Srpska zastava Crnogorska zastava Bosanska zastava Hrvatska zastava
Proroštvo 24, 2. deo

ČUVAJTE SE KVASCA FARISEJSKOG!


Zapisano/izgovoreno pod pomazanjem RUAH HA KODEŠ (SVETOG DUHA)

Apostol i Prorok Elizabeta Šeri Elajdža (Eliševa Elijahu)1

15. novembar, 1998.

Slika za Proroštvo 24, 2. deo

Hebrejska IMENA BOGA:

JAH2 (יה) – IME BOGA
JAHVE3 (יהוה) – IME OCA
JAHUŠUA4 (יהושוע) – IME SINA
ŠEKHINJAH5 (שכניה) – IME SVETOG DUHA

ELOHIM (אלוהים) – 'BOG'
ADONAJ (אדני) – 'GOSPOD'
ABA JAH (אבא יה) – 'OTAC JAH'
IMA JAH (אמא יה) – 'MAJKA JAH'
HA MAŠIAH (המשיח) – 'MESIJA' ('HRIST')
RUAH HA KODEŠ (רוח הקדש) – 'SVETI DUH'


Citati iz Biblije su iz Novog Revidiranog Prevoda

Sledi Proroštvo koje je predato Proroku Eliševi putem "Svetih jezika", kako SVETI DUH daje (Dela Apostolska 2:3-4) da se govori na ljudskim i anđeoskim jezicima (1. Korinćanima 13:1). Eliševa govori u jezicima, što podstiče Proroštvo (1. Korinćanima 14:6).


Reči koje je JAHVE rekao da se stave pre svakog Proroštva:

„Upozorio sam te pre mnogo vremena Elizabeta (Eliševa), da ne nazoveš ovu Službu po muškarcu ili ženi. Još dok Služba nije ni postojala, stavio sam to u tvoj duh. Jer ništa od ovoga nije učinjeno tvojim rukama. Ništa od ovoga nije došlo iz tvojih usta. Već je iz usta JAHVE-a porođeno. Iz usta JAHUŠUA-e, tvog MAŠIAH-а, porođeno je. Iz usta RUAH HA KODEŠ, tvoje IMAJAH, porođeno je. Da je bilo samo od tvoje ruke, odavno bi propalo. To je od vetra ŠEKHINJAH SLAVE koji duva po svoj zemlji, Svetog Vetra oživljenja. Nije od tvog daha, jer bi propalo. Isaija 42:8: 'Ja sam JAHVE. To je MOME IME, i nikome neću dati Slavu SVOJU, niti Hvalu SVOJU likovima rezbarenim.'” (Proroštvo 105)

Jula 2010. JAHVE BOG je takođe rekao da dodam sledeće kao upozorenje onima koji se rugaju: „Ali oni su se stalno rugali Glasnicima JAHVE-a, prezirali su NJEGOVE Reči i smejali se NJEGOVIM Prorocima, sve dok NJEGOV gnev nije došao na NJEGOV Narod, te više nije bilo leka.” (2. Dnevnika 36:16)

Onda, jula 2016.: „Teško bilo kome ko se usudi da pokuša da naškodi ovim dvoma Pomazanih. Zažalićete dan kada ste se uopšte rodili. Ne dirajte MOJE Pomazanike, niti činite zla ovim dvoma Prorocima (Psalam 105:15, 1. Dnevnika 16:22). Bilo bi vam bolje kada bih JA, ABA JAHVE, iščupao vaš jezik!“ (Proroštvo 128)

I od Proroka Ezre: „Upozoravam vas sada – sve one koji napadaju ovu Službu i Proroštva, i Eliševu i mene, sve Službenike Amightywind Službe – upozoravam vas sada: ne dirajte JAH-ove Pomazanike i ne činite Njegovim Prorocima nikakvog zla (Psalam 105:15, 1. Dnevnika 16:22), da ne bi gnev Štapa JAH-а došao na vas. Ali oni koji su blagosloveni, i koji su blagoslov za ovu Službu, i koji su verni, i koji primaju Proroštva – mnogi će blagoslovi doći na vas – sve radi zaštite onoga što pripada JAH-u u IME JAHUŠUA-e.“

