Српска застава Црногорска застава Босанска застава Хрватска застава
Пророштво 39

ПОМАЗАНИ СВЕТИ ОРЛОВИ, ИСТУПИТЕ!


Записано/изговорено под помазањем РУАХ ХА КОДЕШ (СВЕТОГ ДУХА)

Апостол и Пророк Елизабета Шери Елајџа (Елишева Елијаху)1

10. август, 2000.

Слика за Пророштво 39

Хебрејска ИМЕНА БОГА:

ЈАХ2 (יה) – ИМЕ БОГА
ЈАХВЕ3 (יהוה) – ИМЕ ОЦА
ЈАХУШУА4 (יהושוע) – ИМЕ СИНА
ШЕКХИНЈАХ5 (שכניה) – ИМЕ СВЕТОГ ДУХА

ЕЛОХИМ (אלוהים) – 'БОГ'
АДОНАЈ (אדני) – 'ГОСПОД'
АБА ЈАХ (אבא יה) – 'ОТАЦ ЈАХ'
ИМА ЈАХ (אמא יה) – 'МАЈКА ЈАХ'
ХА МАШИАХ (המשיח) – 'МЕСИЈА' ('ХРИСТ')
РУАХ ХА КОДЕШ (רוח הקדש) – 'СВЕТИ ДУХ'


Цитати из Библије су из Новог Ревидираног Превода

Следи Пророштво које је предато Пророку Елишеви путем "Светих језика", како СВЕТИ ДУХ даје (Дела Апостолска 2:3-4) да се говори на људским и анђеоским језицима (1. Коринћанима 13:1). Елишева говори у језицима, што подстиче Пророштво (1. Коринћанима 14:6).


Речи које је ЈАХВЕ рекао да се ставе пре сваког Пророштва:

„Упозорио сам те пре много времена Елизабета (Елишева), да не назовеш ову Службу по мушкарцу или жени. Још док Служба није ни постојала, ставио сам то у твој дух. Јер ништа од овога није учињено твојим рукама. Ништа од овога није дошло из твојих уста. Већ је из уста ЈАХВЕ-а порођено. Из уста ЈАХУШУА-е, твог МАШИАХ-а, порођено је. Из уста РУАХ ХА КОДЕШ, твоје ИМАЈАХ, порођено је. Да је било само од твоје руке, одавно би пропало. То је од ветра ШЕКХИНЈАХ СЛАВЕ који дува по свој земљи, Светог Ветра оживљења. Није од твог даха, јер би пропало. Исаија 42:8: 'ЈА сам ЈАХВЕ. То је МОЈЕ ИМЕ, и никоме нећу дати Славу СВОЈУ, нити Хвалу СВОЈУ ликовима резбареним.'” (Пророштво 105)

Јула 2010. ЈАХВЕ БОГ је такође рекао да додам следеће као упозорење онима који се ругају: „Али они су се стално ругали Гласницима ЈАХВЕ-а, презирали су ЊЕГОВЕ Речи и смејали се ЊЕГОВИМ Пророцима, све док ЊЕГОВ гнев није дошао на ЊЕГОВ Народ, те више није било лека.” (2. Дневника 36:16)

Онда, јула 2016.: „Тешко било коме ко се усуди да покуша да нашкоди овим двома Помазаних. Зажалићете дан када сте се уопште родили. Не дирајте МОЈЕ Помазанике, нити чините зла овим двома Пророцима (Псалам 105:15, 1. Дневника 16:22). Било би вам боље када бих ЈА, АБА ЈАХВЕ, ишчупао ваш језик!“ (Пророштво 128)

И од Пророка Езре: „Упозоравам вас сада – све оне који нападају ову Службу и Пророштва, и Елишеву и мене, све Службенике Аmightywind Службе – упозоравам вас сада: не дирајте ЈАХ-ове Помазанике и не чините ЊЕГОВИМ Пророцима никаквог зла (Псалам 105:15, 1. Дневника 16:22), да не би гнев Штапа ЈАХ-а дошао на вас. Али они који су благословени, и који су благослов за ову Службу, и који су верни, и који примају Пророштва – многи ће благослови доћи на вас – све ради заштите онога што припада ЈАХ-у у ИМЕ ЈАХУШУА-е.“

