Srpska zastava Crnogorska zastava Bosanska zastava Hrvatska zastava
SVEDOČANSTVO APOSTOLA EZRE

Slika za Svedočanstvo Apostola Ezre

Pre svega sam želeo da zahvalim mom OCU JAHVE-u na Nebesima, JAHUŠUA-i i RUAH ha KODEŠ-u na uređivanju mojih koraka.

Mir svima vama koji čitate ovo Svedočanstvo širom sveta.

Ja, Ezra, Prorok iz Izraela, koji sam spoznao AmightyWind Službu putem vođstva RUAH ha KODEŠ-a koji me je k njoj priveo – a ja sam imao iz nekog razloga želju da znam o Dva Svedoka. Ne mogu objasniti zašto. Pretraživao sam – na Jutubui na Internetu – i naišao sam na video, koji se tiče Dva Svedoka, od AmightyWind Službe. Slušao sam video, a u njemu je Prorok Eliševa Elajdža prorokovala i objavljivala sa Nebesa. Slušao sam video i nisam mogao da prestanem da ga iznova pregledavam. Nešto je bilo u meni, zbog čega sam se vraćao da čujem sve više i više. Znao sam tada, da je to od JAHVE-a i bio sam još više radoznao nakon čitanja Proroštva i njenog vebsajta.

Naišao sam na Knjigu pod nazivom "Tajne SVETOG DUHA" i dobio još jaču želju da znam više o Tajnama SVETOG DUHA. Slušao sam Svedočanstva ljudi na Jutubu – mogu da kažem da se moj apetit još više uvećao za ovu duhovnu hranu. Naručio sam Knjigu pre nego da napustim S.A.D. za Izrael, i iščekivao sam pošiljku svakog dana.

Slao sam imejlove Proroku Eliševi i počeli smo da korespondiramo putem imejlova. Bio sam veoma blagosloven Apostolom Eliševom, i moja se želja još više uvećala da je lično upoznam. Znao sam tada da je to od JAHVE-a, Svemoćnog BOGA kome služim.

Konačno sam se spremao da napustim S.A.D. za Izrael i primio sam Knjigu tik pred moj odlazak. I sećam se da sam bio baš uzbuđen – sećam se – gledao sam u korice ove Knjige, i kada sam otvorio Knjigu video sam stranice koje sijaju.

Stoga sam hteo da zahvalim Proroku Eliševi na tvojoj poslušnosti – za sve što si uradila tokom svojih godina, za vreme kojih si bila čvrsto stablo koje je imalo puno plodova tokom tvojih godina u tvom hodu sa JAHUŠUA-om. Zahvalan sam da te upoznam, slatka, ljupka, nežna Eliševa zbog svog tvog vremena i rada za ABA JAHVE-a, JAHUŠUA-u i RUAH ha KODEŠ-a. Hvala ti još jednom što si podelila to ko zapravo jesi, moja draga Eliševa.

S puno ljubavi i zauvek.
Tvoj, Ezra.


Štampaj

Originalni Video

Ostali Članci

Početna Stranica