Čuvajte se kvasca farisejskoga! On je u mnoštvu crkava. Kvasac čini da fariseji, koje sam JA nazvao zmijama ili gujama, ispoljavaju duh religioznosti. JA GOSPOD BOG vaš mrzim duh farisejski. Oni pričaju sveto kada je prigodno i kada im nije uvredljivo, ali oni ne žive po onome što govore. Kvasac čini da se fariseji nadimaju i govore istinite Reči iz Biblije, ali i ubace deo laži iz Pakla i doktrine đavola. Postoje dva različita duha fariseja, pazite se oba. Upozoravam sada, one sa duhovnim ušima da čuju i slušaju. Ne želim da MOJE Ovce i Jaganjci budu zavedeni stranputicom. Duh farisejski pokušava da uništi MOG Proroka kroz koju pričam. Ova MOJA Sluškinja koja govori se bori sa onima koji joj dolaze kao neprijatelji sa duhom farisejskim. Puno ju je puta povredio duh farisejski.

Rečeno joj je da ne može biti Pastor zato što je žena, zbog svog izgleda ne može biti MOJ Pastor. Zato što razotkriva vukove u ovčjoj odeći, one koji su tu da varaju i prožderu MOJE Ovce i Jaganjce, optužena je da im sudi. Ipak, ne sudi im ona, sudi im MOJA Reč. MOJA RUAH HA KODEŠ govori Reči osude i oni sa duhom farisejskim ne žele da budu osuđeni niti razotkriveni. To čini da se kvasac farisejski nadiže i da pokuša da uništi ovu Službu, kao i mnoge druge. Ipak, fariseji pričaju prazne reči. Njihove reči ne mogu da prevare JAHUŠUA-u, koji zna njihova srca i stvarne namere. Nema milosrđa za fariseje bez pokajanja.

Zato budite unapred upozoreni danas. Pazite se, kvasac farisejski će zaraziti čitavu kongregaciju ako se ostavi da raste. Čak će i izabrani biti prevareni ako je moguće. Pazite se demonskih duhova koji proističu iz duha religioznosti. JA nisam religija, JA sam odnos pun ljubavi. Duh fariseja kaže da će samo određene denominacije biti spašene. Nema na Nebesima etiketa – samo će iskupljeni JAHUŠUA-e ući na Nebesa. Duh religioznosti proizilazi iz kvasca farisejskoga. Oni citiraju MOJE Reči, a čak ME i ne poznaju. Fariseji pokušavaju da unište i obeshrabre MOJE prave Proroke.

Ne slušajte ih. MOJI Proroci, poput ove Sluškinje koja govori MOJE Reči, koju sam istrenirao, uviđaju da oružje satane koje čini štetu nisu oni koji dolaze u ime satane, već oni koji nanose najveće rane dolaze u IME JAHUŠUA-e! Nisam ih JA poslao ka ovoj Sluškinji koja govori, jer sam joj rekao da su ti duhovi farisejski demonski duhovi, koji se kače za one koji mrze ovog Službenika bez povoda. Pazite se duhova kloniranja, takozvanih ušetavajućih duhova. Upozoravam vas sada Deco MOJA, to je najnovije oružje satane koje je prošlo neprimećeno. Ima duša koje su se predale satani, tražeći mu blagoslove ili zaštitu. Ali tu nema nikakve zaštite ili blagoslova. Umesto toga, demoni su preuzeli njihove ličnosti i duše. Da, čak su i u MOJIM crkvama mnogi MOJI Pastori i Službenici klonirani.

Oni su nekada bili sveti preda MNOM. Nekada su propovedali istinu, a sada propovedaju doktrine đavola. Čuvajte se kvasca farisejskoga. Ne dozvolite da vas zarazi. Oni koji u crkvama ovo primete moraju pobeći. Pazite se, jer satana šalje anđela svetlosti da odvuče MOJA Stada od MOJE istine. Ovi Pastori, koji su nekada propovedali MOJU istinu i oslanjali se na RUAH HA KODEŠ da ih osnaži, sada se okreću pojavama iz Pakla i varanju izabranih. Pazite se, kada primetite greh čak i iza propovedaonice, zarad duše tog Pastora – nemojte prećutati. Ko će ih prekoriti ako nećete vi? Ali govorite samo nakon što ste se molili MENI i pitali za način na koji da pristupite tom Pastoru.