Помазани Свети Орлови, иступите. Ово је позив за Орлове. Орлићи, иступите. Пажња сви Хиндуисти и Будисти и све друге религије: БОГ Стварања вас позива да слушате ово Пророштво. Стојимо заједно или падамо заједно, све наше слободе вероисповести су угрожене. Служимо различитим Боговима, али у овом аспекту слободе вероисповести – када једнима буде одузета, свима ће бити одузета. Помазани Свети Орлови, устаните. Иступите у ИМЕ ЈАХУШУА-е! Борите се против напада несветих лешинара! Помазани Свети Орлови МОЈИ, крио сам вас заштићене од очију света, подаље од црквених система. ЈА сам вас крио и учио вас како да летите и винете се у време попут овога. Напустили сте гнезда и нисте више Орлићи, већ сте сазрели духовно, распознавајући очима Орла, и ви знате МОЈ глас.

Ви који ово читате, а још увек сте Орлићи, не брините се. Духовно зрелији, помазани Свети Орлови ће вас неговати и штитити и чак вас учити како да се борите у духовној сфери, у вишој равни од оне у којој сте раније летели. Помазани Свети Орлови, будите упозорени! Несвети лешинари се окупљају против вас и пробаће да вас растргну као плен. Али ви нећете постати плен ако будете тражили МОЈЕ лице и ако се понизите и молите се за МОЈА упутства и винете се навише када вам кажем да се винете и обрушите се на непријатеља када вам кажем да се обрушите. Они ће бити плен у МОЈЕ Свето Име, ЈАХУШУА ХА МАШИАХ-а. Помазани Свети Орлови МОЈИ, ЈА сам вас крио и подучавао за време попут овога. Тражите МОЈЕ лице на нов начин. Верујте да сте чули МОЈ глас у пустињи, јер сам ЈА позвао и ви сте знали шта да радите када дође време.

Помазани Свети Орлови, ЈА сам вам подао оштар вид Орла. Ви можете препознати свог непријатеља и плен издалека. Дао сам вам оштре канџе којима носите МОЈ двосекли мач. Употребите га МЕНИ на Славу! Немојте мислити да је ишта немогуће када призивате МОЈЕ Име ’ЈАХУШУА’. Шта је било немогуће раније, неће више бити. Само ако можете веровати, својим ћете очима видети. Несвети лешинари се окупљају против вас и настоје да вам одузму потрепштине за живот: воду, храну, грејање, склоништа, финансије, струју, бензин, нафту, одећу, средства за комуникацију. Несвети лешинари настоје да вам одузму слободе вероисповести. Они вас гледају и ругају се БОГУ којем служите. Помазани Свети Орлови, они настоје да вам униште гнезда која сам ЈА с љубављу правио СВОЈИМ сопственим рукама. Они настоје да вам растргну птиће. Несвети лешинари сада растржу ваше младе, а ви сте стајали по страни и посматрали, док сте губили све више слобода сваке године, док су ваша деца учена ономе чему их ЈА нисам учио. Није свако знање корисно за младе.

Ваша мала деца бивају на силу храњена прљавштином која је загадила њихове умове, тела, духове и да, душе! МОЈИ помазани Свети Орлови су рекли, „Шта ја ту могу? То је ван моје контроле.“ Призвали сте МЕ, ТАТУ Орла, и ЈА вам кажем: повратите шта је непријатељ украо. Повратите шта су несвети лешинари украли и шта краду. Дао сам вам знање како да то урадите. Рекли сте да је то претешко. Зар није тешко да гледате како ваша деца бивају одвођена у Пакао? Изгубили сте право да дисциплинујете своју децу, а ви сте стајали по страни док су државе одређивале како ћете подизати децу и каквој моралности их учити. Чудите се што је млађа генерација сада бунтовна? Нисам ли вас унапред упозорио да ће се то десити путем Пророка и Апостола? Нисам ли вас унапред упозорио да ће се то десити путем СВОЈЕ Свете Речи? Зашто се не борите против несветих лешинара? Зато што мислите да су бројнији од вас?

