Пророцтво 43-Частина 1

"Я Є" БОГ - ГОНЧАР, ви-МОЯ Глина!

МОЇ Дари не продаються!! Дано через преподобну Єлізабет Шеррі Єлайджу (Єлішеву Єліяху) 3 лютого 2001 року

Сказано через преподобну Єлізабет Шеррі Єлайджу (Єлішеву Єліяху), Помазанням РУАХ ХА КОДЕШ, спочатку слово було дано для іншого брата Кріса, але воно призначене для всіх Апостолів і Пророків, що стосуються пророчих шкіл та інших нападів на посланців БОГА (наприклад, Браунсвілл, "Відродження золотої лихоманки", "Золотий пил пробудження", Родні Ховард-Браун, "сміється пробудження", клуби пророцтв, які є не більше ніж конкурсами популярності в угрупованні, в яку ніколи не запрошували Апостольсько-Пророчих Служителів, таких як я, тощо). Істинних Апостолів і Пророків змушували замовкнути, ними маніпулювали, натякали, принижували, дискваліфікували, растраивали і виганяли - і все це тому, що вони говорять правду, ображаючи плоть заради Духа.

* * * * * * *

Це з Пророцтво 105,

ЯХУВЄХ сказав Щоб відтепер поставити це перед усіма пророцтвами:

Я давно попереджав тебе [Єлішева] не називати це Міністерство на честь чоловіка або жінки. Ще до того, як з'явилося це Служительство, Я вклав це в твій дух. І нічого з цього не було зроблено твоїми руками. Нічого з цього не вийшло з твоїх вуст.

Це з Вуст ЯХУВЭХ, було народжено. Це з Вуст ЯХУШУА, вашого МАШИАХА, було народжено. Це з Вуст РУАХ ХА КОДЕШ, вашої ІММАЯХ, було народжено.

Якби це було тільки від твоєї руки, воно провалилося б давно.

Це ВІТЕР СЛАВИ ШЕКАЙНЯХ, Яка дме по цій землі, Святий Вітер Відродження. Це не від твого дихання, інакше воно б зупинилося.

(Іс 42: 8).

У липні 2010 року БОГ ЯХУВЄХ сказав додати це, щоб попередити тих, хто насміхається:

"Але вони насміхалися над Посланцями БОГА, зневажали ЙОГО Слова

і насміхалися над ЙОГО Пророками до тих пір, поки гнів ГОСПОДА ЯХ не

спалахнув на ЙОГО Народ так, що не було ніякого порятунку.

-2 Хроніки 36:16

* * * * * * *

Вовки розповідають людям, що Дари РУАХ ХА КОДЕШ продаються щоб могли набити свої кишені сріблом і золотом. Зцілення, позбавлення і пророчі дари не продаються! Це послання призначене не для всіх. Якщо ви чуєте голос ТАТА БОГА, Який говорить з вами ОДИН на один, тоді це для вас. Якщо ні, то попередьте інших, хто просуває школи пророцтв, таких як Пема Кларка, Ендрю Строма і Крейг Мартіна. Це всього лише 3-їх, і все ж новітня брехня сатани Така: ви не пророк, якщо не ходите в школу пророків.

БОЖІ Дари не продаються.

Ось чому я прошу, будь ласка, покласти руки на мою фотографію зверху і помоліться на мовах РУАХ ХА КОДЕШ, тому що це Служіння вже піддається нападам за те, що воно проповідує це новітнє послання. Знову я кажу, що я всього лише посланник, будь ласка, не закидайте посланника камінням. Мені нема чого отримати, крім покори БОГУ. Також промовте молитву заступництва за менеджера сайту і всіх тих, хто працює зі мною, підтримуючи мене своєю любов'ю, молитвами або фінансовою підтримкою, моліться про швидке вивільнення благословень, а також про додатковий захист від ворогів, які використовують окультизм, які прагнуть до нашого знищення і знищення цього Міністерства. Будь ласка, моліться про рясні фінансові благословення, щоб ми могли зробити більше для Царства Небесного і з великим Помазанем, такого як у Івана Хрестителя, щоб привести заблукалих овець і з усіх областях, і моліться особливо за Дари проникливості.

Будь ласка, моліться, поклавши руки на мою фотографію зверху, щоб з мого життя негайно зникли всі кайдани і перешкоди, які заважають мені виконати те, для чого я була народжена.

