Srpska zastava Crnogorska zastava Bosanska zastava Hrvatska zastava
SVEDOČANSTVO PROROKA I APOSTOLA ELIŠEVE ELIJAHU

Slika za Svedočanstvo Proroka i Apostola Eliševe Elijahu

Nema Svedočanstva bez testa

Moj život nije bio lak, ali mi je GOSPOD JAHUŠUA rekao: „Ne stidi se svoje prošlosti, već je upotrebi na Slavu JAHUŠUA-e, da budeš svedok za NJEGA, privodeći duše JAHUŠUA-i.“ Nikada nisam znala za ljubav majke ili oca, ili sestre ili brata, ujne ili ujaka, rođaka, ili bake ili deke.

Trpela sam mnogo samoće u svom životu, ali sam znala da ima BOGA i JAHUŠUA-e... da je ON neko ko je umro pre 2000 godina na Golgoti. Niko mi nikad nije rekao da bi ON mogao biti moj najbolji Prijatelj i da će NJEGOV SVETI DUH (RUAH ha KODEŠ) živeti u meni, ili da nisam morala da budem savršena da bi me JAHUŠUA voleo. Bila sam osuđivana jer sam bila niko i ništa u ovom svetu, bez porodice, i sa majkom koja je poslata u zatvor zbog zlostavljanja deteta i zanemarivanja deteta i zbog pokušaja ubistva mene.

Bacana sam iz jednog hraniteljskog doma u drugi, u strahu da budem neposlušna, i pokušavajući da budem sve što su svi od mene hteli, ali sam se uvek osećala kao da nigde nisam pripadala. Čim bi početno raspoloženje prestalo u hraniteljskim domovima, odbacivana sam kao đubre petkom, pokupljena od strane socijalnog radnika. Moja mama je uvek govorila da nisam vredna da me iko voli ili da brine.

Bila sam „kvarna jabuka“ koja je kvarila ostale. Bila sam seksualno zlostavljana, zloupotrebljavana, silovana kao dete, od strane majčinih bivših muževa, momaka, polu-braće, i naravno – od strane nje. Ona me je mrzela, i nikad me nije zagrlila – koliko se sećam. Vrlo sam mlada naučila da ne verujem nikome. Vrlo sam mlada naučila da mrzim sebe i život. Pokušavala sam samoubistvo mnogo puta kao malo dete, hodajući pred kola u pokretu, predoziravajući se pilulama sa 8 godina.

Mnogo mi je štete načinjeno... i kad sam imala 10 godina, momak moje majke je imao nećaka i predstavio onog ko će postati moj bivši muž – koji je bio veoma kontrolišući, hladan, rezervisan i mnogo stariji od mene. Moja majka je htela da me se otarasi; bila sam joj stalni podsetnik da stari, kako ja starim.

Odveli su me od nje i stavljena sam pod starateljstvo, i zato što nisu znali šta drugo da rade sa mnom, udala sam se veoma mlada. Moj tadašnji, samo u očima sveta muž, mi je postao otac, i zbog razlike u godinama je u potpunosti imao dominaciju nada mnom u svakom smislu. A ja sam bila samo posed, koji ne zna za ljubav, samo za najgore zlostavljanje – jednako mentalno i fizički, seksualno.

Neću da zalazim u detalje, ali u prvoj nedelji našeg braka sam pokušala samoubistvo, jer je počinio preljubu. To je bio moj život narednih 6 godina – pobačaji, pokušaju samoubistva i nervni slomovi – dok nisam našla JAHUŠUA-u... ili bolje rečeno dok ON nije našao mene.

Tokom poslednjeg pokušaja samoubistva, popila sam bočicu sekonala (100mg). nakon što me je bivši muž ponovo prevario i rekao da se neće vraćati. Tada sam bila najbliža smrti... čak sam i imala vantelesno iskustvo. Neću mnogo o tome, ali ću reći da sam se molila dok sam ležala umirući i rekla, citiram: „JAHUŠUA, samo mi reci zašto me nisi voleo, pre nego što me baciš u Pakao? Molim te pošalji nekog da me drži za ruku dok umirem.“

Nikad neću zaboraviti tu molitvu, jer sam ležala tako od podneva do ponoći, tri dana pred svoj rođendan, između svesnosti i nesvesti, osvešćujući se tek koliko da povraćam, i ležala sam u svojoj bljuvotini dok sam se opet onesvešćivala.

Kako me je iko našao, niko ne razume do dana današnjeg! Bilo je to čudo, ali je policija razvalila vrata, i JAHUŠUA je bio tamo sve vreme, uslišavajući moju molitvu, držeći me za ruku, iako ja to nisam znala.

Odvedena sam na intenzivnu negu i pod konstantni nadzor od 72 sata, ali nikog nije bilo tamo da me nadgleda, sem sestara. Bez posetioca. Čak je i moj bivši muž bio ljut i nije hteo da me poseti, govoreći da mora mnogo da radi da bi platio bolnički račun koji sam napravila. Nisam ostavila oproštajnu poruku, pa je bivši muž primorao bolnicu da me otpusti pod njegov nadzor. Još uvek sam bila maloletna.

