Српска застава Црногорска застава Босанска застава Хрватска застава
Пророштво 126

БОЖИЈИ ГНЕВ ЗА ОВАЈ СВЕТ ЋЕ УСКОРО БИТИ ПОСЛАТ!


Записано/изговорено под помазањем РУАХ ХА КОДЕШ (СВЕТОГ ДУХА)

Апостол и Пророк Елизабета Шери Елајџа (Елишева Елијаху)1

12. април, 2016.

Слика за Пророштво 126

Хебрејска ИМЕНА БОГА:

ЈАХ2 (יה) – ИМЕ БОГА
ЈАХВЕ3 (יהוה) – ИМЕ ОЦА
ЈАХУШУА4 (יהושוע) – ИМЕ СИНА
ШЕКХИНЈАХ5 (שכניה) – ИМЕ СВЕТОГ ДУХА

ЕЛОХИМ (אלוהים) – 'БОГ'
АДОНАЈ (אדני) – 'ГОСПОД'
АБА ЈАХ (אבא יה) – 'ОТАЦ ЈАХ'
ИМА ЈАХ (אמא יה) – 'МАЈКА ЈАХ'
ХА МАШИАХ (המשיח) – 'МЕСИЈА' ('ХРИСТ')
РУАХ ХА КОДЕШ (רוח הקדש) – 'СВЕТИ ДУХ'


Цитати из Библије су из Новог Ревидираног Превода

Следи Пророштво које је предато Пророку Елишеви путем "Светих језика", како СВЕТИ ДУХ даје (Дела Апостолска 2:3-4) да се говори на људским и анђеоским језицима (1. Коринћанима 13:1). Елишева говори у језицима, што подстиче Пророштво (1. Коринћанима 14:6). Езра почиње молитву језицима заузимања (Римљанима 8:26-27, 1. Коринћанима 14:15).


Речи које је ЈАХВЕ рекао да се ставе пре сваког Пророштва:

„Упозорио сам те пре много времена Елизабета (Елишева), да не назовеш ову Службу по мушкарцу или жени. Још док Служба није ни постојала, ставио сам то у твој дух. Јер ништа од овога није учињено твојим рукама. Ништа од овога није дошло из твојих уста. Већ је из уста ЈАХВЕ-а порођено. Из уста ЈАХУШУА-е, твог МАШИАХ-а, порођено је. Из уста РУАХ ХА КОДЕШ, твоје ИМАЈАХ, порођено је. Да је било само од твоје руке, одавно би пропало. То је од ветра ШЕКХИНЈАХ СЛАВЕ који дува по свој земљи, Светог Ветра оживљења. Није од твог даха, јер би пропало. Исаија 42:8: 'ЈА сам ЈАХВЕ. То је МОЈЕ ИМЕ, и никоме нећу дати Славу СВОЈУ, нити Хвалу СВОЈУ ликовима резбареним.'” (Пророштво 105)

Јула 2010. ЈАХВЕ БОГ је такође рекао да додам следеће као упозорење онима који се ругају: „Али они су се стално ругали Гласницима ЈАХВЕ-а, презирали су ЊЕГОВЕ Речи и смејали се ЊЕГОВИМ Пророцима, све док ЊЕГОВ гнев није дошао на ЊЕГОВ Народ, те више није било лека.” (2. Дневника 36:16)

Онда, јула 2016.: „Тешко било коме ко се усуди да покуша да нашкоди овим двома Помазаних. Зажалићете дан када сте се уопште родили. Не дирајте МОЈЕ Помазанике, нити чините зла овим двома Пророцима (Псалам 105:15, 1. Дневника 16:22). Било би вам боље када бих ЈА, АБА ЈАХВЕ, ишчупао ваш језик!“ (Пророштво 128)

И од Пророка Езре: „Упозоравам вас сада – све оне који нападају ову Службу и Пророштва, и Елишеву и мене, све Службенике Аmightywind Службе – упозоравам вас сада: не дирајте ЈАХ-ове Помазанике и не чините ЊЕГОВИМ Пророцима никаквог зла (Псалам 105:15, 1. Дневника 16:22), да не би гнев Штапа ЈАХ-а дошао на вас. Али они који су благословени, и који су благослов за ову Службу, и који су верни, и који примају Пророштва – многи ће благослови доћи на вас – све ради заштите онога што припада ЈАХ-у у ИМЕ ЈАХУШУА-е.“

Ово је прво Пророштво уживо и у стварном времену, онако како се десило – са Пророком Езром из Израела и Елишевом обома присутнима. ЈАХВЕ БОГ га силно помазује да је штити и покрива, и да подстиче Помазање за Пророковање.

Оно што следи обухвата њихов благословен, помазан разговор, 12. априла 2016., који је довео до ватрених Светих језика против ЈАХ-ових непријатеља, и до Пророштва 126. Разговор показује да су Пророци заиста нормални људи, који такође имају смисао за хумор!