І справа не в тому, хто я така, а в тому, КОГО представляє це Міністерство. Ми повинні бути готові відкинути всю гординю, створені людиною доктрини, особисту мотивацію, репутацію, сміливо заявляючи, що це Служіння буде здійснюватися по БОЖОМУ Шляху, а не по шляху церковної організації, ні по шляху чоловіка або жінки. Ми нічого не можемо зробити без Помазання РУАХ ХА КОДЕШ. Це протиборче Міністерство, і іноді ми можемо ображати плоть, але у нас буде одна мета - вести душі до ЯХУШУА (Ісуса), вказуючи шлях на Небеса, попереджаючи про пекло, навчаючи Святості, важливості дотримання істинного Шаббата-Суботнього дня, вчачи безкомпромісному БОЖОМУ Слову для Слави ЯХУВЭХ, ЯХУШУА І РУАХ ХА КОДЕШ!

Якщо ви клопотаєте за нас, будь ласка, дайте нам знати, щоб я не відчувала себе такою самотньою! Дякую вам за те, що погодилися зі мною, тому що це бажання мого серця.

* * * * * * *

Пророцтво 43

"Я Є" БОГ - ГОНЧАР, ВИ-МОЯ ГЛИНА!

МОЇ ДАРИ НЕ ПРОДАЮТЬСЯ!

МІЙ коханий, Почуй МЕНЕ ясно через цю МОЮ Служницю. Якщо ти чув це один раз, Я повторю це знову, Я не закликаю кваліфікованого, Я кваліфікую покликаного. Тебе підвищують на посаді, і все ж ти ведеш себе так, як ніби Я знижую тебе на посаді. Ти чуєш МІЙ голос і все ж продовжуєш перевіряти те, що, як ти знаєш, є правдою. Пам'ятайте, що ви несете відповідальність за те, що знаєте. Я розкриваю вам СВОЇ секрети не тільки для того, щоб ви знали, але і для того, щоб ви поділилися таємним знанням, яке Я даю вам, з тими, кому Я велю вам говорити і ділитися. Ви не несете відповідальності за те, чи повірять вашим повідомленням. Ваша відповідальність полягає в тому, щоб просто доставляти повідомлення. Чи повірять в це повідомлення, залежить від того, хто його чує.

Ви повинні бути виконавцем послання і передавати те, що Я вам кажу, а не редагувати його або пом'якшувати його в будь-якому випадку. Ви більше боїтеся образити МЕНЕ або людей, яких Я вам теж посилаю? Я веду вас до вищого помазання, і Я дав цій Служниці ці слова, щоб вона передала їх тобі. Я підвищую тебе до керівника класу. Хто ти такий, щоб говорити, що не заслуговуєш такої посади? Хто ти такий, щоб говорити, що у тебе немає кваліфікації? Хіба Я не ГОНЧАР, а ти не глина? Хіба Я не маю права формувати тебе і використовувати тебе так, як МЕНІ заманеться? Я кохаю тебе, і Я знаю тебе, і Я знаю, що Я вклав у тебе, коли Я врятував тебе, коли Я створив тебе, і коли Я закликав і вибрав тебе. Тебе більше хвилює твоя репутація і те, що про тебе думає людство, або те, що Я, ТВОРЕЦЬ Всього сущого, думаю про тебе?

Я прошу тебе не робити того, про що Я не просив інших МОЇХ Апостолів і Пророків, а тільки коритися МЕНІ і шукати МОЄЇ Волі, і Я буду вести і направляти тебе і ніколи не залишу тебе, і Я споряджаю МОЇХ воїнів, перш ніж відправити їх в бой на передову лінію. Ти ніколи не йдеш в бій один, Я поруч. Ні з порожніми руками, ні голим. Одягни всі Обладунки БОГА і оголи МІЙ Меч, а не твій. Візьми МІЙ Щит віри і погаси вогняні стріли, які націлені на тебе. Остерігайся іуд, які приходять до вас в образі овець і в той же час є хижими вовками. Молися про більший Дар проникливості і ніколи не думай, що у тебе достатньо цього Дару, тому що жодна людина ніколи не зможе сказати, що він завжди розпізнає обличчя сатани. Бережися, і диявол знає МОЇ плани щодо тебе, і він знає, де ти слабкий, а де сильний.

МОЇМ істинним Апостолам і Пророкам не потрібна школа пророків. Вони навчені жестським ударам, оскільки їх знову і знову збивають з ніг у плоті, але коли вони повстають, це відбувається з великим Помазанням, і повстає вже не плоть, а МОЯ РУАХ ХА КОДЕШ. Школа пророків не може навчити того, чого може навчити тільки РУАХ ХА КОДЕШ. Яку ціну можна призначити за такий Дар, який Я дарую СВОЇМ Апостолам і Пророкам? Хто сміє вчити, як пророкувати? Горе цим брехливим плотським вчителям брехні тільки для того, щоб набити свої кишені золотом і сріблом.