Kada sam došla kući, bio je moj rođendan, 4. april, dan kada sam trebala biti sahranjena. Takođe je bilo i vreme Uskrsa. Bila sam slomljenog srca; nikog nije bilo briga što mi je rođendan. Pokušala sam da oduzmem sebi život na dan otpuštanja iz bolnice, ali mi je bivši muž oduzeo pištolj. Imala sam doktora u urgentnom centru koji mi je rekao: „Sledeći put kada hoćeš da se ubiješ, uradi kako treba, izleti pred voz tako dan iko neće moći da pokupi delove.“ Uverena sam da mi je satana poslao tog doktora.

Nakon godinu dana, setila sam se reči tog doktora i to je ono što sam planirala da uradim, obzirom da sam živela u seoskom kraju pored pruga. Ali je umesto toga JAHUŠUA imao druge planove. Prijateljica mog bivšeg muža (žena koju je poznavao i s kojom je odrastao, a kasnije s njom učinio preljubu dok se ona pravila da ga privodi GOSPODU) me je pozvala telefonom te noći kada sam planirala da se ubijem i pozvala me u moju prvu Pentekostalnu crkvu. Otišla sam da kažem ’zbogom’ BOGU, misleći da će možda ON biti tamo.

Umesto toga, propovednik je držao „Reč znanja“. Pričao je da neko planira da se ubije, i rekao: „ISUS (JAHUŠUA) kaže da ne činiš to!“, pričao je da ON voli tu osobu i da hoće da je upotrebi za SVOJU Slavu. Pitao je ko je ta osoba, i rekao da istupi i preda svoj život JAHUŠUA-i. Uradila sam to!

Onda je rekao da onaj ko nije imao krštenje SVETOG DUHA sa dokazom govorenja u jezicima podigne ruku. Podigla sam ruku i rekla: „Ne znam šta je to, ali ako je od JAHUŠUA-e, želim to!“

Vala sam dobila!

JAHUŠUA mi je pokazao svetlost u mojim očima i rekao da više ne mogu da mrzim sebe, jer kada bih – pošto je NJEGOV DUH bio u meni – mrzela bih i NJEGA takođe.

Prvi put u životu, pomislila sam da sam lepa. Nikada više nije bilo pokušaja samoubistva. Imala sam svrhu – a to je bilo da volim ljude, na način koji nikad nisam poznavala, i da osiguram da ljudi znaju koliko ih JAHUŠUA voli, i kako da predaju svoje živote JAHUŠUA-i i budu spašeni, posvećeni, ispunjeni RUAH ha KODEŠ-om (SVETIM DUHOM).

To je bilo pre skoro 30 godina, a vatra u mojim kostima je postajala samo jača, moja revnost za GOSPODA JAHUŠUA-u ne poznaje granice. Volim JAHUŠUA-u i ON je moja jedna jedina Prava Ljubav iznad svega drugog. Moja glavna želja je da MU služim u sve dane svog života... da pomognem ljudima na koji god način mogu, na način na koje meni niko nikad nije... da budem tu i utešim slomljeno, zlostavljano Telo JAHUŠUA-e i kažem im da je to đavo koji ih prebija, a ne JAHUŠUA ha MAŠIAH.

Mnogo me je puta BOG upotrebio da sprečim ljude da se ubiju. Dok delim svoje Svedočanstvo, na kraju bivaju spašeni, a čak su i moji pokušaji samoubistva (pre nego što sam znala JAHUŠUA-u) služili svrsi.

Pozvana sam da propovedam Jevanđelje JAHUŠUA ha MAŠIAH-a u pomazanoj sili RUAH ha KODEŠ-a. Moj cilj je da vidim milione spašenih, posvećenih i ispunjenih pokaznom silom RUAH ha KODEŠ-a.

Težim da budem poslušna JAHUŠUA-i i da GA stavljam na prvo mesto u mom životu u svemu. JA ga volim i poklanjam MU se i trudim se da GA stavljam na prvo mesto u svom privatnom životu i Službi, čineći sve što mogu da doprem do zlostavljenog, povređenog, onog koje se oseća napušteno, i nevoljeno, odbačenog Tela JAHUŠUA-e – da dokažem da ih JAHUŠUA ha MAŠIAH zaista voli, i da je umro i ustao u treći dan i da bi ON isto to učinio kada bi GA zbog toga makar jedna jedina osoba prihvatila.

Želim da znaju da Reč JAHVE-a ne može lagati, i da ih podučim, i da se molim sa njima, i iznad svega – da ih volim. Uvek sam se puno trudila da čujem Glas slatkog SVETOG DUHA i osećam se privilegovano kada RUAH ha KODEŠ upotrebi ovaj slomljeni sud gline da privede izgubljene JAHUŠUA-i, i da zavije njihove rane – dokazujući im da je JAHUŠUA živ i da i dalje kraljuje, i voli nas, i brine GA šta god brine nas.

Želim da budem upotrebljena da donesem JAHUŠUA ha MAŠIAH-u Hvalu, Čast i Slavu, dok vidimo kako duše bivaju spasavane, izbavljane, isceljivane putem Imena, Reči i Krvi JAHUŠUA ha MAŠIAH-a – dokazujući da BOG zaista može postići sve kroz JAHUŠUA ha MAŠIAH-a koji me jača (Filipljanima 4:13). Kada propovedam, očekujem čuda, i dobijam ih JAHUŠUA-i na Slavu.

