Srpska zastava Crnogorska zastava Bosanska zastava Hrvatska zastava
Proroštvo 36

JA NISAM SAMO VAŠ BOG OD JUČE, DANAS, VEĆ I SUTRA, ČAK I U NAJMRAČNIJEM ČASU!


Zapisano/izgovoreno pod pomazanjem RUAH HA KODEŠ (SVETOG DUHA)

Apostol i Prorok Elizabeta Šeri Elajdža (Eliševa Elijahu)1

10. avgust, 1999.

Slika za Proroštvo 36

Hebrejska IMENA BOGA:

JAH2 (יה) – IME BOGA
JAHVE3 (יהוה) – IME OCA
JAHUŠUA4 (יהושוע) – IME SINA
ŠEKHINJAH5 (שכניה) – IME SVETOG DUHA

ELOHIM (אלוהים) – 'BOG'
ADONAJ (אדני) – 'GOSPOD'
ABA JAH (אבא יה) – 'OTAC JAH'
IMA JAH (אמא יה) – 'MAJKA JAH'
HA MAŠIAH (המשיח) – 'MESIJA' ('HRIST')
RUAH HA KODEŠ (רוח הקדש) – 'SVETI DUH'


Citati iz Biblije su iz Novog Revidiranog Prevoda

Sledi Proroštvo koje je predato Proroku Eliševi putem "Svetih jezika", kako SVETI DUH daje (Dela Apostolska 2:3-4) da se govori na ljudskim i anđeoskim jezicima (1. Korinćanima 13:1). Eliševa govori u jezicima, što podstiče Proroštvo (1. Korinćanima 14:6).


Reči koje je JAHVE rekao da se stave pre svakog Proroštva:

„Upozorio sam te pre mnogo vremena Elizabeta (Eliševa), da ne nazoveš ovu Službu po muškarcu ili ženi. Još dok Služba nije ni postojala, stavio sam to u tvoj duh. Jer ništa od ovoga nije učinjeno tvojim rukama. Ništa od ovoga nije došlo iz tvojih usta. Već je iz usta JAHVE-a porođeno. Iz usta JAHUŠUA-e, tvog MAŠIAH-а, porođeno je. Iz usta RUAH HA KODEŠ, tvoje IMAJAH, porođeno je. Da je bilo samo od tvoje ruke, odavno bi propalo. To je od vetra ŠEKHINJAH SLAVE koji duva po svoj zemlji, Svetog Vetra oživljenja. Nije od tvog daha, jer bi propalo. Isaija 42:8: 'Ja sam JAHVE. To je MOME IME, i nikome neću dati Slavu SVOJU, niti Hvalu SVOJU likovima rezbarenim.'” (Proroštvo 105)

Jula 2010. JAHVE BOG je takođe rekao da dodam sledeće kao upozorenje onima koji se rugaju: „Ali oni su se stalno rugali Glasnicima JAHVE-a, prezirali su NJEGOVE Reči i smejali se NJEGOVIM Prorocima, sve dok NJEGOV gnev nije došao na NJEGOV Narod, te više nije bilo leka.” (2. Dnevnika 36:16)

Onda, jula 2016.: „Teško bilo kome ko se usudi da pokuša da naškodi ovim dvoma Pomazanih. Zažalićete dan kada ste se uopšte rodili. Ne dirajte MOJE Pomazanike, niti činite zla ovim dvoma Prorocima (Psalam 105:15, 1. Dnevnika 16:22). Bilo bi vam bolje kada bih JA, ABA JAHVE, iščupao vaš jezik!“ (Proroštvo 128)

I od Proroka Ezre: „Upozoravam vas sada – sve one koji napadaju ovu Službu i Proroštva, i Eliševu i mene, sve Službenike Amightywind Službe – upozoravam vas sada: ne dirajte JAH-ove Pomazanike i ne činite Njegovim Prorocima nikakvog zla (Psalam 105:15, 1. Dnevnika 16:22), da ne bi gnev Štapa JAH-а došao na vas. Ali oni koji su blagosloveni, i koji su blagoslov za ovu Službu, i koji su verni, i koji primaju Proroštva – mnogi će blagoslovi doći na vas – sve radi zaštite onoga što pripada JAH-u u IME JAHUŠUA-e.“

Probudila sam se sa ovim Rečima, počev od 06:00č.