Помазани Свети Орлови, морате се окупити и постити и молити се за овај свет. Несвети лешинари не вребају само једну религију као плен, несвети лешинари не вребају само један народ или земљу или покрајину. Несвети лешинари који се окупљају против вас хоће да покваре и контролишу цео свет. Нема те религије која верује у Бога коју несвети лешинари не настоје да растргну као плен. Нису само МОЈА Деца она које несвети лешинари настоје да растргну, већ упозорите оне који не служе МЕНИ, ЈАХВЕ-у, ЈАХУШУА-и и РУАХ ХА КОДЕШ! Несвети лешинари такође настоје да растргну и растргнуће Будисте, Хиндуисте, поред осталих религија, иако се они не покоравају МОМ ауторитету. Како они губе слободе вероисповести, губићете и ви, ако се не окупите заједно сада и не борите се против несветих лешинара који се окупљају против свих вас.

Када једни изгубе слободу вероисповести – сви је губите. Сви ће изгубити своје слободе вероисповести. Сада, хоћете ли бринути једни о другима? Имате злато и сребро да правите идоле, искористите их за борбу против несветих лешинара. Идоли не могу да причају или да ратују, али они који вам се супротстављају ће причати и ратовати против вас. Употребите она средства која сам вам дао, не само духовна већ и правна и финансијска. Сатана хоће да претекне МОЈ час. Сатана хоће да уништи пре времена које сам ЈА одредио. ЈА ћу дозволити то, ако се не окупите и не молите се да не постанете храна несветим лешинарима. Не дозволите да вас раса, вероисповест, језик или религијска веровања зауставе у борби против ове звери која долази у обличју несветог лешинара, али је звер великих размера. Јер је као угојена звер и јела је мало по мало ваших слобода на све начине, све док се реч ’слобода’ више не односи на слободу, већ је прекривено ропство.

Несвети лешинари долазе у том обличју да би се ругали МОЈОЈ РУАХ ХА КОДЕШ, која је дошла у облику голуба. Несвети лешинари чак трују ваздух који дишете и обележиће вас на начине на које не очекујете, одвајајући вас од осталих, јер они знају који су МОЈИ помазани Свети Орлови, а који су младунци несветих лешинара. Чувајте се, ваша сопствена крв ће вас издати и биће принуђена да ода и идентификује вас ко сте. Ни једна раса или националност неће остати тајност када је крв принуђена да открије. Будите на опрезу према свим хируршким интервенцијама, јер ће вас ваше сопствено тело одати и издати. Учите о МОЈИМ природним лековима, и тражите скривене помазане Свете Орлове које сам ЈА обучио и неговао и подигао за време попут овога. Не исмевајте њихову мудрост, јер сам ЈА, ЈАХВЕ, тај који их је научио како да спасавају ваше животе онда када више нећете мочи да идете код лекара – јер они неће више бити део Светих Орлова, већ ће припадати несветим лешинарима да би могли да се баве медицином.

Биће реткост да доктори не ураде шта им несвети лешинари заповеде да ураде. Упозорени сте. Пазите се било ког типа инјекција, јер несвети лешинари имају планове да то искористе као оружје против вас и ваших Орлића. Не плашите се и имајте вере када вам кажем да се винете попут Орла и одлетите негде. Не доводите МЕ у питање. Само крените када вам кажем да кренете. Може ли орао непомичан бити на небу? Не, нити можете ви. Сви ће МОЈИ помазани Свети Орлови следити један другог и чак неће ни схватати шта чине док лете у савршеној формацији, без да иједно крило преклапа друго крило. Сви ће кружити око истог плена, несветих лешинара, и распознаће ко је помазани Свети Орао, а ко је несвети лешинар.

Орлићи који не могу летети сами ће бити ношени на крилима духовно зрелијих помазаних Светих Орлова. Говорићу више о овоме када усвојите оно што сам већ овде говорио. Још једна ствар, запамтите ово и не схватите то олако. Морате тражити МОЈЕ благослове и заштиту, од сада па надаље, за сваки залогај хране коју једете и свако пиће које пијете. Захвалите МИ на њима. Нека вам то пређе у навику сада, јер долази време када ће бити неопходно да једете оно што радије не бисте јели и да пијете оно што радије не бисте пили, али ће све бити благослов вашем телу. Да, чак ће и оно за шта сам вас упозорио да је нечисто, Крв МОГ СИНА ЈАХУШУА-е учинити чистим када буде потребно!

