Srpska zastava Crnogorska zastava Bosanska zastava Hrvatska zastava
OBAVEŠTENJE O NOVOM MUŠKOM RUKOVODSTVU

Slika za Obaveštenje o Novom Muškom Rukovodstvu

Mir svima vama, braćo i sestre u JAHUŠUA ha MAŠIAH-u i AmightyWind pristalice.

Želim da objavim čitavom svetu novo muško Rukovodstvo AmightyWind Službe. Staro je prošlo i novo upravo pristiglo. Moje ime je Ezra, iz Izraela, i kako je ABA JAHVE proglasio novog muškog vođu tokom Šavuouta/Pedesetnice, drago mi je da budem uz Eliševu kao druga polovina Pomazanja koje je upravo pristiglo.

Želeo sam da odvojim vreme i zahvalim vam svima što ste verne pristalice AmightyWind Službe. I znam da ćemo se jednog dana upoznati licem u lice. Želeo sam da predstavim novu i slobodnu i u ljubavi, Eliševu, pokraj sebe svima vama koji gledate ovaj video klip. Ova Služba deluje pod znacima, čudima i velikim delima koje nam je GOSPOD JAHUŠUA obećao da će ispuniti, i punina Pomazanja je tek otpočela.

Hteo sam da vas ohrabrim, Mlado HRISTOVA, da ostanete verni. Kako vas je Svemoćni BOG priveo ovoj Službi – ABA JAHVE, JAHUŠUA i RUAH ha KODEŠ – [JAH] ne pravi greške, kada vas je privodio ovoj Službi. Ova Služba nije svakidašnja služba. Ova Služba je zasebno odvojena od svih drugih službi, iako svi težimo obavljanju posla za GOSPODA i kretanju u tom pravcu kao Mlada HRISTOVA. Hteo sam da vas blagoslovim i pošaljem mir svima onima koji gledaju ovaj video i slušaju zvuk mog glasa i čitaju ove reči. Molim se da će naš OTAC, ABA JAHVE na Nebesima, ispuniti ono što vam je obećao dok vi hodite po Njegovoj volji. I molim se za mir vama u svom poslu koji obavljate za našeg voljenog JAHUŠUA-u, MLADOŽENJU koji uskoro dolazi.

I upozoravam sve one koji napadaju ovu Službu i Eliševu i mene, i sve Službenike AmightyWind Službe. Upozoravam vas sada: ne dirajte JAH-ove Pomazanike i ne činite zla Njegovim Prorocima (1. Dnevnika. 16:22, Psalam 105:15), pre nego što vas proguta Gnev Štapa JAHVE-a. Ovo je dakle upozorenje za sve vas. Govorim tebi Pol Heleme i svim prokletnicima na Jutubu: neću tolerisati vaše ponašanje i postupke i neću ćutati.

Dakle, puno posla treba obaviti za našeg GOSPODA JAHUŠUA-u. Vremena je malo, zato se dohvatimo posla za Kraljevstvo Nebesko koje dolazi.

S poštovanjem,
Apostol, Prorok Ezra iz Izraela

Neka ste blagosloveni u Ime JAHUŠUA-e. Amen.


Štampaj

Originalni Video

Ostala Obaveštenja

Početna Stranica