Srpska zastava Crnogorska zastava Bosanska zastava Hrvatska zastava
Proroštvo 29

TEŠKO VUKOVIMA U OVČJOJ ODEĆI!


Zapisano/izgovoreno pod pomazanjem RUAH HA KODEŠ (SVETOG DUHA)

Apostol i Prorok Elizabeta Šeri Elajdža (Eliševa Elijahu)1

4. februar, 1999.

Slika za Proroštvo 29

Hebrejska IMENA BOGA:

JAH2 (יה) – IME BOGA
JAHVE3 (יהוה) – IME OCA
JAHUŠUA4 (יהושוע) – IME SINA
ŠEKHINJAH5 (שכניה) – IME SVETOG DUHA

ELOHIM (אלוהים) – 'BOG'
ADONAJ (אדני) – 'GOSPOD'
ABA JAH (אבא יה) – 'OTAC JAH'
IMA JAH (אמא יה) – 'MAJKA JAH'
HA MAŠIAH (המשיח) – 'MESIJA' ('HRIST')
RUAH HA KODEŠ (רוח הקדש) – 'SVETI DUH'


Citati iz Biblije su iz Novog Revidiranog Prevoda

Sledi Proroštvo koje je predato Proroku Eliševi putem "Svetih jezika", kako SVETI DUH daje (Dela Apostolska 2:3-4) da se govori na ljudskim i anđeoskim jezicima (1. Korinćanima 13:1). Eliševa govori u jezicima, što podstiče Proroštvo (1. Korinćanima 14:6).


Reči koje je JAHVE rekao da se stave pre svakog Proroštva:

„Upozorio sam te pre mnogo vremena Elizabeta (Eliševa), da ne nazoveš ovu Službu po muškarcu ili ženi. Još dok Služba nije ni postojala, stavio sam to u tvoj duh. Jer ništa od ovoga nije učinjeno tvojim rukama. Ništa od ovoga nije došlo iz tvojih usta. Već je iz usta JAHVE-a porođeno. Iz usta JAHUŠUA-e, tvog MAŠIAH-а, porođeno je. Iz usta RUAH HA KODEŠ, tvoje IMAJAH, porođeno je. Da je bilo samo od tvoje ruke, odavno bi propalo. To je od vetra ŠEKHINJAH SLAVE koji duva po svoj zemlji, Svetog Vetra oživljenja. Nije od tvog daha, jer bi propalo. Isaija 42:8: 'Ja sam JAHVE. To je MOME IME, i nikome neću dati Slavu SVOJU, niti Hvalu SVOJU likovima rezbarenim.'” (Proroštvo 105)

Jula 2010. JAHVE BOG je takođe rekao da dodam sledeće kao upozorenje onima koji se rugaju: „Ali oni su se stalno rugali Glasnicima JAHVE-a, prezirali su NJEGOVE Reči i smejali se NJEGOVIM Prorocima, sve dok NJEGOV gnev nije došao na NJEGOV Narod, te više nije bilo leka.” (2. Dnevnika 36:16)

Onda, jula 2016.: „Teško bilo kome ko se usudi da pokuša da naškodi ovim dvoma Pomazanih. Zažalićete dan kada ste se uopšte rodili. Ne dirajte MOJE Pomazanike, niti činite zla ovim dvoma Prorocima (Psalam 105:15, 1. Dnevnika 16:22). Bilo bi vam bolje kada bih JA, ABA JAHVE, iščupao vaš jezik!“ (Proroštvo 128)

I od Proroka Ezre: „Upozoravam vas sada – sve one koji napadaju ovu Službu i Proroštva, i Eliševu i mene, sve Službenike Amightywind Službe – upozoravam vas sada: ne dirajte JAH-ove Pomazanike i ne činite Njegovim Prorocima nikakvog zla (Psalam 105:15, 1. Dnevnika 16:22), da ne bi gnev Štapa JAH-а došao na vas. Ali oni koji su blagosloveni, i koji su blagoslov za ovu Službu, i koji su verni, i koji primaju Proroštva – mnogi će blagoslovi doći na vas – sve radi zaštite onoga što pripada JAH-u u IME JAHUŠUA-e.“

Objašnjenje
Teško vukovima u ovčjoj odeći! „Ne dirajte MOJE Pomazanike, niti činite zla Prorocima MOJIM.“ (Psalam 105:15, 1. Dnevnika 16:22) Iako je ovo Proroštvo dato nekom ko me je prevario kao menadžer sajta – ona je imenovala svoju službu po ovoj. Ipak, ta služba druge vodi stranputicom u materijalizam, i neke lažne doktrine. Engleovi [Engles] su imenovali svoju službu „Vatra Svetog Duha“, kopirajući šta je BOG meni dao i šta je Sveto. Na meni je da podelim ovo Proroštvo, jer ono treba da ohrabri druge službenike i službe gde vukovi proždiru ili vas ujedaju svojim čeljustima. Kao što BOG štiti mene – a ON ne gleda ko je ko – i učiniće da vaši neprijatelji pobegnu u sedam različitih pravaca!