Ah, JA žalim i tugujem zbog sudbine koja će zadesiti one koji insistiraju da slede stazu buntovništva, poričući MOJ autoritet i postojanje, odbijajući potrebu da žive Sveto kao što je „JA JESAM“ Svet. Tama! Tama! Tama! JA ću pokriti zemlju tamom, da pokažem SVOJU ljutnju na vaš greh. JA ću pokriti SVOJE oči kada vas svašta snađe iz dubina Pakla – vas koji insistirate da hodate stazom buntovništva i neposlušnosti. Ovo upozorenje nije izgovoreno samo MOJIM neprijateljima, već MOJOJ Deci, jer ona moraju shvatiti da će se, ako njihova noga odstupi sa MOJE staze Svetosti i počnu hodati u namernoj neposlušnosti, onda i oni naći van MOG kišobrana sigurnosti od oluja koje dolaze.

Pričam sada ove stvari kroz SVOJU Sluškinju koja takođe zna da je odgovorna za ono što govori i ono što ne govori. Ove će Reči uveriti one koji čitaju i slušaju, i gde su bili u tami tu ću JA osvetliti SVOJIM svetlom uverenja – da ponovo dokažem da je „JA JESAM“ svemoćni BOG koji je BOG milosti i ljubavi, ali je „JA JESAM“ takođe svemoćan u ratu protiv SVOJIH neprijatelja. Zaista, jer oni koji ME kušaju će otkriti da „JA JESAM“ jeste BOG koji neće biti dugo izrugivan, zato budite upozoreni u ovaj dan!

Tama koja će doći će biti simbol ljutnje „JA JESAM“, kada zažmurim na vaše nesreće, ratove, gladovanja, smrt, uništenje, pomor, siromaštvo, bolest i tako dalje. Upozori MOJE neprijatelje da su oni doneli ovu sramotu na sopstvene nacije, sami na sebe! MOJE Bebice, Mlada, Odabrani i Izabrani se ne trebaju plašiti, ali će jadikovati i žaliti zajedno sa MNOM, dok gledaju kako ove stvari dolaze na one koji odabiraju da ne služe BOGU kome [bi trebalo da] služe. Videće ovo nad onima koji nemaju Pečat Otkupljenja na svojim čelima – Krv JAHUŠUA-e koja pokriva njihove grehe.

Kada čujete optužbe da nagomilavate, i kada vlade koje nikad nisu racionirale počnu da racioniraju, kada se čak i voda bude delila kao da je poklon od čoveka, onda znajte da je to početak stvari o kojima sam gore prorokovao. Kada bude rata sa svih strana, i vaša zemlja bude napadnuta iz zasede, znajte da sam na vreme upozorio one koji trebaju pobeći i rekao im gde da pobegnu, i ako budu poslušali onda su pod MOJIM kišobranom sigurnosti. Ako ne poslušaju onda će, iako ih volim i žalim za njima, oni propatiti na načine koji nisu bili neophodni. Imajte jedan strah – strah da ne čujete MOJ glas.

Tražite BOGA Avrahama, Isaka i Jakova, BOGA Izraela, dok se JA još uvek mogu naći. JA ne govorim glasno vašem duhu, već u tihom, blagom glasu. Oni kojima je dovoljno stalo da nagnu svoje uši ko MENI i napregnu se – čuće ME kako govorim. Da li vam je vredno i dovoljno stalo do toga da se nagnete bliže MENI dok vam JA šapućem SVOJA uputstva? Da li vam je vredno kada MOJA RUAH HA KODEŠ kaže da postite, a onda trebate postiti da bi mogli da ME čujete jasnije?

O Maleni MOJI, koliko čeznem da vas ljuljam u SVOM naručju, a ipak vi izbegavate čak i MOJ dodir. Jer je MOJ dodir Svet, i kada vas JA dodirnem to vas uveri. Stoga vas moram dodirnuti na način na koji radije ne bih, kao kada otac bije dete, zadobiću vašu pažnju na ovaj ili na onaj način. Ali one koji MI veruju, koji čeznu za MOJIM dodirom – vas ću zaklanjati i štititi. Ljuljaću vas u SVOM naručju i negovati vas kao kada majka neguje ranjeno dete. Kažem vam MOJI voljeni, dani koji dolaze neće biti stvar za plašiti se dokle god se držite vere u BOGA kome se poklanjate, koga volite, kome služite i težite da budete poslušni. JA vas neću napustiti niti ostaviti! Ne plašite se čoveka, već se plašite BOGA kome služite. Ako ne osluškujete MOJ glas, propustićete svoja uputstva.