Позадина: Елишева је била под јаким духовним нападима, прогоном и злостављањем – није знала да ли ће икада поново пророковати. Био је потребан овај помазани Пророк из Израела, кога је ЈАХВЕ БОГ подигао да закрпи и залечи покидана крила ове лептирице Елишеве и да је пусти на слободу у духовној сфери – све у ИМЕ ЈАХУШУА ХА МАШИАХ-а.

Будите сведоци томе како је ЈАХВЕ већ удружио два Помазања заједно као једно. Будите сведоци тога како Помазање тече између њих. Будите сведоци љубави коју им је ЈАХУШУА дао једно за друго.

Извињавамо се за све тешкоће у слушању Елишевиног гласа на аудио/видео запису. Пророштво почиње након 7 минута.

Елишева: Овај видео је прво Пророштво уживо и у реалном времену које сам примила са заједно са Апостолом, Пророком Езром из Израела, присутног 12. априла 2016. Нисмо баш знали да ће кроз два месеца, до Шавуота/Педесетнице 12. јуна 2016., наша љубав наставити да цвета и расте то таквих нових висина, и да ће мој вољени Езра бити проглашен за другог вођу AmightyWind Службе, на дан на који смо свету објавили нашу љубав једно за друго.

Он је сада мушка заштита Службе и мене, и моја права сродна душа, љубав мог живота. Он је заузео место проклетника, који је сада ништа сем далеке успомене. Езра хода у огртачу Апостола и Пророка, и никада се не стиди доброг старог напорног рада за Краљевство Небеско, нити Помазања!

Ми смо сада једнако ујарамљени у руковођењу и у љубави, тамо где је претходно постојао само привид мушког вође. И ја и Езра постављамо СВЕТО ТРОЈСТВО на првом месту, изнад свега. Захваљујемо се свима који су подржали обавештење о новом Руководству!

Данас, 3 месеца након што је примљено 12. априла 2016., Пророштво 126 је сада објављено, 12. јула 2016.

7. март 2016., за који сам мислила да ће бити најмрачнији дан у мом животу, је заправо био први дан када сам причала са Езром. БОГ Свемоћни каже да је наш однос процветао за ова 4 месеца онолико колико осталима треба преко 4 година, а ово је само почетак! Питамо се, шта ће ЈАХ учинити следеће?


Ово Пророштво је снимљено на аудио запису. Ево транскрипта:

