Srpska zastava Crnogorska zastava Bosanska zastava Hrvatska zastava
Proroštvo 22

VOLJENI, NEMOJTE SAMI SEBI POSTATI NAJGORI NEPRIJATELJI!


Zapisano/izgovoreno pod pomazanjem RUAH HA KODEŠ (SVETOG DUHA)

Apostol i Prorok Elizabeta Šeri Elajdža (Eliševa Elijahu)1

7. avgust, 1998.

Slika za Proroštvo 22

Hebrejska IMENA BOGA:

JAH2 (יה) – IME BOGA
JAHVE3 (יהוה) – IME OCA
JAHUŠUA4 (יהושוע) – IME SINA
ŠEKHINJAH5 (שכניה) – IME SVETOG DUHA

ELOHIM (אלוהים) – 'BOG'
ADONAJ (אדני) – 'GOSPOD'
ABA JAH (אבא יה) – 'OTAC JAH'
IMA JAH (אמא יה) – 'MAJKA JAH'
HA MAŠIAH (המשיח) – 'MESIJA' ('HRIST')
RUAH HA KODEŠ (רוח הקדש) – 'SVETI DUH'


Citati iz Biblije su iz Novog Revidiranog Prevoda

Sledi Proroštvo koje je predato Proroku Eliševi putem "Svetih jezika", kako SVETI DUH daje (Dela Apostolska 2:3-4) da se govori na ljudskim i anđeoskim jezicima (1. Korinćanima 13:1). Eliševa govori u jezicima, što podstiče Proroštvo (1. Korinćanima 14:6).


Reči koje je JAHVE rekao da se stave pre svakog Proroštva:

„Upozorio sam te pre mnogo vremena Elizabeta (Eliševa), da ne nazoveš ovu Službu po muškarcu ili ženi. Još dok Služba nije ni postojala, stavio sam to u tvoj duh. Jer ništa od ovoga nije učinjeno tvojim rukama. Ništa od ovoga nije došlo iz tvojih usta. Već je iz usta JAHVE-a porođeno. Iz usta JAHUŠUA-e, tvog MAŠIAH-а, porođeno je. Iz usta RUAH HA KODEŠ, tvoje IMAJAH, porođeno je. Da je bilo samo od tvoje ruke, odavno bi propalo. To je od vetra ŠEKHINJAH SLAVE koji duva po svoj zemlji, Svetog Vetra oživljenja. Nije od tvog daha, jer bi propalo. Isaija 42:8: 'Ja sam JAHVE. To je MOME IME, i nikome neću dati Slavu SVOJU, niti Hvalu SVOJU likovima rezbarenim.'” (Proroštvo 105)

Jula 2010. JAHVE BOG je takođe rekao da dodam sledeće kao upozorenje onima koji se rugaju: „Ali oni su se stalno rugali Glasnicima JAHVE-a, prezirali su NJEGOVE Reči i smejali se NJEGOVIM Prorocima, sve dok NJEGOV gnev nije došao na NJEGOV Narod, te više nije bilo leka.” (2. Dnevnika 36:16)

Onda, jula 2016.: „Teško bilo kome ko se usudi da pokuša da naškodi ovim dvoma Pomazanih. Zažalićete dan kada ste se uopšte rodili. Ne dirajte MOJE Pomazanike, niti činite zla ovim dvoma Prorocima (Psalam 105:15, 1. Dnevnika 16:22). Bilo bi vam bolje kada bih JA, ABA JAHVE, iščupao vaš jezik!“ (Proroštvo 128)

I od Proroka Ezre: „Upozoravam vas sada – sve one koji napadaju ovu Službu i Proroštva, i Eliševu i mene, sve Službenike Amightywind Službe – upozoravam vas sada: ne dirajte JAH-ove Pomazanike i ne činite Njegovim Prorocima nikakvog zla (Psalam 105:15, 1. Dnevnika 16:22), da ne bi gnev Štapa JAH-а došao na vas. Ali oni koji su blagosloveni, i koji su blagoslov za ovu Službu, i koji su verni, i koji primaju Proroštva – mnogi će blagoslovi doći na vas – sve radi zaštite onoga što pripada JAH-u u IME JAHUŠUA-e.“

