцима, женама, дечацима и девојчицама. ЈА чујем крике страха МОЈЕ Деце, јер они схватају да у природној сфери они не могу себе заштитити. Сада схватате зашто их зовем СВОЈИМ Овцама и Јагањцима. Које јагње или овца може себе заштитити? Да ли јагње или овца имају оштре канџе, или оштре зубе, као што сам дао другим животињама? Не! Овце зависе једино од Доброг ПАСТИРА, да их води на зелене испаше и бистре воде. МОЈЕ праве Овце и Јагањци нису у недостатку Мане или Живе Воде. МОЈЕ праве Овце верују МЕНИ, ЈАХВЕ-у, и ЈАХУШУА-и, као Добром ПАСТИРУ. МОЈЕ Име је ЈАХВЕ. МОЈЕ Овце ће прићи само на Глас „ЈА ЈЕСАМ“, и МОГ СИНА ЈАХУШУА-е, и чуће једино НАШ тихи, благи Глас РУАХ ХА КОДЕШ-а.

ЈА сам тај Добри ПАСТИР! ЈА ћу штитити СВОЈЕ Овце и Јагањце од вукова овога света. Истина је, неке од МОЈИХ Оваца бивају убијане од стране вукова, а неке ће претрпети велики прогон – али тога је увек било. Награде нису видљиве овде на земљи, већ на Небесима у сву вечност. Смејем се када чујем како непријатељи мисле да сам ЈА, ЈАХВЕ, слеп, или глув, или нем, и да нећу поновити оно што сам рекао СВОЈИМ Апостолима и Пророцима. ЈА упозоравам СВОЈУ Децу тако што говорим њиховом духу. Да ли је МОЈА рука прекратка да вас избави, Децо МОЈА? Да ли верујете да сам ЈА ваш ТВОРАЦ, ЈАХВЕ, који је створио све на Небесима и на земљи? Није ли ЈАХВЕ тај који је створио ваше очи и уши? Да ли мислите да сад имам замагљен вид, или глуве уши, да не чујем ваше молитве, и вапаје, и да не видим и не чујем шта непријатељи раде? Да ли мислите, Децо МОЈА, да ЈА нећу подићи, и да већ нисам подигао, брану против ових злих? Они имају њихово даљинско гледање, али ЈА имам СВОЈЕ Анђеле који чувају 24 сада дневно, гледају и извештавају о свом злу које зли чине!

Неки чак користе Име МОГ СИНА ЈАХУШУА-е да покушају и преваре МОЈУ Децу – ушуњају се међу стада МОЈИХ Оваца и Јагањца, верујући да су непримећени, али ЈА видим њихова срца. Знам шта су послати да ураде. Препознам вука када га видим. Видим сатану како долази попут ричућег лава, тражећи кога да прождере.

Децо МОЈА, можете бити преварени на кратко – али само докле ЈА то дозволим! Тешко том вуку који стави маску овце да шпијунира МОЈУ Децу и ухвати их у замку. Која је цена ваше душе? Јер то је оно што ће вас коштати – ваша ће душа бити бачена у Огњено Језеро. Покајте се данас, пре него што буде прекасно! Побегните од зла које сте чинили, и разобличите то зло! Помозите МОЈОЈ Деци. Постаните један од МОЈИХ сакривених који ће штитити, а не наудити МОЈИМ Бебицама, Младој, Изабранима и Одабранима. Покајте се свима онима којима сте учинили нажао. Има још времена за вукове да постану Јагањци. Само је кроз Крвни Савез МОГ СИНА ЈАХУШУА-е то могуће. Бежите, вукови, бежите – јер вас ЈА, ЈАХВЕ, видим. Ви само мислите да сте невидљиви и неупадљиви.

Гледао сам како кукољ и жито расту једно поред другог. А сада је на овом свету дошло време када ће МОЈИ Анђели убрзо ишчупати кукољ, и спалити га тамо где ће горети вечно – прво у Паклу, а онда у Огњеном Језеру. МОЈЕ су очи увек на опрезу, јер ЈА љубоморно волим и штитим СВОЈЕ Овце и Јагањце. Чувајте се, ви који сте неједнако ујармљени – ваши сопствени супружници су маскирани вукови. Брак који није одређен од стране ЈАХВЕ-а неће опстати у овим злим данима који следе – злим данима за оне који су зли. Јер опет, ЈА сам видео зло у црквама и у службама у којима сам гледао како сатански засади расту у моћи, популарности и подучавају доктрине ђавола. Полако су се вуци увукли, и играли игру претварања да су пастори, пророци, и учитељи, и да чак и јеванђелисти. Ви можете да насамарите људе, али пазите се – не можете насамарити ЈАХВЕ-а. Ви користите Име МОГ СИНА, ЈАХУШУА-е, и именујете службе по себи самима да прославите себе, али сте крили злу тајну.