[Езра се моли у Светим језицима...]
Катринјах: Добро...
Езра: Здраво, здраво.
Катринјах: Требам да јој [Елишеви] кажем шта носиш6.
Езра: О...
Катринјах: [Смеје се] О...
Езра: Чекај онда да се обучем.
Катринјах: Каже „Чекај онда да се обучем“ – баш је смешан.
[Смех]
Катринјах: Носи плаву мајицу.
Елишева: О, а баш сам јуче хтела да знам како изгледа у плавом!
Катринјах: Тамно плава на којој пише „U.S.A.“.
Елишева: Мора да си ме чуо у духу јер сам се баш запитала... сећаш се јуче? Рекла сам, „Питам се како изгледа у плавом?“
Катринјах: И ето ти. Сада носи плаво. Ето ти.
Елишева: Замисли, зато му мораш рећи да сам рекла то када се врати.
Катринјах: Овде је он. Чуо те је.
Елишева: Е па ја не могу да чујем њега. Причај са мном.
Катринјах: Опа! Управо ми је испао телефон! [Смеје се]
Езра: Ја – ја покушавам да те не прекидам – сваки пут кад те чујем.
[Катринјах се смеје]
Елишева: А ја сам покушавала да јој кажем „Не. Пиши Езри. Треба ми молитва.“
Катринјах: Јесам!
Елишева: Било је као, „Не могу да причам са њим! Промукла сам!“
Езра: Да...
Елишева: И док сам читала твој имејл, глас ми се повратио баш пред Катринјах!
Катринјах: Док је читала твој имејл, глас јој се повратио.
Езра: Оно што сам ти писао – поменуо сам у имејлу – то никад нисам поделио ни са ким, све док ми ГОСПОД није открио да је твој дух помешан са мојим духом, и ако је у питању исти дух, онда је исти дух.
Елишева: Ти си драгоцен. То је све што могу рећи. Ниси само драгоцен ЈАХ-у, драгоцен си и мени. У реду?
Езра: Хвала ти, хвала ти. И ти си такође.
Катринјах: [Понавља] И ти си такође.
Елишева: Само што, када си пустио на слободу своју лептирицу тамо7 – она стварно има поцепана крила сада – ех, са вером верујем да ћу летети... Шта мислиш?
Езра: Да, ја... Ја сам заправо... Ја сам те заправо замишљао – ставио сам те... Ставио сам ту лептирицу у своје руке. Ја сам заправо – видећеш на видеу [који сам снимио за тебе].
Ставио сам лептирицу у своје руке и крпио сам – састављао сам [сломљена] крила, и онда сам дунуо - [дува] – мало ветра, како би ти ухватила ветар да полетиш – и ја сам те ослобађао.
Катринјах: То је тако предивно.
Елишева: Баш драгоцено. Да ли си се и молио над мојом сликом?
Катринјах: Јеси ли се и молио над сликом?
Езра: Да. Видим твоју слику стално.
Елишева: Коју си слику изабрао?
Катринјах: Коју?
Езра: Ону коју ми је задњу послала, скорашњу.
Елишева: Сада имам човека који изговара живот нада мном и ослобађа ме да летим [Смеје се радосно]
Езра: Тако је.
[Елишева се смеје радосно]
Езра: Није ли Господ рекао у Пророштву за нас, „Езра, научи је како да лети“8?
Елишева: Да, да.
Катринјах: Хвала ти на твојим молитвама вољени брате. Хвала ти што си био ту, тек тако.
Езра: Кажем ти, требао сам да изађем данас и све се одложило и нисам могао да идем.
Катринјах: О вау, БОГ му је одложио. Није могао да иде и зато се могао овде молити.
Езра: Да.
Елишева: Е па, хвалим ТЕ АБА ЈАХ због тога, јер сам те требала Ез[ра], требала сам те [да се молиш]!
Елишева: Да Небески ОЧЕ, ко, ко је тај који је послао ту клетву ОЧЕ? [Езри] Да ли би се, хоћеш ли се молити у духу молим те?
Езра: Да.
[Катринјах свезује ђавола у ИМЕ ЈАХУШУА-е и Езра се моли у Светим језицима...]
Елишева: Ми ТЕ чекамо АБА ЈАХ да нам даш Реч сада на Енглеском кроз вољеног, ТВОГ вољеног Езру. Драгоцен си Езра. Шта ТИ желиш да кажеш АБА ЈАХВЕ? Шта ТИ желиш да кажеш ЈАХУШУА? Шта ТИ желиш да кажеш ИМАЈАХ?
АБА ЈАХВЕ као што си ТИ дао Реч, [говори опет] преко ових усана од глине, мојих – и ТИ си их помазао – и то су биле ТВОЈЕ Речи АБА ЈАХВЕ, ТВОРЧЕ свега.
ОЧЕ, шта желиш да знамо? Шта АБА ЈАХ?
[Елишева се моли у Светим језицима који постају све ватренији, пуни ЈАХ-овог Беса, све док ЈАХ није проговорио кроз њу]
Елишева: Свет, Свет, Свет, Свет... Ох! ОН је веома бесан!


Не дирајте МОЈЕ Пророке! Не дирајте МОЈЕ Помазанике, нити чините икаквог зла МОЈИМ Пророцима (1. Дневника 16:22, Псалам 105:15)! Он [Пол Хелем] је распалио МОЈ Бес!

Не чините зла МОЈОЈ Млади! ЈА не злостављам СВОЈУ Младуsup>9!

Тешко сваком ко дира косу на глави МОЈЕ Младе! Зар не знате? МОЈА је Љутња, МОЈА Јарост, МОЈ Бес, оно што одржава Пакао запаљеним! Овог дана су пламенови само постали врелији! Не чините зла МОЈИМ Бебицама, Младој, МОЈИМ Одабранима и Изабранима!

Тешко овом свету! Што назива злом оно што ја зовем Светим! Тешко овом свету! Тешко, тешко, тешко њему! Неће бити још задуго. Овај свет ће осетити МОЈ Бес! И неће бити само гажење ногом АБА ЈАХВЕ-а, већ и МОЈЕ, ЈАХУШУА-е и ИМАЈАХ!

Престаните искушавати! Престаните опробавати МОЈЕ Стрпљење – колико се можете нагнути над Паклом а да не упаднете – престаните МЕ опробавати!

ЈА не издајем ово упозорење МОЈИМ драгоценим Бебицама, Младој, Одабранима и Изабранима – онима који су опрани у проливеној Крви, онима који су прихватили МОЈ Дар на Голготи. Вас, вас, вас ЈА грлим! Немате се чега плашити.

ЈА говорим непријатељима – проклетницима10 (2. Тимотеју 3:8, Титу 1:16) , деци сатане. Говорим „млакима“ (Откривење 3:16) који се називају „Хришћани“, али чак и скрнаве Име ХРИСТА!

Ви узмете МОЈИХ Десет Заповести и згужвате их и онда кажете: „Ово је обично смеће. Све је окончано на Крсту Голготе. Видите, моја душа неће бити изгубљена. ОН је платио цену! Сада могу грешити колико хоћу. Не постоје правила. ЈАХУШУА, кога ми зовемо ’Исус Христ’ је само љубав. Он је само љубав! Неће нас ОН бацити у Пакао!“

Ох! Ох, ох, ви безумни, безумни људи!