Molite se da se ljudi zauzmu kako kongregacija ne bi bila prevarena kvascem farisejskim ili prevarena klonirajućim duhom. Ima li boljeg načina da satana prevari MOJE izabrane, nego da zaposedne nekog ko je nekad propovedao MOJE Jevanđelje i priveo mnoštvo GOSPODU BOGU vašem? Pazite se, ti služitelji se hvale svojim Roleks satovima od čistog zlata, krojenom odećom na leđima, uzimaju svete desetke i ponude i koriste ih kao svoju sopstvenu platu i hvale se time. Desetak i ponude pripadaju JAHAVE-u. Trebate davati svoje milostinje tamo gde vas MOJA RUAH HA KODEŠ vodi. Ne uvek crkvi u koju idete. Sadite gde vam JA kažem da sadite. SlušajteČujte MOJ glas i otvorite svoje oči i bićete začuđeni – JA vam ne kažem da plaćate veće i bolje građevine, preuređenja, luksuzne poklone za pastora.

JA vam ne kažem da podstičete njegovu ili njenu svetovnost. Bićete odgovorni za to gde sejete svoje seme dok ga imate. To seme ne treba biti davano da bogati pastora. Da, trebaju imati primanja, ali Deco – zašto se čak i ne upitate kada vidite vašeg pastora kako vozi luksuzne automobile i živi u kućama podobnim za kralja? Zašto vas čak ni ne brine što su neki pastori milioneri? A eto njih na talasima televizije i radija i organizuju konferencije moleći za još. Biće pozvani na odgovornost jednog dana, veoma uskoro, što su krali ono što je namenjeno za Svete desetke i ponude i umesto toga hranili svoje pohlepne apetite.

Ovi deseci i ponude iz ljubavi su da se propoveda Jevanđelje po svetu, da se objavljuju MOJE Proročke poruke, privodeći duše u MOJE brižno naručje. JA, JAHUŠUA, sam veoma ljut jer vi sedite u tim crkvama koje propovedaju samo jednu stranu Svemoćnog JAHVE-a – stranu koja je ljubav – a odbijaju da pričaju protiv bilo čega što može druge uvrediti. Oni ne tuguju za izgubljenim dušama. Kvasac farisejski samo hoće da se nadima i da govori o preuređivanju crkve, o pravljenju većih i boljih građevina. Oni plaćaju službenike da dođu da drže seminare, ili muzičare da pevaju, i to dok MOJ Narod u toj kongregaciji ide go, gladan ili beskućan.

Ti isti pastori nikada ne bi pomislili da pozovu te ljude u svoje sopstvene domove. Mnogi imaju toliko velike kongregacije da se čak i ne trude da im prepoznaju lica ili da im znaju imena. To nije pastor. Oni bi trebali biti tu za vas kada vam zatrebaju, bez obzira na doba dana ili noći. Kvasac farisejski kaže da se oni ne mogu moliti za bilo koga. Oni zaboravljaju da je pastor sluga. Oni trebaju plakati sa MOJIM Narodom i radovati se sa MOJIM Narodom – oni nisu iznad MOG Naroda. Trebaju nositi terete jedni drugih, ohrabrujući kongregaciju da ih nazovu kada je nekom potrebna molitva. Brojevi telefona bi trebali biti slobodno razdeljivani.