Научите сада да будете захвални у малим стварима и не узимајте ништа што вам дајем здраво за готово. Чак ни ваше воће и поврће немају хранљиве материје које сам ЈА у њима створио. Вода и ваздух су их загадили и земљиште не садржи потребне минерале. Ви чак више и не знате каквог укуса воће или поврће треба бити. Реткост је ако знате. Што се тиче меса – поново вам кажем – ви не разумете да су то што сте појели несвети лешинари отровали на толико много начина. Вода коју пијете – ви чак и не знате зашто ваше тело не жуди за водом на начин на који сам га ЈА створио да жуди. То је зато што чак ни вода није онаква какву сам је ЈА створио. Из тог разлога морате молити благослове над свиме што узимате, у Име МОГ СИНА ЈАХУШУА-е. Тражите од МЕНЕ да благословим храну и напитке, како би вам било на благослов телу, а не на проклетство.

На крају, кажем вам ово иако неће сви разумети, али МОЈИ помазани Свети Орлови МЕ морају поштовати на прави Шабат! ЈА ћу им говорити у тај дан, ако ће МЕ признати и Богослужити МИ на посебан начин у тај дан. Тог дана оставите свој посао и волите и поштујте МЕ чак и више него током свих осталих дана у недељи. Нека то буде наше заједничко време. ЈА сам тако љубоморан за ваше време. Чак и ви који обављате МОЈ посао, одвојите ово време за МЕНЕ. Здраво је не само за ваш ум, дух, и душу, већ и за ваше тело. Питајте МЕ шта ЈА желим да радите у тај дан и укључите МЕ, јер је то наш заједнички Дан Одмора. Свако има другачији начин одмарања у МЕНИ, али само МЕ укључите. ЈА сам ГОСПОДАР Шабата, не заборавите то! ЈА ћу се вратити на Шабат! Али не у онај који несвети лешинари одреде (недеља).

Сада узмите ове Речи и варите их као храну вашем уму, телу, духу и души. Још тога долази, али слушајте док ЈА говорим речи кроз МОЈЕ остале помазане Свете Орлове, јер ни један помазани Свети Орао нема све одговоре. Требате једни друге, и никада немојте дозволити да ЈА видим како рањени Свети Орао бива растрзан од стране другог Светог Орла. Помозите једни другима да се винете високо у небо и имајте вере. Псалам 91 је ваше тајно гнездо где ЈА обитавам.

Тако је изговорено, тако је написано, предато једном од МОЈИХ помазаних Светих Орлова,

Елизабети Шери Елајџа (Елишеви Елијаху)


Хитно!
Молим вас Свети Орлови устаните и окупите се у молитви да одбијемо духовно напад лешинара који се окупљају против нас! 10. 08. ’00.

09. 09. ’99. сам била у Квебеку, Канада, и тада ми је ГОСПОД рекао да је све спремно за систем Жига Звери! Само чека на прави тренутак! Сада је годину дана касније и БОГ ми говори да огласим аларм и спремим се за рат духовно и зауставим лешинаре и њихове планове. Ја нисам ништа посебно, верујте, не мислите да јесам. Ја немам појма зашто ми РУАХ ХА КОДЕШ даје ове Поруке да предам људима, када може послати некога популарнијег и познатијег кога ће људи слушати. Ја се само повинујем и објављујем, јер знам да ћу бити одговорна за оно што знам да ми је БОГ рекао.

Ако се слажете да су ова упозорења важна, онда вас молим тражите молитвено заузимање и молите се сада да ванредно стање неће бити уведено, да наша имовинска права неће бити одузета, и да једна светска влада – што значи Уједињене Нације преузимају школе, земљиште, полицију, услуге итд. и безготовинско друштво – неће ступити на снагу октобра 2000. Не могу превише залазити у детаље на вебсајту из очигледних разлога. Молим вас такође се молите да ће БОГ зауставити подизање цена услуга од којих зависимо, попут телефона, воде, струје, комуналија, гаса, да би просечни људи могли и даље да их приуште. Ово је хитно! Прочитајте нашу књигу утисака. Сестра у ЈАХУШУА-и ме је обавестила да се то већ дешава у Калифорнији. У Јужној Каролини, још једна сестра ми каже, рачун за воду се удвостручује. Прочитајте сан на страници Сан о Црвеној Куги о нашој сестри чији је муж послат у затвор по оптужби да није платио свој рачун за воду.