Та тајна је: Нисте предали своје грехове, срца, животе и душе ЈАХУШУА-и. Уместо тога, ви користите окултне моћи, и користите Име МОГ СИНА да манипулишете МОЈИМ Народом, да градите ваше торњеве и палате које зовете црквама. ЈА гледам на те мулти-милионске палате које ви зовете црквама, а ЈА их зовем маузолејима. МОЈ РУАХ ХА КОДЕШ није у њима. МОЈИ прави Апостоли и Пророци који вас упозоравају су вређани, злостављани и протеривани. Даље од МЕНЕ, са вашим претварањем богослужења! ЈА слушам једино оне који ми дођу чистих срца. Даље од МЕНЕ, са вашим претварањем хвалоспева! Певачи којима је срце усмерено да врши МОЈУ Вољу, и који живе своје животе у Светости, стављајући све што ЈАХУШУА јесте испред својих личних хтења, жеља и потреба – то је најузвишенији облик хвалоспева за МОЈЕ уши. А не кореографије ваших плесача. Право играње у РУАХ ХА КОДЕШ-у се не учи, нити се усваја кореографија ни од кога, сем од РУАХ ХА КОДЕШ-а. То се не чини само зато што хоћете да играте пред ЈАХВЕ-ом и ЈАХУШУА-ом – него ваше ноге бивају помазане да чините то. Нико вас томе не може научити. ЈА се одвратим када видим световност у храмовима и црквама.

Прави Апостоли и Пророци нису учени на буду то од стране обичног учитеља у овом свету. Чак су и ваше такозване ’пророчке школе’ ругло. Како можете подучавати нешто чему вас никада није човек научио? Само РУАХ ХА КОДЕШ говори и тече кроз МОЈЕ Апостоле и Пророке. Онима који су у таквим школама је боље да се покају и схвате да човек не може учинити неког Пророком, или Апостолом, или му дати дужност Јеванђелисте. Помазање РУАХ ХА КОДЕШ-а је оно што привлачи људе. То није нешто научено, нити подучено. Да би ко био добар Пастор, пример му је Добри ПАСТИР. Пастори и Јеванђелисти, престаните покушавати да градите палате овде на земљи. Престаните нагомилавати богатство на земљи. Ви говорите МОМ Народу да се не припрема за катастрофе, а колико вас нагомилава најбоље од свега? Колико вас богатих пастора има скривена склоништа, и имате своје планове не марећи за сопствене конгрегације7? Зашто мислите да ЈА желим да се новац који вам се да у десецима користи да градите ваше кристалне катедрале, или да градите највећу цркву у Америци или свету? Не би ли било боље да се новац троши на помагање МОМ Народу да се припреми за катастрофе? Ви поседујете сопствене руднике дијаманата, а одбацујете праве драгуље – МОЈУ вољену Децу.

У овом свету сте их преварили, о ви зликовци, али ваши су дани одбројани у овом свету. Шта ћете онда чинити? Адвокатска канцеларија која је требала да брани МОЈ Народ са новцем послатим њима, да одбрани оне који се зову МОЈОМ Децом – сада ви стрижете стада. Уместо тога, ви помажете онима који теже да одузму приватност МОЈОЈ Деци. Продали сте се ономе ко највише понуди, а његово име је сатана. ЈА не купујем СВОЈУ Децу, нити њихову наклоност, оданост или поверење. ЈА нећу да се ценкам са злима. ЈА ћу их само упозорити: Покајте се у ИМЕ ЈАХУШУА-е.