Ova primedba nije za sve pastore. JA imam takođe i SVOJ Ostatak, koji voli MOJU Decu i koji je tu da služi kongregaciji na sve načine. Ovi Pastori nemaju i u oskudici su, jer oni imaju siromašnije zajednice. Ali velike će biti nagrade tim Pastorima na Nebesima. Ovi su Pastori bogati u veri i darovima RUAH HA KODEŠ. Javno ću ih nagraditi jednog dana, veoma uskoro. Ali je ova Poruka za one koji sede u crkvama gde pastori čine greh i čikaju da se neko usudi da o tome progovori. Kolikom broju vas koji ovo čita sam JA pokazao zle greške u vašim crkvama? Da, u vašim sopstvenim pastorima. Ipak vi sedite tamo i ne činite ništa, zaplašeni onim šta on ili ona jeste. Oni nisu ništa bolji od vas. Vi čujete: „A ko sam ja da ispravim pastora? Barem je to neka crkva.“ Ali kada vam pokažem šta ne valja, na vama je da o tome progovorite.

Vi uskraćujete blagoslov tom duhovniku. Šta ako bi se pokajali? Šta ako zaista nisu svesni da su ME uvredili? Umesto toga, vi brinete jer vaši prijatelji i porodica idu u tu crkvu. Ne želite da privlačite pažnju. Možda vas više ne budu prihvatali. Čuvajte se kvasca farisejskoga, već vas je zarazio. Sejete svoje seme u neplodnu zemlju, koju JA ne blagosiljam SVOJOM RUAH HA KODEŠ. Ne vidite nikakve znake, čuda ili velika dela koja prate one koji veruju. Zato umesto toga ovi fariseji moraju da naprave karnevalsku atmosferu, da bi zabavili kongregaciju. Čuvajte se kvasca farisejskoga. Nije ni čudo što odbrojavate sekunde do završetka crkvene službe. Zar ne vidite da MOJA RUAH HA KODEŠ ne dejstvuje tamo?

Zar ne vidite da je pravi dar Proroštva prezren? Zar ne vidite da ako bi poslao ovu Sluškinju Elajdža (Elijahu) tim crkvama, ona ne bi bila dobrodošla? Da treba da im objavi ovu Proročku Poruku, pokazali bi joj vrata. Oprobajte ovo i kopirajte i pošaljite vašem pastoru ovo što je ovde napisano, i ostala Proroštva koja sam govorio kroz Šeri Elajdžu (Elijahu). Bićete začuđeni, jer ćete videti da li taj pastor ima duh i kvasac farisejski. Većina vas koja ovo čita, koji prepoznajete glas vašeg Nebeskog OCA, ćete biti šokirani kad vidite šta vaš pastor ili duhovnik čini sa Proroštvima poput ovog, koje sam dao ovom Proroku. Možda vam kažu da nemaju vremena ili vam jednostavno stave do znaju da nisu zainteresovani za Proroštvo.

Zar ne vidite da satana šalje svoje klonirajuće duhove da kloniraju osobu koja je jednom bila Sveta. Ali su se odvratili od MENE zbog pohlepe, ponosa, greha ili zbog nedostatka vere. I sada taj klonirajući duh govori MOJE Reči, ali nema MOJU RUAH HA KODEŠ. Samo klon iz Pakla koji je prerušen kao anđeo svetlosti. Pozvaću vas na odgovornost za sejanje semena u službe koje vode MOJ Narod lažnim doktrinama. Ove crkve rastu u izobilju i kao proždrljivci jedu bogatstvo. Samo zato što su najveća služba ne znači da su najbolja.

Samo zato što su na televiziji ih ne čini boljima od male kongregacije. Ovi službenici koji prave medijske centre da dosegnu svet, a i dalje mole za još da bi platili svoje multimilionske crkve i studije – oni izobiluju u bogatstvu, u svetovnosti, ali ne u Svetosti. Vi koji ste im pomogli da zavedu ljude stranputicom time što ste ćutali, bićete pozvani na odgovornost. Ukloniću vaše blagoslove ako nastavite da zaglušujete svoje uši. Ovo vam je zadnja prilika! Prestanite da podržavate službe i crkve sa kvascem farisejskim. Ja vaš GOSPOD BOG ću vam ukloniti blagoslove ako nastavite da promovišete te laži farisejske.