Moj život se mnogo promenio tokom ovih skoro 30 godina, ali moj poziv nije. Možda, da moj život nje bio to što jeste, ne bih imala saosećanje koje imam kada služim drugima i malo je cipela u kojima nisam hodala, da bih se mogla poistovetiti sa njihovim bolom.

JAHUŠUA ha MAŠIAH je moj GOSPOD i SPASITELJ i ja želim da podučim druge ono što je BOG naučio mene, kako bi oni mogli da poduče ostale izvanrednom čudu od BOGA kome služimo.

Poziv koji je BOG odredio za moj život je poziv Jevanđeliste (što sam već mnogo, mnogo godina) – čineći da moj život ima neku vrednost, upotrebljavajući ga za privođenje izgubljenih JAHUŠUA-i. Tokom mnogo godina bila sam neformalni Pastor, kako me je GOSPOD koristio da propovedam. Sada sam pozvana kao međunarodni Službenik i rukopoloženi Pastor, Prorok i Mlada JAHUŠUA ha MAŠIAH-a, Pecaroš ljudi, učitelj Reči, i Savetnik koristeći darove SVETOG DUHA.

Takođe sam blagoslovljena Proročkim darovima. I znaci, čuda i velika dela su pratili ovu Službu JAHUŠUA-i na Slavu – jer sam ja niko bez JAHUŠUA-e. Pomazanje NJEGOVOG RUAH ha KODEŠ-a je ono što skida verige, jarme i okove sa NJEGOVOG Naroda.

Ja sam žena, i osuđivana sam zbog moje plave kose, šminke, pantalona... spoljašnjeg izgleda. Neki službenici su čak govorili da mi nije dozvoljeno da propovedam u njihovim crkvama dok nosim šminku!

Zahvalna sam što mi je GOSPOD pokazao da nije stvar u čistoći lica žene (da li nosi šminku ili stavlja maskaru), već u čistoti njenog srca! Moje srce je očišćeno pre 30 godina i i dalje biva čišćeno Krvlju JAHUŠUA ha MAŠIAH-a koja čisti.

Shvatila sam da najgore zlostavljanje i odsustvo ljubavi dolazi sa propovedaonica, od strane pastora koji su ljubomorni na snažno Pomazanje i darove – koji zavidno žele ove Darove date od BOGA; takođe mnogi pastori ne veruju da BOG govori kroz ženske Proroke i u žene koje propovedaju, pogotovu kao Pastor. Ali ja nastavljam da činim ono na šta sam pozvana, i ON nastavlja da me upotrebljava za Slavu JAHUŠUA-e.

Poslata sam ljudima, a ne pastorima. Ljudi me uvek primaju u ljubavi i ja se trudim da ne budem povređena i da oprostim pastorima koji su me užasno tretirali. Neka im BOG bude Sudija i neka nauče iz svojih grešaka. Nasuprot tome, ja odbijam da sudim ljudima po njihovom spoljašnjem izgledu, boji kože – jer su mi crni pastori zamerali što sam tako bela itd.

Mislim da je u pitanju BOŽIJI smisao za humor, čineći me onim čega se satana najviše boji – Pastorom ispunjenim RUAH ha KODEŠ-om! Takođe i Jevanđeljskim pesnikom i pevačem – satana se puno trudio da me uništi, ali je to samo dovelo do gnječenja grožđa što je donelo novo vino, u obliku pomazanih pesama izbavljenja.

Vidite? Sve stvari zaista doprinose dobru onih koji vole BOGA, i koji su pozvani po NJEGOVOJ svrsi (Rimljanima 8:28). JAHUŠUA je znao da će na kraju pobediti, time dokazujući da sam ja više nego pobednik u JAHUŠUA ha MAŠIAH-u mom GOSPODU (Rimljanima 8:37)!

Verujem da je jedina svrha u mom životu bila da postanem ono što sam sad – pomazani sluga, učenik i dete KRALJA nad kraljevima i GOSPODA nad gospodarima, JAHUŠUA ha MAŠIAH-a! Ima li većeg zvanja od ovog? Mislim da ne! Slomljeni sud od gline, ali moćni ratnik za JAHUŠUA ha MAŠIAH-a.

Pozvana sam da propovedam Jevanđelje na četiri kraja zemaljska – svim rasama, narodima i jezicima. BOG mi je pokazao da boja kože nije važna: kada vidim ljude, vidim samo da li su ’Crveni’ – pokriveni prolivenom Krvlju JAHUŠUA ja MAŠIAH-a, našeg JAHUŠUA-e MESIJE! Izabrana sam da budem Pastor mnogim crkvama.

Nastojim da uvek čujem Glas našeg GOSPODA i SPASITELJA JAHUŠUA ha MAŠIAH-a i da vršim NJEGOVU savršenu Volju, izvršavajući ono za šta me je ON stvorio. Rečeno mi je da nikada ne mogu da napustim ovu Službu, jer je to moj identitet. Ono što sam ja je slomljeni glineni sud BOGA JAHVE-a, ali moćan ratnik za JAHUŠUA ha MAŠIAH-a (JAHUŠUA MESIJU).