Kao što je Lotu odbijen ulaz od strane anđela koji ga je upozoravao da ne uđe, tako isto, kada vam JA kažem da bežite iz koje god zemlje u kojoj ste – onda poslušajte! Poslaću vam anđele prerušene u muškarce i žene i oni će govoriti MOJE Reči. Ali ne budite prevareni – ako se ne slaže sa Rečju „JA JESAM“, ako RUAH HA KODEŠ nije u njima, onda ne slušajte nikoga ko se ne poklanja, ne služi MENI, ne voli, ne stavlja MENE na prvo mesto u svemu! Jer će neprijatelj poslati one koji izgledaju Sveto i pričaju Sveto, a ipak pažljivo slušajte reči koje govore. Da li vas ohrabruju da ostanete u veri, da nastavite da živite Sveto, da sledite MOJE Zakone od davnina? Koji nikada nisu zastareli – jer MOJI Zakoni, MOJA Tora6 ne stari. Da li propovedaju dugo jevanđelje koje kaže da postoji drugi put do Nebesa i da vam nije potrebna Krv MOG SINA JAHUŠUA-e da dođete na njih? Ako vam kažu da sledite ljudske zakone i odbacite MOJE Zakone, onda vam kažem – nisam ih JA poslao da vas vode ili uče u bilo čemu.

Šta zajedničko imaju svetlost i tama? Šta imaju MOJ SIN JAHUŠUA i satana zajedničkog? Zlo ne može da predvodi dobro. Političke vođe su pokvarene i morate ispravno razlučivati između dobra i zla. Vaše su ME političke vođe u svim delovima sveta prodale. Satana im je najviše ponudio, ali pokazaću im JA šta mislim, jer igra još nije gotova. JA kontrolišem i vladam, iako žele da ignorišu moju vladavinu. Čak i državu koja kaže da MI se poklanja, a vlastodršci ne znaju ko „JA JESAM“ jeste, niti MI žele služiti, niti MI biti poslušni.

On planira da raseče MOJU zemlju kao da je testo za sečenje, ali JA ću imati poslednju reč. JA govorim kroz sušu, govorim kroz žestoke vetrove koji će duvati po zemljama, govorim kroz zemljotrese koji će oboriti najviše zgrade, i govorim kroz poplave – jer su MOJE suze bujica za MOJOM buntovnom decom. JA govorim i zemlja se trese od MOJE ljutnje. JA govorim i lava se izliva od MOJE ljutnje. Narodi koji bi da kasapite nerođene, prodajući delove tela onome ko najviše ponudi – pazite se!

Jednog ćete dana, veoma uskoro, odgovarati pred BOGOM Stvaranja. Vi prodajete svoje pilule i koristite svoje hirurške veštine koje sam dao da se spasu životi, i umesto toga uzimate nedužne živote. Vi doktori ćete platiti što koristite darove znanja, koje sam vam JA dao, za ubijanje nedužnih života. Duše beba koje su neželjene se vraćaju natrag svome TVORCU i natrag u MOJE naručje, ali ste vi ti koji će platiti za to što činite. Nacije koji čine ove stvari su one za koje ću JA pokriti SVOJE uši u vreme kada budu kasapljeni. Ali opet, MOJA ljutnja se neće dotaći onih koji pripadaju MENI, onih koji plaču zbog zverstava koje se čine bez obaziranja na to šta je ispravno, a šta pogrešno.

Vas ću, pastori, pozvati na odgovornost veoma uskoro. Zle pastire koji izgledaju tako Sveto, a ipak se ne usuđuju da se suprotstave homoseksualnosti ili abortusu, koji se šire nekontrolisano. Vi se više plašite da izgubite mito koji ste primali. Upozoravam SVOJ Narod – vi ćete biti smatrani odgovornima što sejete svoje seme u službu koja se više plaši da izgubi svoj mito od vlade, dat da bi začepili usta dok gledaju kako nemoralnost i zlo ispunjava zemlju. Svaka je crkva trebala ustati, svako ko sebe naziva MOJIM! Da upozorava da Biblija ističe da je homoseksualnost gadost prema „JA JESAM“! Upozorio sam vas u SVOJOJ Reči da će ovaj duh biti zarazan i da se on mora rešiti. Ali da li ste protestvovali kada ste videli da se donose zakoni koji štite ono što JA nazivam gadostima?