Blagosloviću one koji su MI poslušni. Pročitajte ova Proroštva svom pastoru i tražite dozvolu da ih podelite, kako biste podelili MOJE blagoslove sa drugima. Ako se osećate zaplašeno čineći to, zapitajte se zašto. Upozorite zajednicu i pastora o ovome što govorim. MOJE Reči nisu samo da ih čuje nekolicina, već da ih čuje većina. Recite im ovo: Kao i u dane Noja, tako će ponovo biti – potop od MOJE čaše Gneva koji će prelivati po ovoj zemlji i niko neće pobeći osim onih koje sam već zapečatio. Vatra sa neba, vatra koja spaljuje sve što dotakne. Jedna trećina zemlje biće uništena. Zemlja se trese od straha dok se JA, SIN JAHAVE-a, približavam. Gnev će prožeti zemlju.

Ova zemlja je obožavana, a ne TVORAC ove zemlje. Zbog toga, zemlja je platila i nastaviće da plaća. Stvorenja ove zemlje su obožavana, i zbog toga stvorenja moraju platiti. Čovek je obožavan, a ne TVORAC ljudske rase, i zbog toga će ljudska rasa platiti. Zli duhovi Jezavelje i Ahava su dobrodošli u crkvama, i zato sud dolazi na Dom JAHVE-a i na ovu zemlju. Bežite iz takvih mesta. Slušajte MOJU RUAH HA KODEŠ. Slušajte duhovnike sa Duhovima poput Noja, Mojsija, Ilije, Jeremije, Jezekilja, Danila, Jovana Krstitelja.

Učite od plodova ovih Proroka, ali pre svega učite od vašeg MESIJE. Prizovite MOJE Ime ’JAHUŠUA’ i JA ću vas učiti i voditi u svu istinu. Učite da osluškujete MOJU RUAH HA KODEŠ. Dolazi vreme kada će javno okupljanje u građevinama u Americi izazivati veliki strah. Druge zemlje znaju za to sada. Ali sam bio milostiv do sad. Oslanjali ste se do sada na tu građevinu gde se okupljate i služite MI jednom ili dvaput nedeljno, zaboravljajući ME tokom ostatka nedelje. Ne odnosi se ovo na sve vas, ali na većinu koji ovo sada čitaju. Vi se oslanjate na tu građevinu ili pastora ili zajednicu, ali nikada niste naučili da sami osluškujete MOJ glas. Šta ćete činiti kada budemo samo JA i vi?

Naučite sada da osluškujete MOJ glas i da mu se pokoravate. Vaši pastori bi trebali da vas ohrabruju na ovo i da vas ohrabruju u darovima MOG RUAH HA KODEŠ-a. Sledite ono što MOJI pravi Proroci govore, radite zajedno sa Prorocima, učite na njihovom primeru smelosti. Satana nastoji da vam ukrade vašu Blagoslovenu Nadu i da ispuni vaša srca strahom i govorenjem MOJOJ Deci i MOJOJ Mladi da će morati proći kroz vreme Gneva, kradući vam radost i kradući vam Blagoslovenu Nadu. Ove satanine sluge se predstavljaju kao anđeli svetlosti. Kada zamišljate anđele poslate da zbune MOJE sluge, poslate od strane satane, zamislite ih kao fluorescentna svetla. To je lažnjak, ružan i ubojit. Fluorescentno svetlo daje osećaj kao da vam isisava energiju. Nisam li vam rekao da se molite da budete dostojni izbeći čas iskušenja koji će doći na ovu zemlju? JA sam zapisao u SVOJOJ Reči da vas utešim i ublažim vaše strahove.

Deco MOJA, vi niste određeni za MOJ Gnev. Umesto toga JA sam vam dao Blagoslovenu Nadu. Ipak vi dozvoljavate lažnim prorocima da vam potkradaju vašu Blagoslovenu Nadu. Neki će biti spašeni iako sada odbijaju tu Blagoslovenu Nadu! Veoma uskoro će žaliti – kao 5 devica bez ulja u svojim lampama – jer će biti ostavljeni u mraku bez bilo kakve svetlosti. Oni će gledati kako uništenje dolazi na bilo kog ko pokuša da putuje sa onima koji nisu MOJA Deca. Bilo to vaš muž, vaša žena, porodica ili prijatelji. Naučite lekciju od Lota! Oni koji odbijaju da veruju da se JA, JAHUŠUA, vraćam po SVOJU Mladu i već sam na putu, biće zatečeni kao 5 devica bez ulja u svojim lampama i neće imati načina da kupe ulje za svoje lampe.