Ova žena koja sebe naziva pastorom je bila moj veb menadžer za jednu noć i vodila ljude Amveju [Amway], a ne JAHUŠUA-i! Nemam izbora nego da ostavim njeno ime, jer ona nije promenila ime svoje službe. Zaradila je na ovom Proroku za jednu noć! Koja je cena duše, pitam nju i sve one koji rade ove stvari? Službenici, pazite se – svi koji uzimate status izuzeća od poreza i podmićeni ste od strane vlasti da ne upozoravate ljude na ono što se radi u ovoj državi. RUAH HA KODEŠ mi je rekla da će zaista taj status izuzeća od poreza biti vaša jedina nagrada! Uskoro neće biti nagrade od vlasti, šta ćete onda raditi? Ime ovog službenika koja je imenovana u Proroštvu koje sledi bih radije uklonila, ali mi to nije dozvoljeno, jer je to Reč BOGA i upozorenje svima drugima koji čine isto. Setite se JAHUŠUA-e i kako je rasturio stolove menjačima u Hramu! Ovo Proroštvo je samo mali primer toga kako se ON osećao. Opraštam joj i samo se molim da prestane služiti bogu materijalizma.

Zadržavala sam ovo Proroštvo što je duže bilo moguće, dok nisam počela dobijati zahteve za njega. Ne volim kada moram da izgovaram kletve BOGA JAHVE-a, a ne blagoslove. BOG je BOG Ravnoteže u svim stvarima. Čitajte 5. Mojsijevu 28. glavu – kletve BOŽIJE za one koji nisu poslušni i blagoslovi BOŽIJI za one koji su poslušni!

4. februar, 1999.


Neprijatelji ovog Službenika i ove Službe koji ste došli kao ovce i pokazali svoje vučje čeljusti i namere da ubijete ovu Službu i ovog Službenika i ono što zastupa – vi ćete žaliti dan (tako govori JAHVE, JAHUŠUA i RUAH HA KODEŠ) kada ste ukrali ime ove Službe da zbunite MOJE Bebice, Mladu, Odabrane i Izabrane. Vi nemate nikakvog prava, niti smo vam JA, GOSPOD JAHVE, ili JAHUŠUA dali to pravo: da imenujete vašu službu „Služba Vatre Svetog Duha“! Pokaj se danas Barbara Engl [Barbara Engle], što si ukrala ono što je Sveto i navukla MOJ gnev na sebe. A tvoji su motivi i tvoja služba nesveti! Ti si Juda na kojeg sam SVOJU ćerku Šeri Elajdžu (Elijahu) odavno upozorio. Vrati sedmostruko sve što si ukrala. Ukloni ime koje si ukrala ili ćeš izgubiti dušu, ako nastaviš putem uništenja kojim hodaš. Niko ko čini takve stvari neće preživeti, i plameni Pakla će vam lizati lice i telo tokom sve večnosti. Vrati. Ostavi sve što si ukrala.

Pazi se, JA sam BOG koji se ne da izrugivati. JA sam upotrebio SVOJU Sluškinju, SVOG voljenog Službenika da te testiram, da te upozorim – ali nisi htela da slušaš. Čitala si i kucala Proroštva, čula MOJE osude objavljene nepobožnima i onima koji nastoje da unište Službu – koja nije napravljena rukama jedne žene, već rukama Svemoćnog BOGA JAHVE-a, JAHUŠUA-e i MOJE RUAH HA KODEŠ! Usuđuješ se da ukradeš ime Službi koja govori o Vatri MOG SVETOG DUHA. Zbog toga, ako se ne pokaješ danas i ne odvratiš se od tog zla – izgubićeš svoju dušu. Ovo je MOJE poslednje upozorenje za vas Barb i Pole [Paul]. Vi ćete biti podobni samo za MOJE uništenje. Odvratite se od svojih zlih puteva. Setite se, Jakova sam voleo! Isava sam zamrzeo. [Rimljanima 9:13] Ikabod je vaše ime. [1. Samuelova 4:21]

Nemojte misliti da je ovo Šeri Elajdža (Elijahu) koja govori, jer JA prorokujem vaše uništenje na svim putevima ako se ne odvratite od svojih zlih puteva. Odavno sam vas upozorio i sada vas upozoravam opet. Vaš pas je bio samo znak. JA, GOSPOD BOG, dajem život i JA, GOSPOD BOG, ga oduzimam. Koliko ste samo krhki! Pokajte se danas! Skinite „Služba Vatre Svetog Duha“ sa vašeg imena službe koju vam JA nisam dao. Vi se nazivate sanjarima, ali JA, GOSPOD BOG – kojem vi tvrdite da služite – ću postati vaša najgora noćna mora, ako ne poslušate MOG Proroka koji sada govori. Povratite finansijski sedmostruko sve što ste ukrali. Povratite njoj Sveto ime Službe koje ste ukrali. Iskusićete jedino vatru Pakla ako ne učinite ovo danas. Oprobajte ME i vidite neću li uraditi šta sam rekao. Oprobajte ME i vidite neću li doneti uništenje na sve što ste izgradili svojim rukama. Zar niste naučili iz prošlosti? Zarad toga što JA ne želim da propadnete, upozorio sam vas opet.