Elizabeta (Eliševa): Svi smo mi grešnici spašeni milošću i milosrđem. Da to nije tako – zašto bi smo trebali SPASITELJA? Tužitelj braće je onaj koji vas optužuje i nameće vam taj osećaj krivice. Čujem GOSPODA kako ti govori:


Sinovi MOJI i Ćerke MOJE, vi ste sami sebi postali najgori neprijatelji! Suđenje vama nije vaš posao, već posao vašeg Nebeskog OCA! Prestanite da MI pričate šta sam oprostio, a šta ne mogu oprostiti. Pokajte se za prošlost, i ti su gresi bačeni u more zaborava. MOJA je Krv oprala te grehove odavno. Oni su daleko kao što je istok od zapada.

Što se tiče tvojih skorašnjih pomisli i prestupa, najveći je bio batinanje nekoga koga volim više nego što se možeš usuditi da sanjaš ili razumeš; nekoga za koga sam prolio SVOJU Krv i dao SVOJ Život, i dao bih [opet] da si taj neko makar samo ti; nekoga za koga sam bio pretučen do neprepoznavanja. Taj neko si ti. Zato MI prestani govoriti da sam načinio grešku kada sam te izabrao. Pokušavaš li se mešati MENI u posao? Hoćeš da kažeš da JA pravim smeće?

Hoćeš da MI kažeš da ti znaš više od Svemoćnog BOGA tvog GOSPODA i SPASITELJA? Pokušavaš li MI reći da JA pravim greške? Hoćeš li MI reći da Krv koju sam JA prolio nije dovoljna da te opere do potpune čistoće? Zašto da oduzimaš sebi život kada nije tvoj, pa da ga oduzmeš? Zašto da uopšte razmatraš da MI ukradeš radost dokazivanja da JA ne odabiram ponosite da govore za MENE ovom svetu, već ponizne. Oni koji se osećaju nedostojno, sebe čine dostojnima znajući to. Ti znaš to; samo te podsećam na ono što već znaš. JA ne izabiram one koji su puni svoje sopstvene snage, već najslabije – jer su onda slabi učinjeni jakima jedino kroz JAHUŠUA HA MAŠIAH-a. Možete učiniti bilo šta u IME JAHUŠUA-e. Nisam načinio grešku kada sam izabrao tebe da govoriš u MOJE Ime – JA sam Svemoćni BOG i JA ne pravim greške.

Koliko puta to trebam da ti kažem? Kada ćeš ME poslušati? Izabrao sam tebe i znao sam od čega si sačinjena, i da, čak i koji prestupi će te kušati – pre nego si uopšte rođena. Znao sam sa kojim ćeš se demonima rvati čak i pre nego što ih je satana poslao. Takođe znam da je MOJA Milost dovoljna u svim stvarima. Takođe znam, kao što je Savle (Pavle) rekao: “Što se više Sine MOJ trudiš da MI udovoljiš, to više satana šalje svoje demone da napadaju.” Ali budi na oprezu prema tim napadima. Ne dovodi sebe u poziciju da podlegneš tim napadima. Upotrebi Mudrost GOSPODNJU koju sam ti dao. Znaš o čemu govorim; ako ne znaš – pitaj ME, jer je ovaj Prorok koji ti govori osetila sve ove stvari na različite načine. Svi su se MOJI Proroci, čak i u Biblijska vremena, osetili nedostojnima. Da ti nisi, onda bih te smatrao za neupotrebljivog – da misliš da si sebi dovoljan bez MENE.