5 mudrih devica sada veruju da JA dolazim u bilo koji dan ili sat. Oni gledaju i iščekuju svog MLADOŽENJU da brzo dođe. Žale svaki dan što ih nisam uzeo sa SOBOM. Mudri čuvaju ulje u svojim lampama i pune svežim, novim pomazanjem svakodnevno. Znajte ovo: MOJA Blagoslovena Nada je stvarna – JA sam Blagoslovena Nada! Ne dozvolite da se vrata Barke zatvore, a da vi niste u MOM naručju. JA sam vrata Barke. Kažem vam, knjiga Naroda se zatvara, kao što je Dimitru Duduman prorokovao Americi. On sada gleda sa Nebesa i zna da je dao sve od sebe da upozori Ameriku. Ali, ah, koliko ih je malo poslušalo. Upozorio vas je na dolazeći gnev na Ameriku. Jer Ameriko, nisam li JA prorokovao kroz ovu Sluškinju koja sada govori, da se Amerika pokaje pre nego što bude prekasno, jer sam SVOJE najgore sačuvao za kraj. Ali kažem SVOJOJ Deci koja žive u Americi – ne odustajte od vaše Blagoslovene Nade!

Satana dolazi da ukrade vaše verovanje da ću JA zaštititi one koji su MOJI i obezbediti način za bekstvo MOJOJ Mladi! Samo verujte! Da muke bezbožnih nisu muke MOJE Dece! Samo verujte da sam JA BOG koji nagrađuje one koji ME revnosno traže! MOJE su nagrade sa MNOM! Kao i u dane Noja, gledaćete uništenje od iznad, izvan MOG Gneva. Bilo je prekasno kada su se vrata Barke zatvorila i koliko god su neznabošci lupali na vrata barke, nisu mogli da uđu. Kada odvedem SVOJU Mladu Kući, svi ostavljeni će biti primorani da prođu kroz vreme Nevolje. U zavisnosti od vere onih koji će ME zvati da ih izbavim, će biti određeno da li će umreti ili uspeti da izbegnu Žig Zveri. Samo slušanje MOG glasa i poslušnost MENI će to odrediti.

Vas koji verujete, JA ću zaštititi iznad, izvan potopa MOG Gneva i verujte da ja nisam zlostavljač žena. Uvređen sam; kako bilo ko može da misli – kada kažem da JA dolazim po SVOJU Mladu i da budete spremni i da ME čekate, kada kažem u SVOJOJ Reči da se molite da izbegnete čas iskušenja koji dolazi na ovu zemlju, kada kažem MOJOJ Mladi da nije određena za MOJ Gnev – a ipak ME mnogi od vas uporno kušaju. Zato, šta govorite to ću i dozvoliti da se desi. Da li verujete da ću obezbediti način za bekstvo? Oni koji veruju i žive Sveto kao da ću doći svakog časa, njih neću iznenaditi; oni čekaju na MENE već sada.


Revidirano 8. januara, 2009.
Hvaljen JAHUŠUA! Ovaj dodatak koji sledi je nađen u arhivama i iz nekog neobjašnjivog razloga je bio izostavljen iz ovog Proroštvo sve do sada


Ova Sluškinja kroz koju JA pričam žali za svaki dan u koji nisam došao! Tako ćete znati jeste li MOJA Mlada! Da li i vi žalite za svaki dan u koji ne dođem ili živite kao da se još godinama neću vratiti?

Da li tvrdiš da si ’otkriveni Sin Božiji’? Koji će biti taj koji će doneti Mir na ovu zemlju? Jer ako tvrdiš onda se varaš! Samo JA, JAHUŠUA, mogu doneti mir ovom svetu! Ali ne dok ne nastane pakao na ovoj zemlji! Kada deluje da niko neće preživeti, JA ću doći opet sa SVOJIM Svecima iza SEBE! I videćete kako ću lako poraziti neprijatelje JAHUŠUA-e! Izveo sam javnu predstavu već jednom! Tako ću učiniti opet!