Sve pastore, duhovnike, političke vođe koji nisu – JA sada nazivam gadošću prema „JA JESAM“! Uzmite vi vaše pretvaranje Svetosti i vaše pretvaranje služenja, i JA kažem „Idite od MENE!“ Neću vas čuti u dan nevolje. Odgovaraćete preda MNOM, kada JA uzmem SVOJU istinsku Mladu kući da bude sa MNOM, a vi duhovnici ćete sesti pred vaše kongregacije i suočiti se sa njima i pokušati da objasnite zašto je njihova crkva i dalje tu da pretrpi Nevolju koja dolazi. To je zato što ste kupljeni za cenu, malu cenu, koja će vas koštati duša ako ne počnete progovarati, sada! Pokajte se, sada! Ima još vremena! Malo vremena! O, kada bi vi koji mislite da je dolazak MOG SINA daleko samo znali koliko je blizu, bliže nego dah kada izdahnete na hladnom vremenu. Koliko duhovnika upozorava na ovo? Koliko će njih uopšte priznati da isti BOG koji je govorio kroz Proroke u stara vremena jeste isti BOG koji to čini ponovo?

Tražite ME dok se još mogu naći. JA nisam BOG za izrugivanje! Videćete u danima koji dolaze. JA ću govoriti kroz ovu Sluškinju, hraneći vas kao da ste dete, kašiku po kašiku, jer mnogi koji ovo čitaju ne mogu još uvek gutati meso, ili tako izaberu. Davaću vam male porcije da svarite, ne velike porcije, jer ste toliko toga propustili i zagrcnuli ste se time, vratilo vam se u grlo, jer nije bilo prijatno za čuti. Drugima koji čeznu za još, jer oni vare meso, kažem: vratite se i ponovo čitajte sve što sam izgovorio. Čak sam i ovoj Sluškinji rekao da učini isto. Kažem vam, svi su propustili nešto i ako tražite MOJU RUAH HA KODEŠ, videćete to šta ste propustili.

Ostavljam vas sa ovim rečima: Da li ste učinili sve što možete da pomognete ovoj Sluškinji u Službi koju sam postavio na njena ramena? Da li ste uzeli istine koje sam govorio i kao tanjir za degustaciju ukusne hrane ponudili drugima da probaju? Ili ste samo pojeli za sebe i zaboravili na to? JA sam govorio šta će se događati, iznova i iznova kroz nju. Sada ćete videti kako se to što sam govorio događa. Vi sa duhovnim ušima da čujete i duhovnim očima da vidite, vi ćete znati šta se sprema, šta da radite, šta da očekujete. Vi koji odlučujete da ostanete gluvi i slepi, vi ćete nastaviti da se rugate, nastavite da tražite utočište i neće ga naći.

Jasno sam istakao: „Šta vernik i nevernik imaju zajedničkog?“ Stvari ovoga sveta kvare ako nisu uravnotežene sa Svetošću. Još jednom kažem, tražite ME dok ME još možete čuti. Tražite ME u MOJOJ Reči. Upoznajte ko „JA JESAM“ jeste. Tražite MOJU RUAH HA KODEŠ i upoznajte ko JAHUŠUA jeste. ON dolazi po SVOJU Mladu. Da li ste vi Mlada ili Mladini Gosti? Da li ste jedan od onih koji su pozvani, a odbili pozivnicu bacajući je? Više je od jednog dolaska MOG SINA, ali je samo jedan Svadbeni prijem. Samo jedna Mlada. Šta ste vi? Zapamtite, „JA JESAM“ već zna ko je prihvatio JAHUŠUA-u kao GOSPODA i MESIJU! „JA JESAM“ već zna, jer je već zapisano u JAGNJETOVOJ Knjizi Života pre nego što je zemlja postala. JA znam koji bi ste izbor načinili pre nego što ga načinite! JA sam Svemoguć, sve znam i sve vidim.