Čujte ME MOJI voljeni Sinovi i Ćerke. Prestanite pokušavati da ubijete ono čemu sam dao život, i to život u izobilju. Prestanite da primate duh ludila. Oni koji te osuđuju za ludost ne razumeju ono što sam ti JA govorio i pokazao. Za SVOJU svrhu sam te izabrao. Ovo nije natezanje. JA ću pobediti, a ti ćeš izgubiti – ako nastaviš da sumnjaš u ono za šta već znaš da je istina. Upozoren si, jer te JA volim! Pozvao sam te, a ima onih koji misle da si lud jer veruješ da ti JA govorim i pokazujem stvari koje drugi ne vide. Jedina luda stvar u vezi tebe, je što veruješ da te JA kažnjavam za grehove koji su odavno zaboravljeni i oprošteni. Samo ti i đavo idete da pecate tamo, ne tvoj SPASITELJ. Prestani da pokušavaš da opereš odeću koja je već čista. Zar ne misliš da je MOJA Krv dovoljna? To propovedaš, to i poveruj!

Imam ti još mnogo stvari reći, i hoću, ali za sad vari ono što sam izgovorio, jer je istina. Dao sam ti SVOJ Oklop da u njemu stojiš, SVOJU Reč da se nje držiš, SVOJU Krv da očisti i SVOJE Ime i Krv da izleči i otera demone koji muče tvoj um i telo i duh. Đavo se plaši ove moći, jer sam ti dao pomazanje da se moliš. Zašto ne veruješ u ono za šta se moliš? Misliš li da sam JA gluv? Misliš li da su MOJE ruke prekratke da te izbave? Misliš li da MOJA Krv, Ime, Reč i Oklop nisu dovoljni?! Ti, dragi voljeni MOJ, si me naljutio što ne veruješ u ono što sam govorio.

Znaš da su ovo istine, zato se drži čvrsto i prestani da gledaš na talase uzburkanih mora tvog života, jer zato se ponekad daviš u depresiji i grešnim mislima. Umesto toga, drži oči uprete u MENE, tvog GOSPODA i SPASITELJA JAHUŠUA HA MAŠIAH-a, i dođi da zajedno hodamo po vodi. Imaš dovoljno pameti da znaš da ne mislim fizički, već duhovno. Hajde, uhvati ME za ruku i veruj, nemoj sumnjati. Ostavi svoju prošlost iza sebe jednom za svagda. Stavi svoje ruke na plug i radi u MOM žetvenom polju i nemoj se okretati. Još jedna stvar: tražiš potvrdu od nekih, koje si tražio, a kako ti oni mogu pomoći?

Jer da bi uklonili trn iz tvog oka moraju prvo ukloniti gredu iz svojih sopstvenih života. U ovom svetu ćete imati nevolja. Da, ali JA sam pobedio ovaj svet. A sad poverujte u to! Pričao sam ove Reči SVOJOJ Sluškinji Šeri Elajdža (Elijahu) i sad govorim vama ponovo: propovedajte to, podučavajte to i verujte u to! Moram li još šta reći? Prestanite okruživati sebe Jovovim utešiteljima, jer Jovu oni nisu pomogli, već samo ga sputali i nagonili ga da se bori za veru koju je imao i terali ga da brani svog BOGA. To se i vama dešava. Izdajem još jedno upozorenje i shvatite ga bukvalno: ako umrete od svoje sopstvene ruke, pojavićete se pred ljutim JEHOVOM (JAHVE-om). Zato prestanite pokušavati da ubijete i uništite ono što sam blagoslovio. Upozoreni ste – prestanite bivati sopstveni najveći neprijatelji.

Jer opet radite satanin posao i on se zavaljen smeje. Sada je vaš red da se smejete satani. Ne u vašoj snazi, ne u vašoj moći, ne u vašem pomazanju ili u vaše ime, već u Imenu iznad svih Imena – JAHUŠUA HA MAŠIAH-a Golgotskog i Nazaretskog, i Svemoćnog BOGA JAHVE-a koji ima zemlju za podnožje nogama SVOJIM. Vi ste MOJA voljena Deca koju ja cenim i kao Sinove i kao Ćerke, Ratnike i Mladu. JA dolazim ponovo. Hoćete li opet verovati u to? Hoćete li verovati da JA nagrađujem one koji su dali svoje sve MENI? MOJE su nagrade sa MNOM i na njima je vaše ime. Da li zaista birate da ih JA dam drugome? JA sam izabrao vas ali je vremena jako malo, nema više vremena za samosažaljenje. Žalite one koji nisu spremni za MOJ Dolazak.