Не обманюйтеся, оскільки вовки призначають суддів, які говорять брехню і заохочують лжеапостолів і пророків, які не належать до МОЄЇРУАХ ХА КОДЕШ і не слухають Справжню РУАХ ХАКОДЕШ. Самопроголошені судді, які судять МОЇХ справжніх Апостолів і Пророків, бентежать їх і заохочують тих, хто діє в плоті, а не в МОЇЙ РУАХ ХА КОДЕШ. Школи пророків проганяють і залякують МОЇХ істинних Пророків і Апостолів.

Але вони навчаються незалежно від того, чи слухають вони ці самопроголошені судді МОЇХ Апостолів і Пророків або чи слухають вони СУДДЮ всього творіння Великого БОГА “Я Є!"Не витрачайте свої гроші на таку дурість. І ці школи тренують плоть і навіть не чують МОЮ РУАХ ХА КОДЕШ. Суворі слова, але це правда. Вони говорять тільки про благословення і не попереджають в осуді. Так, Я вмовляю через СВОЇХ Апостолів і Пророків, але Я також використовую їх, щоб викривати і посилати для покаяння, і так, Я посилаю СВОЇ благословення, але Я також посилаю СВОЇ прокляття тим, хто не кориться. Я посилаю СВОЇХ Апостолів і Пророків говорити, перш ніж Я пошлю суд.

Ось чому МОЇ справжні Апостоли і Пророки занурені в глибокий сон, або залякані, або бояться образити плоть, ось чому Я посилаю цю Служницю, щоб розбудити МОЇХ справжніх Апостолів і Пророків і викрити вовків в овечій шкурі, які як можуть прагнуть змусити замовкнути МОЇХ Апостолів і Пророків. Змушуючи МОЇХ Апостолів і Пророків думати, що якщо вони не належать до певної групи або не ходять в пророчу школу, або якщо вони не говорять по правильній граматиці, то вони не сміють говорити, і їх не закликають. Я закликаю освічених і неосвічених говорити МОЇ Слова на всіх мовах, використовуючи всі віки.

Кожен, хто чує МОЇ Слова і приймає їх, почує те, що Я хочу, щоб вони почули. Принаймні, деякі слова будуть мати подвійне значення. Точно так само, як у Біблії, коли ви читаєте і роздумуєте над нею більше одного разу, ви чуєте щось від МОЄЇ РУАХ ХА КОДЕШ, чого ви раніше не чули і не бачили. МЕНЕ нудить від того, що МОЇ пророчі Послання редагуються так, щоб вони звучали правильно відповідно до плотського виховання. Хто може сказати, що таке правильна граматика? Невже всі Апостоли і Пророки говорять тільки на одній мові? Чи всі вони одного віку, раси чи статі? Невже вони всі з однієї нації? НІ! Я навіть говорю вустами немовлят. Перестаньте намагатися помістити "Я Є" в коробку. Перестаньте намагатися сказати, що Я буду робити, а що "Я Є" не буду робити. Я роблю те, чого людство найменше очікує. Ні чоловік, Ні жінка не можуть по-справжньому пізнати розум "Я Є!”

Коли Я кажу СВОЇМ дітям, куди йти, ви йдете. Коли Я кажу вам, куди бігти, ви біжите. Коли Я кажу вам, що говорити, ви говорите. Коли Я кажу вам мовчати, ви мовчите. Коли Я скажу вам стояти спокійно, не рухайтеся. Коли ви не знаєте, що робити, нічого не робіть, поки не знайдете спокій, про який говорив "Я Є". Коли ворог нагадує вам про ваше минуле, нагадайте дияволу про його майбутнє. Коли дух засудження нападає на вас, тоді пам'ятайте про це: Я не засуджую вас, так хто ж ви такий, щоб засуджувати себе або дозволяти кому-небудь засуджувати вас? Ваші гріхи так само далекі, як Схід від Заходу. Уяви собі риболовлю і зрозумій, що тільки ти і диявол можете ловити рибу за минулі гріхи, які Я давним-давно змив МОЄЮ пролитою КРОВ'Ю на Голгофі. Ви повинні повісити туди знак" Риболовля заборонена " і більше не ходити туди на риболовлю і не дозволяти нікому іншому ходити туди на риболовлю. Я заплатив за це Ціну.