Zašto se zovem Apostolom

Pored toga što sam Apostol, takođe sam i rukopoloženi Pastor, ali su to samo kvalifikacije ljudskih religija. Moja najveća kvalifikacija dolazi sa Nebesa. Apostoli su deo petostrukih Službi i uobičajeno samo muškarci imaju taj poziv. Ipak, zato što jednako nosim Pomazanje u sve četiri apsekta kao Prorok, Učitelj, Jevanđelista, Pastor, i lično sam svojim očima videla JAHUŠUA-u našeg MAŠIAH-a – nosim titulu Apostola.

Propovedam na internetu od 1995., ali sam spašena, posvećena i ispunjena SVETIM DUHOM, na hebrejskom zvanim RUAH ha KODEŠ, preko 25 godina. Reći više od toga bi značilo odati koliko godina imam, ha.

JAHVE me je takođe ohrabrio da koristim tu titulu kako bi druge žene – kojima je rečeno da samo muškarac može biti Apostol – bile ohrabrene i shvatile da je ona koju je JAHUŠUA najviše voleo bila Marija Magdalena i ona je bila prva žena Apostol. I nakon Raspeća JAHUŠUA-e, privela je većinu Francuske JAHUŠUA ha MAŠIAH-u.

U početku moje Službe, bila sam Jevanđelista, ne Službenik. Propovedala sam po crkvama. Ljudi bi se okupljali oko mene, ali pastori bi bivali veoma ljubomorni. Bila bi kritikovana zbog svog izgleda i izbacivana zbog svoje šminke. Ipak, jedan razlog zbog kog me je JAHVE izabrao kao Apostola je da pokaže svetu da žena može imati poziciju Apostola.

JAHVE mi je rekao da me je izabrao jer sam „najslabija od svih.“ Kao što je zapisano u 2. Korinćanima 12:9, „Ali On mi je rekao: ’Dovoljna ti je blagodat koju ti iskazujem, jer se Moja sila u potpunosti pokazuje u slabosti.’“

JAHVE me je takođe izabrao kao SVOG Proroka da bi postideo „mudrost“ „mudrih“ – onih koji su mudri samo u svojim glavama, koji misle da JAHVE ne može upotrebiti ženu kao Proroka ili Apostola. 1. Korinćanima 1:27-29 kaže: „Ono što svet smatra ludim Bog je izabrao da postidi mudrace, i ono što svet smatra slabim Bog je izabrao da postidi ono što je jako, i ono što svet smatra neplemenitim i što prezire, što smatra bezvrednim, izabrao je Bog da uništi ono što svet smatra vrednim, kako se nijedan čovek ne bi hvalio pred Bogom.“

ON me je izabrao da pokaže da žene mogu nositi karmin i šminku a i dalje otići na Nebesa! On me je izabrao jer GA nisam izdala, uprkos zlostavljajućem prvom braku sa muškarcem koji je bio satanista i nekoliko puta pokušao da me ubije i uporno mi govorio da mi moj BOG neće pomoći niti uslišiti moje molitve. Ali se držim Psalma 118:17, „Neću umreti, nego ću živeti da bih objavljivao dela koja JAHVE čini!“


Zašto se zovem Časna Elizabeta (Eliševa) Šeri Elajdža (Elijahu)

Ovaj deo se odnosi na pitanja o odgovore za one koji su hteli da znaju, a nisu smeli da pitaju – kačim to na vebsajt. Zapravo, jedan čovek mi je pisao i pitao me sva ova pitanja; nije hteo da objavi Proroštva dok ne dobije odgovore. SVETI DUH mu je posvedočila. (Ali nažalost, kasnije ih je svejedno skinuo Proroštva)

Rekao je da ne trebam biti na internetu, već [propovedati] samo „jedan na jedan“ ljudima. Ali ja to činim na oba načina, kao što mi je dobri GOSPOD zapovedio! On će odgovarati pred GOSPODOM za svoj neljubavni stav, a ja sam odgovorna da mu oprostim – zato sam i obrisala njegovo ime da to dokažem.

Hvaljen JAHUŠUA! Bar 3 osobe, Službenici velikih vebsajtova, su mi tog dana pisali i rekli da je SVETI DUH rekla da objave Proroštva ljudima!

Ono što je neprijatelj namerio na zlo, JAHUŠUA je to obratio na dobro! Čak i kada je reč o ovim pitanjima koja me povrede – sada je svrhovito odgovoriti na njih. JAHUŠUA ne gubi ništa i nikoga! Blagoslovljeno nek je ime GOSPODA JAHVE-a!

Njegovo prvo pitanje je bilo u vezi mog prezimena. Da li je zaista Elajdža (Elijahu) rođenjem, bračno ili je uzeto prezime? Odgovor: to je ime mog ovozemaljskog oca (devojačko prezime)!