Pazite se, jer vam sada kažem tajnu kroz SVOJU Sluškinju: JA dolazim da krišom uzmem SVOJU Mladu u ponoćne sate, kada oni koji ME ne čekaju najmanje očekuju! JA ću doći i dokazati da JA nisam zlostavljač žena! JA volim SVOJU Mladu i čeznem da ona bude obučena u svoje Besmrtno Telo, čista i besprekorna, obučena u zračeće belo!

Onima koji ME ne čekaju, i veruju da moraju propatiti kroz Nevolju, JA ću vam doći kao lopov u noći! Neočekivano, ali JA neću doći po vas, jer vi niste očekivali! Moraćete da gledate MOJU Mladu kako prima svoju nagradu Besmrtnog Proslavljenog Tela! MOJE su nagrade sa MNOM!

Vi koji ME volite i odbijate da verujete ovo, vaše Proslavljeno Telo će morati da pričeka, i moraćete da propatite kroz Nevolju, jer vaša usta govore ono u šta verujete.

Oni koji očekuju svog MLADOŽENJU će biti uzeti sa MNOM, izvan užasa koji će doći na ovu zemlju!

Vi koji čitate ovo i ne verujete ovo, naučite lekciju od zemlje, jer se čak i zemlja trese i drhti dok se JA, vaš JAHUŠUA MESIJA, približavam zemlji još jednom! JA dolazim da krišom uzmem SVOJU Mladu! Koliko će vas biti spremno?

Znate da se vreme približilo! Ali nećete znati dana ni časa! Zato, živite kao da je danas, da vas ne bih našao da živite kao ovaj grešni svet!

Još jednom kažem, vrata Barke i Knjga Naroda se zatvaraju brzo! JA sam vrata Barke! Dođite u MOJE brižno naručje! Vi koji ME ne poznajete, čekam vas, da li vi čekate MENE? Podignite glave, vaše se izbavljenje približilo, za one koji gledaju i čekaju JAHUŠUA-u MESIJU! Upozorite ostale i održavajte svoju odoru neukaljanom i belom, opranu u MOJOJ prolivenoj Krvi na Golgoti! JA čeznem da budem sa SVOJOM Mladom, kao što ona čezne da bude sa MNOM! Dok gledate kako se sve ove stvari obistinjuju, znajte da sam JA na putu!


Govoreno pod pomazanjem SVETOG DUHA kroz ovo Dete, Ratnika i Mladu, Pastora Šeri Elajdžu (Elijahu), 15. 11. ’98., 12:00č.

JAHUŠUA je MOJ skoro dolazeći KRALJ nad kraljevima i GOSPOD nad gospodarima, MLADOŽENJA i SPASITELJ, Svemoćni BOG! Duh i Mlada kažu: „Dođi GOSPODE JAHUŠUA, dođi brzo!“

1. 'Eliševa' znači: 'BOG je moja zakletva' (na engleskom: 'Elizabet',a nai srpskom: 'Elizabeta'); 'Elijahu' znači: 'Moj BOG je JAH' (na engleskom: 'Elajdža', a na srpskom: 'Ilija')
2. IME SVETOG TROJSTVA je ujedno i skraćeni oblik IMENA 'JAHVE'; kao u 'aleluja', zapravo 'halelu JAH', što znači: 'hvalite JAH-a'
3. IME OCA je uzročni oblik glagola 'biti/postojati', a znači: 'ON će učiniti da bude/postoji'
4. IME SINA je kombinacija IMENA 'JAHVE' i reči 'spasi/izbavi', a znači: 'JAH spašava/izbavlja'
5. IME SVETOG DUHA znači: 'koja prebiva sa JAH-om'; od reči 'ha Šekhina', koja znači: BOŽIJE 'Sveto prisustvo/prebivanje'


Štampaj

Originalno Proroštvo

Ostala Proroštva

Početna Stranica