Постоји цена за платити – за све оне који газе Крв ЈАХУШУА-е под својим ногама. Постоји цена за платити – за све псовке, за мржњу, за лажи и клеветања која сте послали овом Пророку у правцу AmightyWind-а. Постоји цена за платити!

Боље вам је да се покајете!

За неке од вас је прекасно. Чућете ову поруку и вратићете јој само још више мржње!

Али ЈА имам Пророка! И она ће смело то објављивати! Дакле, не можете рећи да нисте били упозорени! МОЈИ прави Пророци ће говорити. Нећете им стављати брњицу.

А Езра, ЈА сам те позвао. И ти ћеш такође носити МОЈЕ Речи. И тамо где си се некада само понизно окренуо са сузама у очима, тамо ћу ставити ватру! Тамо где није била раније.

Јер сам ЈА спојио ова два Помазања. И нико их неће раставити! И није важно да ли ико разуме. ЈА знам шта сам поставио у ову жену и овог мушкарца.

Ви само објављујте МОЈЕ Речи. То је све за шта сте одговорни. Нисте одговорни за оно што чине са њима! Ви само објављујте МОЈЕ Речи – које су у Пророштвима, које су закључане у Књизи [Тајне СВЕТОГ ДУХА (РУАХ ХА КОДЕШ-а)].

Они са правим очима да виде ће откључати Истине у тој Књизи – уз помоћ ИМАЈАХ. ОНА ће им дати Мудрост. ОНА ће дати Откривење свима онима који траже и желе да МЕ чују.

„ЈА ЈЕСАМ“ ко „ЈА ЈЕСАМ“! И ЈА се не извињавам ни једној жени или мушкарцу! Биће по МОМЕ! И ЈА упозоравам ову земљу! За ваше бунтовништво, платићете!

Они који прихватају Речи Истине ове Службе – су одвојени11 – биће заштићени и благословени. Јер видите, то нису речи жене или мушкарца. Већ су послате са Небеса!

Будите упозорени – за сваку клетву, сваку враџбину, сваки ритуал, сваког демона којег сте покушали да пошаљете – будите упозорени ви који се бавите окултизмом – милион пута тако ће се вратити вама назад! Рекао сам, милион пута тако ће се вратити вама назад! Али то неће бити само на овој земљи, биће то у Паклу – Паклу удруженим са Огњеним Језером!

Боље покријте своја уста – боље је да бежите у супротном правцу ако вам се не свиђају Речи које ЈА говорим!

Ох, ох, ох,! Ох! За МОЈЕ Бебице, Младу, Одабране и Изабране! Ох, ох, ох! За МОЈУ Младу, МОЈУ драгоцену, драгоцену, прелепу Младу – неће проћи још много док вас ЈА, ЈАХУШУА, не узмем крај СЕБЕ. Држите се чврсто руба МОЈЕ Одоре!

Држите се чврсто и не усуђујте се да пуштате!

Понекад ћете помислити да се морате рвати са МНОМ за благослове, али то само помаже вашој вери да се увећава! ЈА вас нећу оставити, ЈА вас нећу напустити! Само запомажите у МОЈЕ Име! Јер вас ЈА волим љубављу коју не можете ни почети да схватате! И ваше вас награде чекају баш овде на Небесима!

Ох, ЈА вас волим! Волим вас! Волим вас! Волим вас! Ви сте разлог због ког сам отишао на Голготу, да би МИ сте се могли вратили! Сви ви – којима сада говорим – [који сте] у Књизи Живота Јагњетовој, ви сте разлог због ког сам отишао на Голготу!

И нећу вам ускратити ни једног добра – само ако се држите чврсто и не окрећете се – ЈА вас желим благословити!

А ви који радите у жетвеном пољу, ви који радите у AmightyWind-u – држите се чврсто! Не усуђујте се да пуштате! Јер ви радите из љубави за АБА ЈАХВЕ-а, МЕНЕ, ЈАХУШУА-у и ИМАЈАХ.

И ЈА сам веома задовољан онима који се заузимају молитвама, „ЈАХУШУА-иним газитељима демона“. А има их више од само оних чија су имена позната. Јер су они раштркани по целом свету – 500,000 ратника на том зиду, баш као што сам прорекао одавно! И они су снажни ратници! Из свих племена и језика!

Јер је изговорена реч ову Службу раширила по свом свету. И биће још више у данима који долазе – ви допирете до људи до којих раније нисте могли допрети!

Јер Млада у Израелу запомаже! Постоји Млада у Либану! Постоји Млада! Постоји Млада! Постоји Млада – која вапи ка МЕНИ, која ходи Свето преда МНОМ на више места широм овог света – а до неких још увек нисте ни допрели, који чекају на вас.