Drugo pitanje je u vezi ponosa: „Da li te muči duh ponosa u životu?“

Odgovor: Ako ste pročitali moje Svedočanstvo, videli ste da nemam nikakvog ponosa. Ja sam manje od ničega, i jedina vrednost koju posedujem je SVETI DUH koja upotrebljava ovaj sud od gline za Slavu JAHUŠUA ha MAŠIAH-a. Puno sam postradala, i dalje stradam, jer je BOG rekao: „Da patnja nije bila velika, ne bi ni ova Služba bila velika!“

ON upotrebljava ovaj glineni sud, koji ima mnogo rana i pukotina, koji je svet pokušao da izbaci napolje i označi kao smeće! Ali, JAHUŠUA uzima ovaj sud, iako postoji mnogo lepših, obrazovanijih, kvalifikovanijih. Ipak, upotrebljava ovaj sud da izlije SVOJE Pomazanje ljudima i ne baci ni kap! Jedino za Slavu JAHUŠUA ha MAŠIAH-a!

Pomazanje se izliva iz krčaga, a nikada ne curi iz pukotina, već iz otvora – jer je Onaj koji sipa Pomazanje u mene sposoban da ga zadrži u sudu, i sposoban da ga izlije iz ovog suda, jer je ON BOG Svemoćni i u mojim slabostima se pokazuje NJEGOVA snaga!

Ljudi, shvatite da nisu od mene, već od SVETOG DUHA dolaze ovi darovi. Upotrebljavajući mene, BOG dokazuje da ON može upotrebiti bilo kog ko se pokori da bude upotrebljen za Slavu JAHUŠUA-e! JAHUŠUA me upotrebljava i govori iz mene, jer ON tako bira. Nema drugog razloga. Ja sam NJEGOVO Dete, spašeno NJEGOVOM Krvlju kao i svako drugi. Postoji visoka cena za platiti za Pomazanje. Što je veće Pomazanje, to je veća cena. Sluga nije iznad svog sopstvenog GOSPODARA, JAHUŠUA ha MAŠIAH-a!

Ovo Svedočanstvo je uprošćeno, u poređenju sa onim što je ostalo neizrečeno i biće jednog dana napisano za Slavu JAHUŠUA-e, kako bi drugi videli da ja hodam u cipelama mnogih, u kojima je retko koji pastor hodao. Ne bih poželela svoj život ni najgorem neprijatelju. Izuzev spasenja i upotrebe od BOGA radi propovedanja mnoštvu, nije to bio srećan život. (Retko ko zna to.)

Prorečeno je: „Najbolje tek dolazi!“ Gde sam znala za „najgore“ u bivšem mužu, znaću za „najbolje“!

Što se tiče sledećih pitanja: „Da li te je neprijatelj naveo da težiš za više od onoga na šta te je GOSPOD pozvao da činiš? Da li si trenutno vođena NJEGOVIM SVETIM DUHOM koja ti govori šta da radiš? Da li će ti reći da je ovo od GOSPODA, ili od tebe?“

Odgovor: Prorečeno je da sam tek počela da radim ono za šta je SVETI DUH potvrdila da sam rukopoložena da radim. Zahvalna sam da me retko ko optužuje da te Reči govorim od tela, jer ja ne bih mogla da govorim takve Reči!

Reči koje izgovaram imaju Pomazanje SVETOG DUHA u sebi, i ljudi to prepoznaju. Ja to prepoznajem, i počastvovana sam da budem tako upotrebljena. Pre mnogo godina sam rekla i bilo je prorečeno u veri da će Proroštva biti prevedena na mnoge različite jezike. Ispunilo se! Prevedena su na 16 različitih jezika! [Od kada je ovo napisano, pre mnogo godina, progon se uvećao ali je takođe i Služba porasla, sada dostižući svet na preko 25 jezika, i još raste.] Halelu JAH! Opet, zašto je ON mene izabrao – nemam nikakvu ideju.

Sajt Crkve [AmightyWind] će biti na svim jezicima ako GOSPOD oduži sa Povratkom. Potvrđeno je od drugih ljudi sa darovima SVETOG DUHA da imam visoko zvanje u svom životu, Apostola i Proroka. Da, znam da me svet zove „proročica“, ali SVETI DUH ne gleda pol, već samo ko je voljan da bude upotrebljen za Slavu JAHUŠUA ha MAŠIAH-a!

Počastvovana sam da budem upotrebljena za ovaj zadatak, kao Glasnik Svemoćnog BOGA JAHVE-a. Mnoštvo [je] Svedočanstva ljudi koji u čuli Glas GOSPODA kroz ova Proroštva. Oni znaju da to nisu moje reči. Ostavljam svoje motive GOSPODU JAHUŠUA-i da me opravda, jer ON zna da ja samo težim da služim NJEMU, i da GA obožavam, i privodim druge jedinom BOGU Spasenja – JAHUŠUA ha MAŠIAH-u Golgotskom!

Moj najveći životni cilj je da čujem: „Dobro, slugo dobri i verni, uđi sada i odmori!“ Hvaljen JAHUŠUA! Ja imam posao da obavim i neću moći da odem kući dok ne dovršim šta je TATA BOG odredio, i objavio za mene da obavim jedino za Slavu JAHUŠUA ha MAŠIAH-a.