Не дозволяй дияволу нагадувати тобі про минуле, якого більше не існує. Старе пішло в минуле і стало новим. Дозволь МЕНІ запитати тебе ось про що: ти стираєш чистий одяг? Тоді перестань нагадувати МЕНІ про те, що змив МІЙ СИН ЯХУШУА. Ти підходиш для нової посади, на яку Я закликав і помазав тебе. Якщо ти сумніваєшся в цьому, то ти кажеш, що БОГ, Якому ти служиш, робить помилки, і ти знаєш більше, ніж "Я Є". Ти це хочеш сказати? Чи скаже глина Гончарові, як ліпити і використовувати цей глиняний посуд? Я помазав тебе на такий час, як це. Часу менше, ніж ти думаєш, щоб поділитися тим, що Я дав тобі, щоб поділитися. Всі двері відкриваються зараз, якщо ти тільки подивишся на благословення, які Я приберіг для тебе, і приймеш те, що Я даю тобі.

Пам'ятай, що древній Ілля [на Івриті Єліяху] не був тим, хто по-справжньому потребував, і він благословив вдову більше, ніж вона благословила його. Ілля [на Івриті Єліяху] ніколи не відчував справжнього недоліку, і як може такий Помазаник відчувати нестачу в чому-небудь? Як тобі може не вистачати чогось хорошого, коли ти благословлений великою кількістю Помазання і Дарів, яке ти ще навіть не усвідомив? Вивчай і уважно читай Писання, які Я велів передати тобі МОЇМ " Ілей Новим "[на Івриті Єліяху]. Оскільки ти благословив її зараз, їй було сказано вимовити ці благословення тобі. Невже ти ще не можеш пізнати один одного? Ви двоє схожі більше, ніж ви обидва думаєте. Я вирішив представити вас обох для СВОЇХ цілей, і випадкових зустрічей не буває, ваші шляхи не завжди збігаються з МОЇМИ Шляхами, але МОЇ Щляхи завжди спрямовані на ваше благо, і Я не приховаю ні від одного з вас нічого хорошого. Ви обидва стоїте переді МНОЮ, і ви обидва намагалися розповісти МАЙСТРУ-ГОНЧАРУ, як вас ліпити і використовувати, і ви обидва сказали, "я недостойний такого завдання".

Але Я кажу вам обом: "звичайно, ви самі по собі недостойні". Я не вибираю судини, які хваляться своєю гідністю, великою цінністю або красою, і Я не вибираю тих, хто вважає себе вище, ніж слід було б, і не вибираю судини, які думають, що вони роблять МЕНІ послугу, щоб їх використовували таким чином. Я вибираю судини, які самі по собі знають, що вони нічого не можуть зробити і нічого не можуть говорить хорошого цінного без Помазання МОЄЇ РУАХ ХА КОДЕШ. Я вибираю вас не тому, що ви вирішили просувати себе і думаєте, що ви краще, ніж будь-хто інший. Я вибираю вас, тому що ви знаєте, що ви не найкращий, і ні ваше багатство, ні його відсутність не вражають МЕНЕ, ні те, що у вас є або чого у вас немає. Єдине, що МЕНЕ вражає, - це той факт, що ви знаєте, що з БОГОМ все можливо, і Я вибираю СВОЇХ Апостолів і Пророків з тих, які з найменшою ймовірністю можуть бути обраними в очах усього світу. Я вибираю найменш вірогідний спосіб збити з пантелику тих, хто вважає себе мудрим.

Вивчайте і роздумуйте над наведеними нижче Писаннями, і ви дізнаєтеся, чи призначене це слово знання для вас. МОЇ вівці знають, що Я-Єдиний голос Доброго Пастиря, і яка дитина не знає голосу свого Батька? Якщо ви не чуєте МІЙ Голос, то це повідомлення не для вас, але скопіюйте його, щоб вам нагадали, коли прийде час відправити його іншій людині. Це слово "ОДИН на один", хоча спочатку воно було дано іншому, воно не призначене тільки для одного чоловіка, жінки або дитини.

* * * * * * *

Пророк Називається

Єремія 1:4-12

І було до мене слово ЯХУВЄХ:

перш ніж Я утворив тебе в утробі, Я пізнав Тебе, і перш ніж ти вийшов з утроби, Я освятив тебе: Пророком для народів поставив тебе.

А я сказав: О, ЯХУВЄХ БОЖЕ! я не вмію говорити, і я ще молодий.

Але ЯХУВЄХ сказав мені: не кажи: "Я молодий"; і до всіх, до кого пошлю тебе, підеш, і все, що повелю тобі, скажеш.

Не бійся їх; і Я з тобою, щоб рятувати тебе, сказав ЯХУВЄХ.