Ово су Речи које имам да кажем, јер си ти, Езра, подстакао ново Пророштво овог дана. То је разлог због ког је ђаво покушао да данас убије овог Пророка – он није хтео да ово Пророштво буде изговорено преко усана МОЈЕ ћерке – МОЈЕ Прстењаше.

Зато Езра, настави да радиш оно на шта си позван. Јер сада није само једно, већ двоје. И још је на путу!

Постоје Хебрејски преводиоци! Нека твоје очи наставе да их траже. Јер је ова Књига намењена да буде на Хебрејском језику, као што сам прорекао да ће бити на Азијском језику.

Држи очи отворене за све оне који прихвате ову Књигу као Истину у Израелу, за све оне који могу говорити на Хебрејском језику и знају Енглески добро. Они ће бити уз тебе. Они ће бити почаствовани да ти помогну. Позивам их у овај дан.

ЈА већ знам ваша имена. Изговарам сада то у духовној сфери и позивам вас.

Добро урађено, добро урађено, добро урађено МОЈА верна кћери! Добро урађено, добро урађено МОЈ верни сине!

Само останите на тој стази. Одржавајте тај правац. Јер је нова авантура управо отпочела. Наставите да вапите к МЕНИ. Наставите да тражите ту Мудрост! И ЈА ћу верно усмеравати, помазивати и давати још Мудрости великодушно.

Али тешко, тешко, тешко, тешко, тешко вашим непријатељима! Стављам вам на знање непријатељи. Тешко, тешко, тешко, тешко сваком ко је против МОЈИХ Беба, Младе, Одабраних и Изабраних!

А свако други ко чује ово и каже: „Ох! Не желим да будем ЈАХ-ов непријатељ“ – онда се боље брзо покајте! Јер ће МОЈ Гнев за овај свет ускоро бити послат!

Боље вам је да паднете на колена и запомажете ка ЈАХУШУА-и пре него што буде прекасно! Покајте се! Покајте се! Покајте се! Прихватите ЊЕГОВ Дар са Голготе како би вас проливена Крв ЈАХУШУА-е – [ОН] може бити ваш МАШИАХ – и штитиће вас и опростиће вам и избавиће вас.

То су Речи које имам да кажем, док ђаво бесни у јарости, покушавајући да ућутка овог Пророка још једанпут. Уместо тога, ЈА чиним да само још гласније виче! Не можете ућуткати МОЈЕ Пророке.

О, непријатељи МОЈИ, запамтите ово!

Пророк је МОЈ пријатељ! Шта год учините њима, као да сте учинили МЕНИ!

А „ЈА ЈЕСАМ“ ЈАХВЕ!

Овог дана нисте чули само МЕНЕ, АБА ЈАХВЕ-а, већ сте чули МОГ Сина, ЈАХУШУА-у! Шта ћете сада учинити са Речима које сам вам говорио? Све изговорено због ИМАЈАХ. Шта ћете учинити?

Јер сте сада одговорни за Речи које су изговорене.


