Srpska zastava Crnogorska zastava Bosanska zastava Hrvatska zastava
Proroštvo 45

USTANITE, SINOVI MOJI SA DUHOM POPUT DAVIDOVOG!


Zapisano/izgovoreno pod pomazanjem RUAH HA KODEŠ (SVETOG DUHA)

Apostol i Prorok Elizabeta Šeri Elajdža (Eliševa Elijahu)1

11. novembar, 1999.

Slika za Proroštvo 45

Hebrejska IMENA BOGA:

JAH2 (יה) – IME BOGA
JAHVE3 (יהוה) – IME OCA
JAHUŠUA4 (יהושוע) – IME SINA
ŠEKHINJAH5 (שכניה) – IME SVETOG DUHA

ELOHIM (אלוהים) – 'BOG'
ADONAJ (אדני) – 'GOSPOD'
ABA JAH (אבא יה) – 'OTAC JAH'
IMA JAH (אמא יה) – 'MAJKA JAH'
HA MAŠIAH (המשיח) – 'MESIJA' ('HRIST')
RUAH HA KODEŠ (רוח הקדש) – 'SVETI DUH'


Citati iz Biblije su iz Novog Revidiranog Prevoda

Sledi Proroštvo koje je predato Proroku Eliševi putem "Svetih jezika", kako SVETI DUH daje (Dela Apostolska 2:3-4) da se govori na ljudskim i anđeoskim jezicima (1. Korinćanima 13:1). Eliševa govori u jezicima, što podstiče Proroštvo (1. Korinćanima 14:6).


Reči koje je JAHVE rekao da se stave pre svakog Proroštva:

„Upozorio sam te pre mnogo vremena Elizabeta (Eliševa), da ne nazoveš ovu Službu po muškarcu ili ženi. Još dok Služba nije ni postojala, stavio sam to u tvoj duh. Jer ništa od ovoga nije učinjeno tvojim rukama. Ništa od ovoga nije došlo iz tvojih usta. Već je iz usta JAHVE-a porođeno. Iz usta JAHUŠUA-e, tvog MAŠIAH-а, porođeno je. Iz usta RUAH HA KODEŠ, tvoje IMAJAH, porođeno je. Da je bilo samo od tvoje ruke, odavno bi propalo. To je od vetra ŠEKHINJAH SLAVE koji duva po svoj zemlji, Svetog Vetra oživljenja. Nije od tvog daha, jer bi propalo. Isaija 42:8: 'Ja sam JAHVE. To je MOME IME, i nikome neću dati Slavu SVOJU, niti Hvalu SVOJU likovima rezbarenim.'” (Proroštvo 105)

Jula 2010. JAHVE BOG je takođe rekao da dodam sledeće kao upozorenje onima koji se rugaju: „Ali oni su se stalno rugali Glasnicima JAHVE-a, prezirali su NJEGOVE Reči i smejali se NJEGOVIM Prorocima, sve dok NJEGOV gnev nije došao na NJEGOV Narod, te više nije bilo leka.” (2. Dnevnika 36:16)

Onda, jula 2016.: „Teško bilo kome ko se usudi da pokuša da naškodi ovim dvoma Pomazanih. Zažalićete dan kada ste se uopšte rodili. Ne dirajte MOJE Pomazanike, niti činite zla ovim dvoma Prorocima (Psalam 105:15, 1. Dnevnika 16:22). Bilo bi vam bolje kada bih JA, ABA JAHVE, iščupao vaš jezik!“ (Proroštvo 128)

I od Proroka Ezre: „Upozoravam vas sada – sve one koji napadaju ovu Službu i Proroštva, i Eliševu i mene, sve Službenike Amightywind Službe – upozoravam vas sada: ne dirajte JAH-ove Pomazanike i ne činite Njegovim Prorocima nikakvog zla (Psalam 105:15, 1. Dnevnika 16:22), da ne bi gnev Štapa JAH-а došao na vas. Ali oni koji su blagosloveni, i koji su blagoslov za ovu Službu, i koji su verni, i koji primaju Proroštva – mnogi će blagoslovi doći na vas – sve radi zaštite onoga što pripada JAH-u u IME JAHUŠUA-e.“

Izgubljeno Proroštvo pronađeno!

Molim vas braćo, preuzmite pomazanje iz ovih Proročkih reči. Ako želite biti ubice Golijata u duhovnoj sferi, ovo će vam biti blagoslov!