Žalite one koji ne veruju da ću ih obezbediti tokom Velike Nevolje i spasiti ih velikog Gneva koji dolazi. Žalite one koji misle da su spašeni zbog religije, a ne zbog odnosa sa MNOM. Samosažaljenje je jedno od vaših najvećih neprijatelja – prekorite ga danas u MOJE Ime. Vratite se hranjenju MOJIH Ovaca kao što sam vam zapovedio da činite. Ovog dana ste čuli MOJ glas, sada ga sledite. Govoreno u ovaj dan kroz još jednog Proroka, Šeri Elajdžu (Elijahu), koja je i sama sve ove stvari osetila. Ali ona zna da je vera činjenica, a ne osećaj. Svi vi, dohvatite se posla i hranite MOJE Ovce. Pripremite MOJU Mladu! Pomozite joj da bude bez mrlje i bore objavljivanjem onoga što tera satanu da se trese od straha.

Jer istina je da je IME JAHUŠUA ha MAŠIJAH-a Pobeda, i JA dolazim ponovo da to dokažem! Uzviknite to preko interneta! Uzviknite to sa krovova! Proglasite to na ulicama i u crkvama, na radiju i televiziji! JAHUŠUA HA MAŠIAH je na putu! Gavrilo je zatrubio! Zvučni talasi bivaju blokirani žestokom bitkom koja se sada vodi na Nebesima. Mihailo i satana i anđeli se bore – dobro protiv zla – ali dobro uvek pobedi. Ima onih koji su čuli zvuk šofar6 roga i onih koji nisu.

Ipak, kažem vam, izdao sam upozorenje onima koji su čuli rog – iako su Gavrilov rog čuli tek neki, za sad – to je bilo samo radi pripreme MOJE Mlade, jer njen MLADOŽENJA dolazi! Ne sekirajte se ako još uvek niste čuli šofar rog Gavrila, jer je to tek za u zakazano vreme. Čak i zvučni talasi mogu biti blokirani samo do određenog vremena. Nisam li JA taj koji zna koliko su Nebesa udaljena od zemlje? Čak sam i ove proračune unapred predodredio. Brzo činite ono za šta sam vas odredio i na šta sam vas pozvao da radite.


Puno ljubavi u JAHUŠUA-i, Sluškinja, Dete, Ratnik, Mlada, Prorok Šeri Elajdža (Elijahu), 7. avgust 1998.

1. 'Eliševa' znači: 'BOG je moja zakletva' (na engleskom: 'Elizabet',a nai srpskom: 'Elizabeta'); 'Elijahu' znači: 'Moj BOG je JAH' (na engleskom: 'Elajdža', a na srpskom: 'Ilija')
2. IME SVETOG TROJSTVA je ujedno i skraćeni oblik IMENA 'JAHVE'; kao u 'aleluja', zapravo 'halelu JAH', što znači: 'hvalite JAH-a'
3. IME OCA je uzročni oblik glagola 'biti/postojati', a znači: 'ON će učiniti da bude/postoji'
4. IME SINA je kombinacija IMENA 'JAHVE' i reči 'spasi/izbavi', a znači: 'JAH spašava/izbavlja'
5. IME SVETOG DUHA znači: 'koja prebiva sa JAH-om'; od reči 'ha Šekhina', koja znači: BOŽIJE 'Sveto prisustvo/prebivanje'

6. Obredni rog, obično ovnujski


Štampaj

Originalno Proroštvo

Ostala Proroštva

Početna Stranica