Елишева: [Удише дубоко] То је све.
Катринјах: Хваљен ЈАХВЕ! Хваљен ЈАХУШУА! Хваљена ИМАЈАХ!
Езра: Хвала ВАМ! Амен.
[Елишева се смеје]
Катринјах: Хвала ТИ ОЧЕ!
Елишева: Боље да си добио – чуо то – Езра, јеси ли?
Езра: Шта си рекла?
Катринјах: Да ли си чуо ово?
Езра: Да. [Смеје се]
Катринјах: Да.
Езра: [Смеје се] Хваљен БОГ!
Елишева: [Смеје се] ОЧЕ једноставно ТИ хвала и ја ТЕ хвалим што се нешто заиста велико десило данас. Вау, ово је ново Пророштво. 12 април. 2016. Ово је ново Пророштво.
Катринјах: Хваљен ЈАХВЕ! Хваљен ЈАХУСХУА! Хваљена ИМАЈАХ!
Елишева: И све зато што је човек дошао – који је сада у Израелу.
Катринјах: [Понавља] Све зато што је човек дошао – који је сада у Израелу.
Езра: Вау, невероватно. Невероватно!
Елишева: Видиш, ја чујем – не могу објаснити како овај дар функционише. Не могу објаснити. Само што... понекад ОН... Једноставно је превише тога што ми долази одједном. Не постоји начин да то објасним.
Али је Езра распламсао Помазање – и ми смо чекали и чекали и чекали на Реч да дође. Он је говорио у Светим језицима, отишли смо пред Трон и ја сам рекла „Шта је то што ТИ [ЈАХВЕ] желиш рећи?“ И чекали смо и чекали смо и он [Езра] се молио у језицима поново.
И онда смо чекали... и ја сам [у себи] рекла „Ох! Зар неће бити никакве Речи коју желиш изговорити?“ А ТИ си тај који си ми рекао да се молим, који си ми рекао да се он [Езра, у језицима] моли – и наравно, знамо да се то десило – једноставно нисам имала представу, као и обично. И онда када је ОН проговорио, био је тако бесан...
Езра: Да.
Елишева: ... данас на оног [Пола Хелема] који ме је толико пуно повредио. И овај...
Езра: Вау.
Елишева: Само желим да то нагласим. Да... Тешко нашим непријатељима.
Катринјах: Амен.
Елишева: То је све.
Езра: Амен.
Елишева: Тешко онима...
Езра: Вау.
Елишева: Одговараћеш за сваку реч коју си изговорио. Одговараћеш пред БОГОМ Стварања. Ти ме не познајеш. Ти не знаш ништа о мени. А ипак највише си говорио... Ставио си моје лице... и ставио си га у порнић... Усуђујеш се да учиниш тако нешто? Да узмеш порно звезду и кажеш да сам то ја? Не можеш ни да схв...
Не можеш ни да схватиш – АБА ЈАХ каже сада12 – мучења! Која тебе чекају. Ти који се усуђујеш да кажеш, и правиш видеое, да сам ја „апостол сатанске цркве“, ти чак не можеш ни почети да схваташ – АБА ЈАХ ми говори – мучења која те чекају, јер је свака реч коју си изговорио отишла пред Трон Небеса.
Елишева: И мој ТАТА ЈАХ, ЈАХУШУА и ИМАЈАХ...
Езра: Вау.
Елишева: ОНИ знају – преко 30 година ја припадам ЊИМА. ОНИ знају.
Езра: Амен.
Елишева: И тешко теби. Тешко, тешко, тешко теби! Човече!
Надам се, моја молитва је – и кажем ово пред целим светом – желим да знам тренутак када мучење почне. Желим да знам.
Не желим да задуго то гледам, али то је као са Лазаром и богаташем. Он је видео богаташа како моли за воду – само једну кап на језику. Желим да знам шта ти мој ТАТА ЈАХ ради.
Јер ти... Ти мислиш да си однео победу. Мислиш да си ме понизио.
Али знаш шта? Не постоји ништа што можеш да урадиш што ти мој ТАТА ЈАХ није дозволио да урадиш. А то је било на твоју сопствену осуду. Ти си ископао дубину своје јаме Пакла у коју ћеш се спустити.
Катринјах: Амен.
Елишева: Зато, ви људи који хоћете да и даље правите те видеое, да оговарате моје име, да причате све те зле ствари против ове Службе... Ви сте глупи. Требали се просто да побегнете.
Катринјах: Амен. [Смеје се]
Елишева: Требали се просто да побегнете.
Езра: Да.
Елишева: И ви који ћете ово чути, и наљутићете се, саветујем вам да умукнете.
Катринјах: Амен!
Елишева: Боље вам је да побегнете.
Езра: Амен.
Елишева: Јер мој ТАТА ЈАХ не игра игре. ОН зна ко припада, и чија су имена написана у тој Јагњетовој Књизи Живота, Небесима.
Катринјах: Амен.
Елишева: То су речи које имам рећи.
Езра: Амен.
Елишева: 12. априла 2016.
Катринјах: Амен.
Елишева: ЈАХУШУА је на путу.
Езра: Вау.
Елишева: ОН је на путу.
Езра: Вау.
Елишева: [Моли се у Светим језицима] Слављен ЈАХ – АБА ЈАХ! Хвала ТИ што си ме оснажио у овај дан. [Смеје се] О да... Хвала ТИ што си ме оснажио у овај дан. Хвала ТИ, хвала ТИ на овом човеку ЈАХ-овом којег си послао нама да нам помогне на начин на који нам нико није помогао раније – јер је жеља мог срца да допрем до Израела.
Езра: Амен.
Елишева: И Хебрејског народа, Јеврејског народа који је раштркан по целом овом свету, али ми се не заустављамо тамо. Не заустављамо се тамо.
Езра: Да, вау...
Елишева: Ово је међународна Служба и ми волимо све људе, племена и језике –
Езра: Хваљен БОГ.
Елишева: – чија су имена уписана у Јагњетовој Књизи Живота, и ЈАХУШУА неће изгубити ни једног.
Езра: Амен.
Елишева: [Смеје се радосно] То је наше прво заједничко Пророштво.
Катринјах: Она каже „То је наше прво заједничко Пророштво.“
Езра: О... [Смеје се]
Елишева: То је након што си пустио лептирицу на слободу!
Катринјах: [Понавља] То је након што си пустио лептирицу на слободу!
Езра: [Смеје се] Ослобођена је заиста!
[Елишева се смеје]
Катринјах: [Понавља] Ослобођена је заиста!