Neka druga pitanja su: „Da li si zaista ’Časna’1? Ili je ta titula nešto što si samoj sebi dodelila? Da li je titula ’Časna’ primerena za dete KRALJA? Moram da znam odgovor na ovo, sa tvojim objašnjenjem upotrebe te reči i zašto se odnosi na tebe. ’Časna’ znači da se ukazuje čast, da li je to ono što pokušavaš da budeš? Da li ćete odvojiti od BOŽIJE dece ili te ujediniti sa njima?“

Odgovor: Da, ja sam rukopoloženi Službenik, međunarodni Službenik, što znači da imam licencu da propovedam Jevanđelje svetu – naravno, izbegavajući komunističke zemlje osim ako mi JAHUŠUA kaže drugačije. Sve ovo govorim sa svedočenjem BOGA kome služim i kome se poklanjam – JAHUŠUA ha MAŠIAH-a Golgotskog i Nazarećanina. Uzela sam licencu nezavisnu od denominacije, jer denominacije samo odvajaju ljude.

Opet, pročitajte Svedočanstvo, odgovoriće na vaša pitanja. Ja čak ni ne uzimam status izuzeća od poreza, jer mi BOG ne da! Vlast hoće, ali BOG kome služim neće! Zavisim od ’JEHOVA [JAHVE] Jire’2 da bude moj GOSPOD i snabdevač i zaista, samo ON to jeste! Ja radim uz pomoć ponuda ljubavi, koje su retke i s velikim razmacima. [Od vremena pisanja ovoga, Služba je takođe počela da prima desetke.]

Svako ko daje ovoj Službi dobija nagrade lično od BOGA Svemoćnog! Ne od vlasti! GOSPOD je rekao da bi mi, kad bi uzela status izuzeća od poreza, to bila jedina finansijska nagrada. Jer, ne uzimajući ga ostajem verna onome što je SVETI DUH govorila kroz mene u Proroštvima. To nije način na koji bi ja radila (ali opet ne treba činiti po mom), nego je to po načinu JAHUŠUA ha MAŠIAH-a. Kada status izuzeća od poreza bude oduzet, neću morati da paničim i učim kako da vodim Službu bez njega. Postizala sam to sve do sada –oslanjajući se na mog TATU BOGA da namiri sve moje potrebe po osnovu NJEGOVIH blaga na Nebesima!

Svako Proroštvo koje mi je dato me zadivljuje čak i više nego što zadivljuje sve vas. Rečeno mi je i potvrđeno je trebam okupiti trupe na zidine. To su 500 000 Gedeonovih Ratnika za JAHUŠUA ha MAŠIAH-a! To su Ratnici po svom svetu.

Imala sam dva sna jedan za drugim 21. januara 1997., a potom još jedan s puno potvrda u vezi ovoga i toga šta trebaju postići. Oni će biti okupljeni putem ovog sajta Crkve i iz mnogih različitih delova sveta.

Moj život mora biti Svet i prihvatljiv pred BOGOM kome služim. Ne sme biti sramote u ovoj Službi, jer sam ja smatrana za odgovornu zbog visokog zvanja koje mi je ON dao. Ja nisam ovo tražila. Pitam BOGA: „Zašto ja?“ A onda budem podsećena da je ON GRNČAR, a ja sam samo glina – ON me oblikuje na način na koji to želi i ja se ništa tu ne pitam.

Ok, pročitajte ispod zašto sebe zovem ’Časna’. Ovi su mi odgovori došli dok sam se molila u vezi toga da li da nastavim da koristim ’Časna’ ispred svog imena. Pitam se da li bi vam stalo do toga da pitate to pitanje da je u pitanju muškarac, a ne žena.

Moje devojačko prezime je Elajdža (Elijahu), ali svako može da ima to ime. Zapazite sina Šer (pevačica, glumica), ima sina koji se zove Eladjža Blu [eng. Elijah Blue]. Stoga, nije stvar u imenu već u DUHU iza imena!

Odabiram da koristim svoje ime jedino da donesem Hvalu, Čast i Slavu JAHUŠUA ha MAŠIAH-u! Da MU služim! Da GA obožavam i stavljam GA na prvo mesto u svemu što radim! Imam ime koje mi je zemaljski otac dao, ali opet, važnije je kako koristim to ime, da li proslavljam JAHUŠUA-u ili GA sramotim? Verujem da moj život proslavlja i uzdiže Ime iznad svih imena – JAHUŠUA ha MAŠIAH-a Golgotskog i Nazarećanina!

A sad što se tiče vaših pitanja: „Ko me je učinio Prorokom?“ Odgovor: Čitajte Bibliju, posebno Dela Apostolska i videćete da sam pomazana SVETIM DUHOM! To nije nešto što čovek čini, već OTAC BOG JAHVE! SVETI DUH mi je dala Pomazanje petostruke Službe, darove Apostola. Što se tiče toga ko me zove Časnom – na mojoj je Službeničkoj licenci.