Сад, ја разумем да ће нас ЈАХУШУА штитити, али такође знам да ОН има сигурна уточишта која ће бити заштићена за једно време од домашаја система Звери. Обзиром да сам ја Јеврејка, мислим на Холокауст и о Јевреје који су били тамо мислећи да ће ЈАХВЕ да их штити. Тугујем и питам се зашто није. Друге је штитио говорећи им да побегну. Видите драги, када БОГ пошаље облак Славе, ми се требамо кретати дању, и када БОГ пошаље стуб од Ватре ноћу, ми се требамо кретати, не само стајати и не чинити ништа и само претпостављати да је то оно што БОГ жели. Постоје сигурна уточишта у земљи, за на неко време. Упорно покушавам да откријем где се налазе. Знам да ми је БОГ рекао – где се планине и океани спајају... Знам, није неки траг... Клима која је умерена, ни превише топла ни хладна, више као издвојена област, и неко долази ко ће имати више одговора од мене.

Верујте ми знаћу када тај човек дође, јер је он ратник у духовној сфери и пун Мудрости РУАХ ХА КОДЕШ у тако много области. За добробит свих нас, молим вас будите у сагласности се да ће тај човек доћи сада. Чудно, јер БОГ каже да сам ја као Немија на зидинама Храма и да не требам сићи због напада непријатеља. Осећала сам се вођено од стране ГОСПОДА да ово поделим са вама.

Они који верују да имају духовна откривења и проницљивост, упутства, молим вас пошаљите ми имејл брзо, времена је мало да урадимо шта морамо. Молим вас такође се молите за финансијско растерећење, јер ми је речено да се помогнем у старању о Пророцима и онима који су послати, а тренутно немам додатних финансија да чиним то. Ако, док се молите, верујете да знате где ће на кратко време сигурна уточишта од система Звери бити, молим вас одмах ме контактирајте. Морам да вам признам, ја сам веома заузета одбијањем напада који долазе из свих праваца, да изгледа да нисам успела да се потпуно усредсредим на молитве око тога на начин на који би требало. Сада се окрећем вама да се заузимате не само за овог службеника и Службу, већ за Мудрост ГОСПОДА ЈАХУШУА ХА МАШИАХ-а. Јер Библија каже: „Ако неком од вас недостаје мудрости, нека тражи и ЈА ћу му дати великодушно.“ Зато хајде да сви заједно тражимо, и да ће неко чути оно што требамо знати и нека сви дарови РУАХ ХА КОДЕШ буду распламсани док читате ово. „Када непријатељ навали као река, Бог ће подигнути уставу насупрот њему.“

У љубави, ваша Сестра у ЈАХУШУА ХА МАШИАХ-у

Велечасна Елизабета Шери Елајџа (Елишева Елијаху)

1. 'Елишева' значи: 'БОГ је моја заклетва' (на енглеском: 'Елизабет', а на српском: 'Елизабета'); 'Елијаху' значи: 'Мој БОГ је ЈАХ' (на енглеском: 'Елајџа', а на српском: 'Илија')
2. ИМЕ СВЕТОГ ТРОЈСТВА је уједно и скраћени облик ИМЕНА 'ЈАХВЕ'; као у 'алелуја', заправо 'халелу ЈАХ', што значи: 'хвалите ЈАХ-а'
3. ИМЕ ОЦА је узрочни облик глагола 'бити/постојати', а значи: 'ОН ће учинити да буде/постоји'
4. ИМЕ СИНА је комбинација ИМЕНА 'ЈАХВЕ' и речи 'спаси/избави', а значи: 'ЈАХ спашава/избавља'
5. ИМЕ СВЕТОГ ДУХА значи: 'која пребива са ЈАХ-ом'; од речи 'ха Шекхина', која значи: БОЖИЈЕ 'Свето присуство/пребивање'


Штампај

Оригинално Пророштво

Остала Пророштва

Почетна Страница