Ви лажни пастори, јеванђелисти, апостоли, пророци и учитељи – смучили сте се МЕНИ, ЈАХВЕ-у. Престаните стризати МОЈА Стада. Децо, када видите службеника који је милионер, који се размеће својим богатством вама у лице, зашто им само дајете још – додатно МЕ љутећи? Када видите пастора који се хвалише својим ролекс сатом или мерцедес бензом, ролс ројсом, или другим луксузним аутом, или се прави важан својом палатом – зар не видите да се вук увукао међу вас? Немојте само слушати његове или њене проповеди, већ испитујте њихове плодове. Схватите: Да је то МОЈ службеник, он или она би давали више него што би узимали. Да ли похађате цркву у којој су људи незапослени, примају социјалну помоћ или су у оскудици? Како онда можете стављати тај новац на тањир за понуде да храните богатог пастора и да храните дух световности и похлепе? Зар не мислите да ћу њих, и вас, позвати на одговорност? Богати пастори који се суочавају са оскудицама у својој цркви, док они живе у изобиљу, хране себе и изгладњују МОЈЕ Овце. Ови зли пастори стрижу МОЈЕ Овце, узимају им све што имају, а ругају се њиховој голотињи. Пастори који великодушно добијају требају великодушно давати. А ипак, видећете апостоле и пророке како продају оно што сам им бесплатно дао путем Помазања РУАХ ХА КОДЕШ-а.

Један МЕ службеник посебно растужује. Он је некада био симбол ЈАХУШУА-ине љубави, а сада се кити дијамантима и носи најскупља кројена одела, јер је власник бутика за мушкарце. Али шта он пружа натраг онима који немају кројена одела? Престаните причати МОМ Народу како вам је ЈАХВЕ рекао да изградите ту зграду од 10 милиона или 7 милиона долара. Веће не значи увек боље. Ко се брине о Овцама и Јагањцима када ви имате стотине хиљада у својим конгрегацијама? Како се уопште можете правити да познајете своје конгрегације са толиким бројевима? Није ли посао пастира да зна МОЈЕ Овце? Већина не може чак ни да вас позове на телефон, или да вам напише писмо.

Већина МОЈИХ Оваца и Јагањца – у црквама у које утекну само да би видели велике прелепе зграде. Пастор, био мушкарац или жена, стоји подалеко и недостижан/на је масама људи. Ко ви мислите да су они? Није ли МОЈ СИН, ЈАХУШУА, уложио време да чак нахрани масе људи и додирне људе, исцељујући, избављајући, молећи се и благосиљајући их?

Срам да вас буде, пастори са тако великим бројем Оваца и Јагањца. Ви чак не знате ни имена људи који вас подржавају! Ако и када уопште видите њихова лица, или чујете њихова имена – чак их и не познате. Ти људи не могу добити вашу пажњу ни за састанак. Богаташи у конгрегацији брзо задобију вашу пажњу, и све што им треба, чак и кућна посета, није претешко пастору и јеванђелисти да уклопи у свој распоред. Лицемери! Срам нек је оне који подржавају такве службе и пасторе.

Запитајте се: Да ли би један од познатијих пастора мега цркава говорио такве речи попут ових за које користим овог Апостола да вам их доставим? Не, не би. Запитајте се: Да ли би овај МОЈ Апостол била добродошла у вашој цркви да достави МОЈЕ оштре Речи суда и позива на покајање? Одговор је „Не.“ А ако их ви подржавате својим десецима и понудама – онда сте у греху. Да, да ли вас то запањује? Када помажете неком да настави да греши, онда се ви саучесници у том греху. Покајте се данас!

Немојте подржавати службу само зато што је именована по неком ко је познат у овом свету, или ко има највеће или најпознатије цркве. Шта МОЈА Реч каже поводом тога – ако вас сви људи воле, а воле ствари овога света, да ли вас то чини МОЈИМА? Да ли цео свет воли и прихвата ЈАХУШУА-у? Не! Јер када говорите у Име ЈАХВЕ-а, као што овај Апостол чини, то није такмичење у популарности. МОЈИ прави Апостоли и Пророци ће губити у очима света. Они много пута буду у оскудици, док ђаво лаже људе које сам ЈА подигао да олакшају њихове финансијске, емотивне и физичке терете. МОЈА сопствена Деца пригушују МОЈ Глас који им говори да помогну, да воле, да подрже неколицину храбрих и одважних које имам да служе МЕНИ и МОМ Народу.