I ja sam se takođe osećala neprijatno da me zovu Časnom, sve dok JAHUŠUA i ja nismo popričali srcem k srcu. Reč ’Časna’, kad je čujem ili upotrebim, za mene znači sledeće... Nije me briga koje značenje ima za druge, već samo za ono što GOSPOD JAHUŠUA i ja znamo da znači. Lično je, i veoma Sveto, jer me podseća na moje visoko zvanje. Nisam ja ta kojoj se ukazuje čast!

Već je jedino GOSPOD JAHUŠUA ha MAŠIAH Golgotski i Nazarećanin taj kome ja ukazujem Čast, kome se poklanjam, služim, kome sam poslušna, kog volim – moj GOSPOD, SPASITELJ i GOSPODAR! Ukazujem Čast NJEGOVOJ Svetoj Reči, svoj NJEGOVOJ Reči! Ne kompromitujem je. Ukazujem Čast NJEGOVU spasonosnu, izbavljujuću, isceljujuću, pomazanu Krv koja je prolivena za mene na Golgoti! NJEGOVOM pomazujućem, NJEGOVOM slatkom SVETOM DUHU, mojoj UTEŠITELJKI i MENTORU. Ukazujem Čast OCU BOGU JAHVE-u koji je dao SVOG Jedinorođenog SINA kako bi ja bila spašena!

Reč ’Časna’ me podseća na to svaki put kad je napišem, ili je vidim! SVETI DUH mi je rekla da trebam koristiti tu reč i da objasnim razlog zašto, u ovom kontekstu. Možda počinjete da shvatate. Mnogi drugi Pastori su mi pisali i zahvalili se. (Imam mejlove da to dokažem!) Jer su se osećali prijatno koristeći ’Časan’, a nisu znali zašto – sada su saznali zašto.

Ja odajem Čast JAHUŠUA ha MAŠIAH-u Golgotskom i Nazarećaninu koji je došao u telu, u obliku bebe rođene od device zvane Marija! Jedinom POSREDNIKU pred OCEM BOGOM JAHVE-om! Jedinom Istini, Životu, Putu do Nebesa! Takvo to značenje za mene ima! Podsetnik kome odajem Čast! Ako ostali to ne razumeju, njihov problem, jer sve je u redu sa mojom dušom i motivima.

Reč ’Časna’ je na mojoj licenci za Službenika, ali zašto su oni odabrali da to tamo stave kao titulu? Jedino znam zašto sam ja to prihvatila! SVETI DUH mi je rekla da to prihvatim, iz svih navedenih razloga, i piše ovo sada kroz mene. Čovek mi može oduzeti licencu Službenika! Ali moja titula ’Časna’ će ostati ista, jer opet, moj BOG mi je rekao, a ne čovek, šta to ime treba značiti za mene!

Reč ’Časna’ ispred mog imena je izvanredna odgovornost koja me čini poniznom, da se privedu ostali odavanju Časti istom GOSPODU i SPASITELJU kojem ja služim! Podsetnik kome služim i odajem Čast i bivam poslušna! Ja ne shvatam olako zadatak da budem Pastor, ili da nosim ime Časna Elizabeta (Eliševa) Šeri Elajdža (Elijahu)! SVETI DUH je rekla da ja sam „licencirana od strane čoveka, rukopoložena od strane BOGA! JAHUŠUA ha MAŠIAH-a , OCA BOGA JAHVE-a i SVETOG DUHA!“

Svaki put kada vidim reč ’Časna’, setim se da sam rukopoložena i pozvana, da mi je ukazano poverenje od OCA BOGA SVEMOĆNOG lično da ne smem izneveriti JAHUŠUA-u, niti NJEGOV Narod, da mi je zapoveđeno i određeno da privedem izgubljene JAHUŠUA-i, da budem NJEGOV Glasnik, i da propovedam Jevanđelje JAHUŠUA ha MAŠIAH-a; drugim rečima, rukopoložena da obavim Isaija 61 i nahranim NJEGOVE Ovce.

Biti Časna znači biti prst koji ukazuje na Onog kome se jedinom treba ukazivati Čast – JAHUŠUA ha MAŠIAH Golgotski i Nazarećanin!

Ako se osoba koja me je rukopoložila ne slaže sa mnom, mogu mi oduzeti licencu. To je samo parče papira. Ali ja imam uzvišeniji poziv – ja sam rukopoložena od strane OCA BOGA JAHVE-a i JAHUŠUA-e, pomazana od SVETOG DUHA! Ime ’Časna’ označava kome ukazujem Čast, a ne ko sam ja!

Osim toga, imam BOGA koji se uzda u mene da uradim za šta sam rukopoložena i stvorena da uradim. To me ime stalno podseća na Sveti poziv da budem Pastor NJEGOVOM Narodu, da utešim i volim, učim ih i budem blagoslov NJEGOVOM Narodu. Mogla bih koristiti reč ’Pastor’, ali nisam Pastor svima, samo onima kojima me BOG pošalje. Ali Časna Elizabeta (Eliševa) Šeri Elajdža (Elijahu) označava nešto više – podseća me izuzetne, Svete odgovornosti koja mi je data, i ne smem razočarati Jednog Jedinog kome odajem Čast, SVETOM TROJSTVU, mom JAHUŠUA ha MAŠIAH-u Golgotskom i Nazarećaninu!