Tama koja će se spustiti na razna mesta ove zemlje će odrešiti demone u sve pravce. Pomračenje koje će biti na nebu je takođe znak da se zlo bori protiv dobra. Satana, JAHUŠUA i MOJI Anđeli se bore i JA sam postavio taj znak na nebo. Postoji zloslutnja u duhovnoj sferi, čak i oni koji ne priznaju MENE kao Svemogućeg BOGA i klanjaju se drugim bogovima znaju da je ovo pomračenje kao ni jedno drugo. Satana će postaviti u ljudski um namisao da osvaja i pleni, krade, uništava u većoj meri.

Satana će pustiti duh rata na MOJU Decu u većoj meri. Upozoreni ste. Ne recite da vas „JA JESAM“ nije upozorio. Ne plašite se, samo ME prizovite i JA ću vas izbaviti SVOJOM Svemoćnom rukom! Ali ću JA štititi samo one koji su pokriveni prolivenom Krvlju MOG SINA. Postoji samo jedan otkup od greha, jedna Krv koja je Sveta i čista, koja može sprati smrad greha. Niko nije savršen; svi moraju biti pokriveni u Svetoj Spasonosnoj Krvi JAHUŠUA-e, jedinog puta do MOG Trona milosti. Naredni meseci će samo postati još gori u očima sveta, ali MOJE bebice koje leže na dlanu MOJE ruke ću JA zaklanjati i štititi SVOJOM drugom rukom.

Ne napinjite se, niti se brinite, ne strepite ni oko čega, ne oslanjajte se na sopstveno razumevanje, već ME u svim putevima svojim imajte na umu, molite se MENI, tražite ME, volite ME, budite MI poslušni i JA neću razočarati SVOJE verne koji to čine. Sakrijte se pod zaklon MOJIH krila dok ovo zlo prođe. Nanesite Krv JAHUŠUA-e na svoj um, telo, duh i dušu. Nanesite je na svoja vrata i prozore, kako demoni ne bi mogli da uđu. Izgovorite to u veri i onda se čvrsto držite za rub odore JAHUŠUA-e, NJEGOVE Odore Pravednosti, i ne puštajte. Tama ljudske duše će biti predstavljena u pomračenju, tama greha koja pokriva ovu zemlju, tama tamo gde MOJA svetlost nije dobrodošla. Ah, JA ću žaliti zbog onoga što moram učiniti, ipak to je bilo predodređeno, već rečeno, već ste bili upozoreni ako izučavate MOJU Reč!

Kao i u vreme Lota, JA ću uništiti naciju koja se nadima arogantnošću, grehom, neposlušnošću, ubistvom, lopovlukom, perverzijom, razvratom i ponosom. Mnogi zakoni koji se sada donose u Americi su postavljeni da odaju počast anti-hristu, a ne JAHUŠUA-i (Isusu Hristu). Vi to ne znate ali Amerika je kao gasno isparenje MOJIM nozdrvama. Takođe su i vaše političke vođe. Političke vođe koji pokušavaju da ispravno postupaju, završe ućutkani ili zastrašeni i na kraju čine loše. To nije vođa! Sva Nebesa se drže za nos zbog smrada vašeg greha kojim se satana svakodnevno razmeće MENI u lice. Vaši praoci gledaju i znaju šta ću JA uraditi ovoj zemlji, koja kao dete zamrlja svoje gaće i JA ih moram menjati, a ipak JA ću razmazati prljavštinu vama po licima, jer ste ME naljutili.

Vi nemate stida! Govorim političkim vođama koji donose zakone, koji bi trebali da usmeravaju MOJ Narod, a umesto toga oni podučavaju ljude da takođe zaprljaju svoj donji veš i da se ne postide. Učio sam vas kroz SVOJE Zakone, SVOJU Toru, postavljenu da usmerava vaše narode. A koji će narod u čitavom ovom svetu upotrebiti te Zakone da upravlja ljudima; na čitavom svetu? Čak ni narod koji uzdiže MOJE Ime, i tvrdi da je MOJ – Izrael – ME ne sluša! Moram pridobiti njihovu pažnju na način na koji sam prorekao kroz njihove sopstvene Proroke! JA ću učiniti sve što sam obećao da ću učiniti! Teško, teško, teško narodima nad kojima izlijem SVOJU ljutnju!