Елишева: То је било моје прво Пророштво након што нисам знала да ли ћу више пророковати.
Катринјах: То кажеш сваки пут. Извини, али [Смеје се] ти увек то говориш.
Елишева: [Смеје се] У праву је. Радим то сваки... па, не баш сваки пут. Али је то било након што си закрпио моја крила и пустио ме на слободу [да поново пророкујем]. Хвала АБА ЈАХ. Хвала ТИ што си ми показао.
Катринјах: ... и онда си почео да се молиш и ја сам видела [у визији] да сте обоје имали бејзбол палице и оне су биле укрштене, као да сте се спремали да их употребите. Знате, као кад укрстите своје мачеве и онда отпочнете битку, тако некако.
Елишева: Али бејзбол палица?! [Смеје се]
Катринјах: Уд’ри их [непријатеље] по глави, претпостављам.
Елишева: [Смеје се] Добро!
Катринјах: А онда када је БОГ изговарао ватру у Езру, видела сам ватру у његовој руци, ти си као подигао своју руку а ватра је била на њеном крају, знаш, попут пламена. То сам видела.
Елишева: Вау, хваљен ЈАХ. Видиш шта добијаш што носиш плаву!
Катринјах: [Понавља] Видиш шта добијаш што носиш плаву?
Езра: Да. [Смеје се]
[Елишева се смеје]
Катринјах: Све је у бојама. Само се блесавим АБА ЈАХВЕ. ТИ знаш то.
Елишева: Добро.
Езра: Да. [Смеје се]
Елишева: Ово је само почетак тога када се ти и ја ујединимо у Помазању.
Езра: Да, заиста.
Катринјах: Сјајно!
Елишева: Када ђаво мисли да ће да ме сломи, АБА ЈАХ је рекао да сам данас била само савијена. То је све. Разлог због ког сам данас била само савијена, а не сломљена, је што постоји човек [Езра] који има Штап и он је моја друга половина Помазања.
Катринјах: Амен!
Езра: Амен!
Елишева: И то је оно што имам да кажем. И цео Пакао дрхти сада.
Катринјах: Добро је!
Езра: Тако је.
Елишева: Ђаво је био поражен.
Катринјах: У ИМЕ ЈАХУШУА ХА МАШИАХ-а, добро је!
Езра: Кажи јој да јој бацам ’пет’. 'Баци пет.'
Катринјах: Он ти баца ’пет’, баци му ’пет’. [Смеје се]
Елишева: А може ли пољубац у образ?
Катринјах: [Понавља] Може ли пољубац у образ? [Смеје се]
Езра: Добро.
Катринјах: Добро, поставља свој образ на екран.
Елишева: [Смеје се] Не бих да ти уврнем руку!
Катринјах: Не, он хоће да ти баци пет!
Езра: [Шаљиво] Увртала си је ти, да ти кажем.
Катринјах: Не, он хоће да ти баци пет!
Елишева: Шта је ’пет’? А! Баци ми пет! [Смеје се]
Катринјах: Добро, сад је разумела!
Елишева: Подижем руку. Наше помазане руке су се спојиле.
Катринјах: Подигла је руку за ’пет’. Каже – Добро. Сада је разумела. Сада је добио...
Елишева: Сада су наше помазане руке спојене.
Катринјах: Амен!
Езра: Само запамти, у свој овој невољи кроз коју си прошла, нешто се добро спремало из ње. Тако да је са добрим разлогом. Победнички дан.
Елишева: Амен.
Катринјах: Она је увек причала: „Пет ми је и жива сам!13
Елишева: Заправо, имамо више од тога сад! Имамо Езру! Знаш! И он је тако високо [духовно]! [Смеје се]
Катринјах: Важи се.
Езра: Сада разумем зашто је мој цео дан био са одлагањем и нисам отишао тамо и... било је то из тог разлога, апсолутно!
Елишева: Хвала ти што си био ту за мене.
Езра: О, нема на чему.
Елишева: И ОЧЕ, хвала ТИ што је он био ту за мене. Јер да си ти био напољу – не би био ту за мене данас. И ова Реч не би могла да дође.
Езра: Као што сам рекао, све што урадимо је одређено од „раније“14.
Елишева: Амен. Амен, амен, амен. Сада си... био сведок првог Пророштва са тобом. [Смеје се]
Катринјах: Она је рекла [раније] да смо дуго чекали на још једно Пророштво и има Пророштва која нису објављена –
Елишева: – због њега [Пола Хелема].
Езра: Па – ето нас. Да, свакако.
Катринјах: Због ’дупеглавца’.
Елишева: Да.
Езра: Свакако.
Елишева: Јер је он...
Катринјах: Не могу смислити довољно ружно име за њега [Пола Хелема].
Елишева: [Смеје се] Не могу ни ја.
Езра: Мислио сам да је ’сироглавац’ добро.
[Касније су обе жене рекле да су та имена недовољно ружна за проклетника Пола Хелема!]
Елишева: Морам да видим твоје лице. Морам да видим свог човека у плавом тамо! Та помазана боја! Подстакла је Помазање!
Езра: А, добро.
Катринјах: Подстакла је Помазање.
Елишева: Подстакла Помазање...
Езра: Да ли сте знале... да ли сте знале – и завршићу са овим – да ако узмете име ’Јерусалим’ – ако узмете име ’Јерусалим’, ’С.А.Д.’15 је тачно у средини „Јерусалима“.
Катринјах: Да.
Елишева: Да, знам.
Езра: С.А.Д. су једино благословене због Јерусалима. Због Израела.
Катринјах: Да...
Елишева: Верујем у то...
Езра: А сада остављају Израел.
Елишева: Они су непријатељи, а ипак не желе да признају да су непријатељи. „Чувајте се Тројанског Коња!“ [Пророштво 57]. Имаш [ЈАХ је изговорио] Пророштва та Израел. Нисам могла до њих допрети тим Пророштвима. Ти можеш – упозори их.
Езра: Да.
Елишева: И када одеш у Сједињене Државе, упозори их и тамо такође.
Езра: Да, сигурно.
Елишева: Има много Пророштава за Америку. У реду?
Езра: Да, да!
Елишева: Па, пуштам те. И...
Езра: Добро.
Елишева: ... све што могу да кажем је ’хвала ти’. Ништа друго не могу да кажем.
Езра: Добро.
Катринјах: ЈАХВЕ те благословио! Лехитра 'от16!
Елишева: ЈАХУШУА те благословио.
Езра, Ћао, ћао!
Катринјах: Ћао, ћао!
Езра: Хвала.