Ne sabirajte sebi blaga na zemlji, već na Nebesima! Tako je izgovoreno, tako je napisano, tako će se ispuniti – jer su ovo Reči jednog jedinog BOGA „JA JESAM“. „JA JESAM“ će biti vaš lični najgori neprijatelj od danas pa na dalje, ako ne ostavite i vratite sve što se ukrali sedmostruko. Ne krivi svog muža Pola, kao Eva – znala si da je ono što radiš pogrešno. Osetila si MOJU tugu u obliku depresije i ipak se nisi pokajala. Pokazao sam ti SVOJ bes diranjem života tvog psa i pokazujući ti kako je život krhak, ali si takođe videla kako JA mogu dati život gde je smrt. Bolest gde je zdravlje. Siromaštvo gde je bogatstvo. Tugu gde je bila radost.

Tvoja će materica ostati jalova i sve što misliš da sam rekao se neće desiti, ako ne vratiš sve što si ukrala od Šeri Elajdže (Elijahu) i ne skineš „Vatra Svetog Duha“ sa imena svoje službe. JA ti nisam rekao da učiniš takvo zlo. Da ukaljaš ovu Svetu Službu koja se zauzima jedino za Svetost i da se rugaš Šeri Elajdži (Elijahu). Ako se ne povinuješ, svi tvoji blagoslovi, čak i najmanji, će se okrenuti u kletve. Svaki put kada pišeš ili vidiš ime „Služba Vatre Svetog Duha“ koje su ukrala za svoju korist i slavu, primićeš još jednu kletvu dok tvoja sudbina ne bude kao faraonova. Izađite iz crkve pretvarača Barbaro i Pole Engl. Šeri Elajdža (Elijahu) nije u potpunosti znala šta ste radili, ali sam pokazao drugima. Dok ste radili davao sam vam znake da prestanete to što ste radili, ipak vi ste ignorisali te znakove. Ponovo kažem, pokajte se za ono šta ste učinili. Vratite ime ove Službe. Izbrišite svoju nesvetost Krvlju MOG SINA. Napustite zle doktrine i druge bogove dobiti. Upozoreni ste ovog dana od strane JAHVE-a, JAHUŠUA-e i RUAH HA KODEŠ, onih kojima tvrdite da služite.

4. februar 1999., 14:12č – koja je cena vaših duša? Budite upozoreni i pazite, JA ću uzeti natrag blagoslove koje sam vam dao ako se ne pokajete danas! Šaljem vam Šeri Elајdžu (Elijahu) da vam dozvolim testiranje znajući da će ona govoriti MOJE Reči kada ih izgovorim. Ne možete kazati da vam nije bilo rečeno. Tako govori GOSPOD BOG nad Vojskama. Pokajte se od lažne doktrine u koju verujete i koju učite. Češanje ušiju i lutajuće oči i požuda za zlatom su vas odvele od Golgote.


Izgovoreno i napisano kroz MOJU Sluškinju, Elizabetu Šeri Elajdža (Eliševu Elijahu), 04. 02. ’99., 14:12č.

1. 'Eliševa' znači: 'BOG je moja zakletva' (na engleskom: 'Elizabet',a nai srpskom: 'Elizabeta'); 'Elijahu' znači: 'Moj BOG je JAH' (na engleskom: 'Elajdža', a na srpskom: 'Ilija')
2. IME SVETOG TROJSTVA je ujedno i skraćeni oblik IMENA 'JAHVE'; kao u 'aleluja', zapravo 'halelu JAH', što znači: 'hvalite JAH-a'
3. IME OCA je uzročni oblik glagola 'biti/postojati', a znači: 'ON će učiniti da bude/postoji'
4. IME SINA je kombinacija IMENA 'JAHVE' i reči 'spasi/izbavi', a znači: 'JAH spašava/izbavlja'
5. IME SVETOG DUHA znači: 'koja prebiva sa JAH-om'; od reči 'ha Šekhina', koja znači: BOŽIJE 'Sveto prisustvo/prebivanje'


Štampaj

Originalno Proroštvo

Ostala Proroštva

Početna Stranica