Ustani, ti sa duhom sličnog duhu Kralja Davida. Kakav si MI ti samo blagoslov, o sine MOJ sa duhom sličnim duhu Kralja Davida, a bez greha koji je on počinio. Ti imaš srce blisko JAHVE-ovom i JA sam veoma zadovoljan tobom. Ti se rveš sa ričućim lavom pobeđujući ga, i rveš se sa medvedom pobeđujući ga, terajući neprijatelja u beg. Veoma te se plaše u Paklu. Jer ti ovo ne činiš u Davidovo ime, već u IME JAHUŠUA-e, i primenjuješ MOJU Krv i Reč terajući neprijatelje na beg u 7 različitih pravaca. Ova Reč je namenjena tebi, koji voliš, pevaš, igraš, prorokuješ i služiš MENI poput srca starog Kralja Davida. Kao Davida, MOG pomazanog dečka pastira, upotrebiću te da ubijaš Golijate koji dolaze protiv tebe i Proroka, ljudi i Službenika koje sam te pozvao da štitiš u MOJE Ime, JAHUŠUA-e. Ti si pravi čuvar MOG Pomazanja.

MOJ voljeni sine, ne znaš li da se nikada ne trebaš ičega plašiti? Jer sam ti JA dao snagu Samsona. U duhovnoj sferi, ti si MOJ pomazani Samson. Nema tog dobra koje ću ti JA uskratiti, MOJ voljeni sine. Veruj MI i drži svoje oči uprete u MENE. Dok seješ semena u ovu Službu koja će biti upotrebljena da se dopre ne do hiljada, kako je ona mislila – već kako sam JA davao potvrdu za potvrdom i čak ti i pokazao sine MOJ ovu istinu koju neprijatelj ne želi da ona zna – ti si blagoslove i sebi nakupio shvatajući da se radi o desetinama miliona do kojih će ova Služba dopreti; dok MI se povinuješ i braniš ono što je MOJE pod MOJIM punim Pomazanjem.

Ti trebaš pomoći ovoj Sluškinji koja će govoriti MOJE Reči koje pokazuju ispoljavanje MOG punog Pomazanja, spasonosne, isceljujuće, izbavljajuće snage i snage Vaskrsenja. Jedino u MOJE Ime će ona ići tom putanjom koju sam pred nju postavio. Ali isto ovo seme će takođe zalivati tvoju zemlju i Službu koji sam JA odredio i postavio pred tebe, sine MOJ. Zajedno ćete orati žetveno polje. JA šaljem SVOJE muzičare pre nego pošaljem SVOJE ratnike u boj. Dignite svoj glas i spremite se, jer ću vas JA poslati zajedno u MOM punom Pomazanju i u MOM Duhu, da ratujete kao što je David protiv Golijata, i u IME JAHUŠUA-e oboje ćete biti i više od pobednika.

Tvoje su molitve sine MOJ, tvoji postovi, ono što će je sa hitne nege i intenzivne nege povratiti u svim oblastima njenog ličnog i službenog života. Molitve su onoga poput Kralja Davida koje oslobađaju ovu Sluškinju. Moli se da će se svi njeni neprijatelji razbežati, i kao Golijat shvatiti da su sve njihove okultne moći postale ništavne. I umesto toga će ono što je namenjeno da je uništi blagosloviti. Ono što je poslato da te uništi sine MOJ će te blagosloviti, jer ću JA okrenuti kletve u MOJE blagoslove. Ne kaže li MOJA Reč: „Sve stvari složno doprinose dobru“?

Oni koji žele da naude MOJIM voljenim slugama, oni će platiti svojim sopstvenim životima i dušama ako se ne pokaju. Vi se ne svetite, već oprostite i znate: „Osveta je MOJA, govori JAHVE!“ Postoji čovek koji je drži u okovima na sve načine. Novo ne može doći dok se staro ne ukloni. Moli se za njenu slobodu sada kao da je tvoja. Ne moraš znati njegovo ime, samo pročitaj njeno svedočanstvo MOJIM duhovnim očima i ušima, i JA ću ti pokazati ono što nisi znao, ono o čemu ona ne govori. Taj je čovek njen Golijat, i ona je bila onemogućena da se oslobodi. Zato JA šaljem SVOG sina koji ima MOJ RUAH HA KODEŠ, kao stari David, i JA kažem: Ali progovori ovom Golijatu i njega više neće biti. Progovori sopstvenim Golijatima i neće ih biti više. Govori u IME JAHUŠUA-e i planine će postati kao pleva na vetru.