Да ли си ти један/на од оних који чујеш ЈАХВЕ-ов Глас да говори, и који ће их волети и жудети да помогне и подржи МОЈЕ праве Апостоле и Пророке? Да им отвориш врата свог дома, и да им олакшаш терет, да би допрели до МОГ Народа Порукама са Небеса? МОЈИ прави Апостоли и Пророци плаћају цену за Помазање, и навикли су на жалост, патњу, одбацивање и прогон. Да ли ви уопште рачунате цену која је потребна да се достави Порука попут ове? А зашто би сте, докле год ви нисте ти који плаћају цену, јел’ да? ЈА знам ко слуша и чита ово, и једног ћу вас дана питати шта сте учинили да олакшате терете овог Службеника. Да ли сте је уопште охрабрили? Да ли макар помињете њено име у молитви? Да ли схватате колико ће је мало пастора позвати да проповеда у њиховим црквама, након што је ова Пророчка Порука предата? Али ЈА, ЈАХВЕ, говорим ово, а не ова Слушкиња. Зато имам ово против вас, такозвани пастори, који нисте никакав пастор. Било би боље да се повучете, него да се суочите са Гневом ЈАХВЕ-а што повређујете МОЈЕ Овце и Јагањце.

Срам вас било пастори! Ви нисте пастор, када МОЈА Деца не могу добити ваш савет пре него што постану члан цркве и положе ваше тестове давања десетка. Један тест је овај: Члан је признат једино ако донира десетак одређене суме и похађа цркву одређен број пута. Престаните стризати МОЈА Стада! Сетите се шта пастор треба да заступа. Сетите се да ви нисте Добри ПАСТИР. Ако сам вас ЈА рукоположио да будете Пастор, онда требате бити благослов МОЈИМ Овцама. Требате бити тамо физички, да их охрабрујете МОЈИМ Речима, да их волите и молите се за њих и њихово избављење и да се молите за спасење њихове душе, учећи их да буду послушни МОЈОЈ Тори и МОЈИМ Заповестима – а да ви будете пример.

Ако немате МОЈЕ Помазање, онда нисте Апостол, Пророк, Јеванђелиста или Пастор. Нисам импресиониран тиме који сте семинар положили – прикладније би у ова времена било да се зове гробље8. Слово доноси смрт, али РУАХ ХА КОДЕШ даје живот. Ако је знање које имате ваше сопствено, и ви се ослањате на то знање да проповедате онда не проповедате у пунини под Помазањем РУАХ ХА КОДЕШ-а.

Идите од МЕНЕ, ви који се претварате, ви који сте се ушуњали међу МОЈЕ Овце, подучавали их, стризали их, а да чак ни нисте МОЈИ. Ви не припадате Овцама и Јагањцима. Ви сте вук који гледа да прождере. Послао вас је ричући лав који није МОЈ СИН ЈАХУШУА. ЈАХУШУА је ЛАВ из племена Јудина.


Вређајући неке, просветљујући друге, ради љубави, послушности и славе ЈАХВЕ-а и ЈАХУШУА-е. 02. 11. ’01., 01:50ч. Пророчка Слушкиња ЈАХВЕ-а и ЈАХУШУА-е, Апостол Елизабета Шери Елајџа (Елишева Елијаху).

„Енкарта“ светски речник дефинише „трубни позив“ као позив на акцију: хитни или инспиришући апел људима да учине нешто. [од употребе трубе као ратног сигнала]

1. 'Елишева' значи: 'БОГ је моја заклетва' (на енглеском: 'Елизабет', а на српском: 'Елизабета'); 'Елијаху' значи: 'Мој БОГ је ЈАХ' (на енглеском: 'Елајџа', а на српском: 'Илија')
2. ИМЕ СВЕТОГ ТРОЈСТВА је уједно и скраћени облик ИМЕНА 'ЈАХВЕ'; као у 'алелуја', заправо 'халелу ЈАХ', што значи: 'хвалите ЈАХ-а'
3. ИМЕ ОЦА је узрочни облик глагола 'бити/постојати', а значи: 'ОН ће учинити да буде/постоји'
4. ИМЕ СИНА је комбинација ИМЕНА 'ЈАХВЕ' и речи 'спаси/избави', а значи: 'ЈАХ спашава/избавља'
5. ИМЕ СВЕТОГ ДУХА значи: 'која пребива са ЈАХ-ом'; од речи 'ха Шекхина', која значи: БОЖИЈЕ 'Свето присуство/пребивање'

6. Такозвано “Петокњижје Мојсијево”; првих 5 књига Светог Писма које представљају извор Закона Божијег
7. Црквене заједнице
8. Игра речи; семинар (енг. seminary) и гробље (енг. cemetery)


Штампај

Оригинално Пророштво

Остала Пророштва

Почетна Страница