Izabranih radi JA ću skratiti vreme Muke, ali ću svejedno učiniti šta mora biti učinjeno. Dok bitka postaje sve žešća na Nebesima, tako se i bitka dobra i zla rasplamsava na zemlji. JA rastavljam SVOJE Ovce od koza, tamu od svetlosti. Neće biti prijatno za vas, MOJE Bebice, Mlado, Odabrani i Izabrani, jer ste neke koze voleli i želeli da s njima budete, s njima živite ili ih čak i venčavate. JA vam ne naređujem da se razvodite, nego da postavite ove veze na Žrtveni Oltar, recite MI da želite da ih JA spasem bez obzira na to koliko ih nisko moram spustiti, šta moram učiniti. Uozbiljite se u vezi toga. Recite MI da želite MOJU volju u ovim vezama i tražite MI da uklonim ono što ne želim u vašim životima.

Na MOJU sramotu, smišljali ste opravdanja za svoju mlaku ljubav prema MENI. Smišljali ste opravdanja za nedostatak želje da MI budete poslušni ili da živite Sveto ili da učite o MENI ili da MI služite. JA ne prihvatam nikakve izgovore! Govorio sam vam da ne trebate imati zajedništva sa tamom, iznova i iznova u SVOJOJ Reči. Vi trebate biti primer MOJE Svetosti, a ipak mnogi sada sležu svojim ramenima i više ih ne brine zlo u zemlji.

Oni kažu MENI da spasem one sa dušom koze koja živi u tami, ne želeći da bude Ovca, a ipak oni ne prekorevaju svoje prijatelje, porodicu, supružnika, ili decu u strahu da će ih uvrediti. MOJA Deca insistiraju na strahu od reakcije svojih voljenih, a ne MENE. MOJA Deco, shvatite: ili ih uvredite sada ili im budite uvreda večno dok gore u Paklu. Usudite se da budete uvreda u IME JAHUŠUA-e. Neki će se uvrediti, drugi će biti prosvetljeni, sve u IME JAHUŠUA HA MAŠIAH-a! Sada ste smatrani odgovornima za ono što znate. Šta ćete učiniti sa ovim znanjem?


Tako je izgovoreno, tako je zapisano na ovaj datum 10. 08. ’99., povereno ovoj sluškinji Velečasnoj Šeri Elajdža (Eliševi Šeri Elijahu) koja se usuđuje da uvredi u IME JAHUŠUA HA MAŠIAH-a. Molim se da se nećete uzaludno uvrediti, već biti prosvetljeni zarad vaših duša. Verujem da je ova Reč izgovorena u svojoj celosti, kako mi je govoreno pod pomazanjem RUAH HA KODEŠ. Ponizno se molim da sam čula svaku Reč na način na koji je BOG hteo da budu izgovorene.

P.S. Molim vas pomozite mi da dostavim ovo Proroštvo u ruke ostalih koji će ga primiti i kao u lančanoj reakciji poslati drugima. Molim vas šaljite na druge internet stranice takođe, vi koji mi možete pomoći da činim na šta sam pozvana. Objavite Proroštva GOSPODA JAHUŠUA-e jer je vremena malo, tako malo. Pogledajte gore, naše se izbavljenje približilo! Hodajte po veri, a ne po pogledu straha! Mnoge su nevolje pravednih, ali će me GOSPOD izbaviti od svih njih! Držite se NJEGOVE Svete Reči; ne napuštajte svoju Blagoslovenu Nadu!

1. 'Eliševa' znači: 'BOG je moja zakletva' (na engleskom: 'Elizabet',a nai srpskom: 'Elizabeta'); 'Elijahu' znači: 'Moj BOG je JAH' (na engleskom: 'Elajdža', a na srpskom: 'Ilija')
2. IME SVETOG TROJSTVA je ujedno i skraćeni oblik IMENA 'JAHVE'; kao u 'aleluja', zapravo 'halelu JAH', što znači: 'hvalite JAH-a'
3. IME OCA je uzročni oblik glagola 'biti/postojati', a znači: 'ON će učiniti da bude/postoji'
4. IME SINA je kombinacija IMENA 'JAHVE' i reči 'spasi/izbavi', a znači: 'JAH spašava/izbavlja'
5. IME SVETOG DUHA znači: 'koja prebiva sa JAH-om'; od reči 'ha Šekhina', koja znači: BOŽIJE 'Sveto prisustvo/prebivanje'

6. Takozvano “Petoknjižje Mojsijevo”; prvih 5 knjiga Svetog Pisma koje predstavljaju izvor Zakona Božijeg


Štampaj

Originalno Proroštvo

Ostala Proroštva

Početna Stranica