Progovori ovom Golijatu u duhovnoj sferi, i on više neće biti smetnja ili opasnost za nju ili ovu Službu ni na koji način. Jer kako je Golijat bio nepopravljiv, tako je i ovaj čovek koji se nekada nazivao njenim mužem, ali nikada to nije bio u MOJIM očima. Nije li David progovorio Golijatu i rekao mu šta ću JA uraditi? Nije li David prorokovao i rekao kakav će kraj Golijatu biti? U smelosti govori Golijatima. O sine MOJ sa Pomazanjem poput Davidovog, gledaj kako Golijati padaju, tako da nikada ne ustanu protiv tebe, ovu Sluškinju i one koji su uz tebe u MOM Imenu i Pomazanju. Ona je iscrpljena od bitki i umorna, i najranjivija je sada. Ustani u njenu odbranu i pogubi Golijate koji žele da unište MOJU Pomazanu Sluškinju i ovu Službu, u IME JAHUŠUA-e.

Tek tada će ona moći da ima sve što sam unapred rekao i pokazao njoj, tebi i drugima. Ustani ti kojeg JA zovem SVOJIM istinskim novim Kraljem Davidom. Ustani sa duhom poput Davidovog, dečka pastira koji je pogubio Golijata. U duhovnoj sferi pogubi Golijate u IME JAHUŠUA-e. Budi u punoj ratnoj opremi i stoji u Reči Božijoj koja ne može lagati. Prvo pevaj MENI u MOM DUHU, jer tu leži pobeda za tebe i nju. Njeni Golijati će pasti u isto vreme kad i tvoji, MOJ sine Davide. Ustani i opleni neprijatelja sada u svim bogatstvima i plenovima koje je ukrao. Zapovedi satani da vrati sedmostruko. Tako će i biti, samo za MOJU Slavu.

Kada ovo govoriš u IME JAHUŠUA-e, ono što govoriš će se obistiniti ubrzo, jer imaš vere i delima je potvrđuješ. Vera bez dela je mrtva. Ne zaboravi to MOJ voljeni sine sa duhom poput duhom Kralja Davida. Istupićeš sa čak još većim Pomazanjem za koje nisi mislio da je moguće, dok neprijatelji pokušavaju i opkoljavaju te da unište tebe, tvoju Službu i one koje JA tebi pošaljem. JA ti kažem ovo, JA pomazujem i izgovaram ovo Pomazanje kroz ovu Sluškinju, jer ćeš ti postati još pomazaniji Ratnik u IME JAHUŠUA-e.


Predato ovoj Sluškinji, detetu JAHVE-a i JAHUŠUA HA MAŠIAH-a,

Preč. Elizabeta Šeri Elajdža (Eliševa Elijahu),

11. 11. ’99., 15:30č

Prošle nedelje u ovo vreme, moj pas i ja smo imali direktan sudar, u ovo isto vreme! Svi smo se izvukli, samo sam ja zadobila modrice i bolove u telu. Hvaljen JAHUŠUA! Anđeli JAHVE-a zaista okružuju one koji GA vole i plaše GA se. Da sam ja umrla, ova Proročka poruka i ohrabrenje i novo Pomazanje za one sa Pomazanjem i duhom sličnog duhu Kralja Davida ne bi bila izgovorena kroz mene.

Ovo samo dokazuje: „Živeću i neću umreti, da objavljujem dela JAHVE-a.“ Moj auto je bio potpuno uništen i osiguranje kaže nepopravljiv, ali je JAHVE dokazao da moj posao na zemlji još nije gotov! Tek sam počela za JAHUŠUA-u. Hvala, čast i slava. Zato se pazi đavole, u IME JAHUŠUA-e. Oni sa pomazanjem i duhom sličnim duhu Kralja Davida bivaju podizani da mi se pridruže, pokrivajući ovu Službu i mene i one koji su saradnici u ovoj Službi pomazanim molitvama i psalmima, ratničkim duhom kao u Kralja Davida. Ako ste jedan od njih, pišite mi i recite mi, kako bih se mogla moliti za vas.

1. 'Eliševa' znači: 'BOG je moja zakletva' (na engleskom: 'Elizabet',a nai srpskom: 'Elizabeta'); 'Elijahu' znači: 'Moj BOG je JAH' (na engleskom: 'Elajdža', a na srpskom: 'Ilija')
2. IME SVETOG TROJSTVA je ujedno i skraćeni oblik IMENA 'JAHVE'; kao u 'aleluja', zapravo 'halelu JAH', što znači: 'hvalite JAH-a'
3. IME OCA je uzročni oblik glagola 'biti/postojati', a znači: 'ON će učiniti da bude/postoji'
4. IME SINA je kombinacija IMENA 'JAHVE' i reči 'spasi/izbavi', a znači: 'JAH spašava/izbavlja'
5. IME SVETOG DUHA znači: 'koja prebiva sa JAH-om'; od reči 'ha Šekhina', koja znači: BOŽIJE 'Sveto prisustvo/prebivanje'


Štampaj

Originalno Proroštvo

Ostala Proroštva

Početna Stranica