Ja sam niko, samo grešnik spašen milošću i Krvlju Onog kome odajem Čast! Neki se mogu uvrediti titulom, ali ja činim ono što mi je SVETI DUH rekla da činim. To je njihov problem, ne moj. Moj je da budem poslušna i smatrana odgovornom za ono što znam.

Sad, neka SVETI DUH potvrdi u vama da su ovo samo reči ili istina. Pustiću BOGA da me opravda u vašim očima, ako tako izabere. Ja ću ostati ista Časna Elizabeta (Eliševa) Šeri Elajdža (Elijahu). Javite mi šta ste odlučili.

Molim vas, ponovo pročitajte Proroštva i zaboravite da vam ih je žena dala, već čujte DUH GOSPODNJI kroz izgovorene Reči. Ja sam samo uho koje čuje Glas NJEGA koji govori kroz Glasnika SVETOG DUHA, koje čuje šta BOG govori mom duhu, a internet su telefonske žice koje prenose to ljudima!

Hvalim JAHUŠUA-u što mi je dopušteno da budem upotrebljena da skupljam u Žetvi Zadnjeg Vremena! Jer znam koliko GA obožavam, koliko želim da budem NJEGOVA Sluškinja, NJEGOVA Pomoćnica na koji god način umem.

Molim se da je ovo odgovorilo na neka od vaših pitanja. Ako bilo ko ima još koje pitanje i ja se osetim povedenom da odgovorim na njih Silom SVETOG DUHA, odgovoriću. Joil 2 kaže da će ON izliti SVOJ DUH na svako telo, i da će NJEGOVE Sluškinje prorokovati. Ja sam samo jedna od tih Sluškinja. Blagosloveno nek je Ime našeg slatkog, ljubavnog GOSPODA JAHUŠUA ha MAŠIAH-a! Jedino NJEMU neka je sva Hvala, Čast i Slava!

Molim te JAHUŠUA, upotrebi ovo da doneseš mir ljudima koji su okruženi zlim vukovima u ovčjoj odeći, lažnim prorocima i zlim pastirima! Daj im mir dok čitaju ili slušaju ovo i neka TVOJIM DUHOM SVETIM spoznaju da ja nisam poput ovih vukova u ovčjoj odeći koji proždiru Jaganjce! Ja nisam DOBRI PASTIR! Samo je Jedan takav!

Ja samo pokazujem u pravcu jedinog DOBROG PASTIRA, a to si TI JAHUŠUA ha MAŠIAH Golgotski i Nazarećanin! Ali molim TE dopusti da TVOJ DUH sija kroz mene da ljudi ne bi mene videli, već neka vide Svetlo JAHUŠUA ha MAŠIAH-a u meni.

Ja nisam mali bog! Neću da hulim da kažem tako nešto, kao što mnogi za propovedaonica sada tako govore! Ja sam samo grešnik spašen milošću, ne svojim delima da se ne bi ko hvalio! Jedino ću na osnovu ispravnog odnosa prema TEBI JAHUŠUA ja videti Nebesa, ili bilo ko od nas! Pomozi mi da obavim sve za šta sam rukopoložena i stvorena da obavim, jedino na TVOJU Hvalu, Čast i Slavu JAHUŠUA! U TVOJE Ime molim se JAHUŠUA!

Poslednje ažuriranje: Molim vas molite se da će GOSPOD podići druge pokrovitelje ovoj Službi i druge partnere. Molim vas molite se da prava Mlada JAHUŠUA ha MAŠIAH-a istupi. Molim vas molite se da će se neprijatelji Svetosti pokajati, ali ko se ne pokaju, da će zauvek biti ućutkani.

Ljubav od suda gline, ali moćnog Ratnika JAHUŠUA ha MAŠIAH-a! Jer ja ne opstajem po svojoj snazi ili sili, već po moći SVETOG DUHA! U Ime JAHUŠUA MESIJE! Krv JAHUŠUA MESIJE je protiv tebe satano!

Apostol i Prorok
Elizabeta (Eliševa) Šeri Elajdža (Elijahu)

1. Ili ’Velečasna’, ’Prečasna’ – tradicionalni Hrišćanski prefiks koji se stavlja ispred imena Službenika. Biblijski ili staroHebrejski ekvivalent je ’Nora’ (onaj kome se ukazuje čast/poštovanje). Potiče od ’jare’ (Strongovi brojevi #H3372-3374), što znači: bojati se, ili moralno poštovati, i uobičajeno je korišćena u smislu Straha GOSPODNJEG. Ali u Bibliji je takođe korišćena za ljude i stvari kojima se treba ukazivati počast, poput Mojsija, Jošue (Jošua 4:14), BOŽIJEG Svetilišta (3. Mojsijeva 19:30) i roditelja (3. Mojsijeva 19:30). Titula ’Časni/a’ se ne treba koristiti kao prekršenje Mateja 23:8-10 da bi se uzdigla neka osoba, ipak Biblijski je koristiti je za nekoga ko živi život vredan poštovanja.
2. Heb. JAHVE će se postarati; 1. Mojsijeva 22:14


Štampaj

Originalni Članak

Ostali Članci

Početna Stranica