1. 'Елишева' значи: 'БОГ је моја заклетва' (на енглеском: 'Елизабет', а на српском: 'Елизабета'); 'Елијаху' значи: 'Мој БОГ је ЈАХ' (на енглеском: 'Елајџа', а на српском: 'Илија')
2. ИМЕ СВЕТОГ ТРОЈСТВА је уједно и скраћени облик ИМЕНА 'ЈАХВЕ'; као у 'алелуја', заправо 'халелу ЈАХ', што значи: 'хвалите ЈАХ-а'
3. ИМЕ ОЦА је узрочни облик глагола 'бити/постојати', а значи: 'ОН ће учинити да буде/постоји'
4. ИМЕ СИНА је комбинација ИМЕНА 'ЈАХВЕ' и речи 'спаси/избави', а значи: 'ЈАХ спашава/избавља'
5. ИМЕ СВЕТОГ ДУХА значи: 'која пребива са ЈАХ-ом'; од речи 'ха Шекхина', која значи: БОЖИЈЕ 'Свето присуство/пребивање'

6. Елишева се придружила овом конкретном видео позиву индиректно, преко телефонског разговора са Катринјах – и пошто није била у могућности да види видео, занимало је шта је Езра носио тог дана. То је такође разлог због ког Катринјах стално понавља шта друго двоје кажу – јер нису увек једно друго могли јасно чути
7. Елишева је лептирица: „ЈА ти доводим жену тако нежну, осетљиву, крхку, емотивну као лептирица са сломљеним, покиданим, поцепаним крилима, да се удружи са мушкарцем који има МОЈЕ Помазање СВЕТОГ ДУХА да изговара Излечења, Љубав, Саосећање, Мир и Смех, и да у МОМ Помазању закрпи њена искидана крила – како би могла летети, високо, у небо – са помазаним песмама које ћу му дати да пева.“ („Кост Моје Кости, Месо Мог Меса дајем“ Пророчка Песма)
8. Погледај претходну фусноту; такође се односи на приватне Речи Пророштва
9. Проклетник Пол Хелем је злостављао Елишеву годинама – све док ЈАХ-у није било доста! „Млада ЈАХУШУА-е“ је група позваних и посвећених верника која се повинује заповести да ставља ЈАХ-а на прво место у љубави и животу, изнад свега другог (Исаија 54:5)
10. ’Проклетник’ се може дефинисати као особа одбачена од Бога без наде за Спасење (Јеремија 6:26-30, Јеврејима 6:4-8), која је похулила на СВЕТОГ ДУХА (Матеј 12:31, Јеврејима 10:26-31), што је једини неопростиви грех (Лука 12:10) и стога мора да су ’предодређени’ на проклетство (Римљанима 9:22)
11. Двоструко значење – и Истине у овој Служби и људи који их прихватају су одвојени, посебни, Свети ЈАХ-у
12. Елишева овде говори као Пророк, и толико је помазана да се Пророчке Речи ЈАХ-а мешају са њеним сопственим речима. Ни једна њена реч не „пада на земљу“ (1. Самуилова 3:19)
13. Рима на Енглеском: „I’m five and I’m alive!”
14. Види Пророштво 71, „Шта Је Било Сакривено Је Сада Откривено!“
15. На Енглеском: U.S.A. – United States of America
16. На Хебрејском: 'Видимо се поново!'


Штампај

Оригинално Пророштво

Остала Пророштва

Почетна Страница