І простяг ЯХУВЄХ руку СВОЮ, і торкнувся вуст моїх, і сказав мені ЯХУВЄХ: Ось, Я вклав слова МОЇ в уста твої.

Дивись, Я поставив тебе в цей день над народами і царствами, щоб викорінювати і розоряти, губити і руйнувати, створювати і насаджувати.

І було слово ЯХУВЄХ до мене: Що бачиш ти, Єремія? Я сказав: бачу жезл мигдалевого дерева.

ЯХУВЕХ сказав мені: ти вірно бачиш; І Я пильную над Словом МОЇМ, щоб воно скоро виповнилося.

Ісая 64

Але нині, ЯХУВЄХ, ТИ-БАТЬКО наш; ми-глина, а ТИ - Освітник наш, і всі ми - справа руки ТВОЄЇ.

Єремія 18:3-4

І зійшов я в будинок горщика, і ось, він працював над своєю роботою на кружалі.

І посудина, яку горшечник робив з глини, розвалився в руці його; і він знову зробив з нього іншу посудину, який горшечнику заманулося зробити.



Примітка: що ж, я молюся, щоб мене використовували як благословення для вас, і не могли б ви, будь ласка, дати мені знати, чи свідчить це слово про вас в будь-якому випадку? Я всього лише посланець, тому, будь ласка, не закидайте камінням цього посланника, але якщо ви будете кидати в мене камені, пам'ятайте, що вони тільки відскочать від мене і потраплять на мого ТАТА, БОГА ЯХУВЄХ, ЯХУШУА І РУАХ ХА КОДЕШ, і це той, хто передає це послання, я нічого не виграю, роблячи це, крім знання я корюся своєму ТАТОВІ БОГУ. Я дійсно вважала б за честь молитися з кимось на зразок вас, тому що САМ БОГ затвердив вас через це слово, якщо ви чуєте, як ТАТО БОГ говорить з вами ОДИН на один.

Останнім часом я помітила, що, коли РУАХ ХА КОДЕШ вимовляє Слово, здається, що воно призначене більш ніж для однієї людини, хоча спочатку воно призначалося для однієї людини, яким є ви, Кріс. Будь ласка, дайте мені знати, щоб я змогла повідомити про це іншим Апостолам і Пророкам. Будь ласка, перечитайте це кілька разів. Я знаю, що я теж це зроблю. Тут багато м'яса, і, будь ласка, дайте мені знати, якщо це свідчить про вас. Для тих з вас, хто був обманутий сатаною і змусив замовкнути справжніх Апостолів і Пророків, і так, жінки теж є Апостолами. РУАХ ХА КОДЕШ не дивиться пол, тільки добровільні судини, які будуть говорити зі сміливістю РУАХ ХА КОДЕШ, а не боязким голосом у плоті, боячись образити людей більше, ніж бажання просвітити їх заради їх душі.

Я чекала, щоб опублікувати це слово, тому що оригінал, для якого воно призначене, не відправилося електронного листа, в якому я його відправила.

Можливо, він виїхав з країни. Будь ласка, моліться, щоб ця людина отримала це повідомлення і відповів мені в дусі з любов'ю і не образився до дня святого Валентина. Кріс, ви той, хто пробудив в мені це Помазання, просто молячись за тебе щодня. Ти кажеш, що ти більш ніж здатний бути моїм заступником, і ти та людина, яку БОГ використовував, щоб кілька разів посилати мені підбадьорливі пророчі Послання, коли я найбільше цього потребувала. Схоже, що Апостоли і Пророки, які звикли благословляти інших таким чином, так мало витрачають час на те, щоб знайти слово для нас.

Кріс, коли ти будеш читати це, пам'ятай, що спочатку це слово було вимовлено для тебе. Але прости мене, я більше не можу стримувати це пророче Слово знання, обрані обманюються. Примітка для моїх заступників: Кріс - одне з Імен, які він використовував у своєму листуванні, я не впевнена, що це його справжнє ім'я, але я не хочу розголошувати його справжнє ім'я, щоб це його не образило. Я додаю цю особисту записку, щоб довести йому, що я вперше спробувала достукатися до нього з цим словом знання, моліться, якщо він залучений в пророчу школу, подібну до тієї, про яку попереджає БОГ, щоб він почув, як ТАТО БОГ попереджає його швидко бігти від неї або повстати з відвагою і виступити проти цієї школи. Пророчі школи працюють тільки для того, щоб змусити замовкнути справжніх Апостолів і Пророків і набити їх кишені золотом і сріблом.

З великою любов'ю ваша Сестра в ЯХУШУА

Преподобна Єлішева Єліяху

Перейдіть До Частини 2 Цього Пророцтва

* * * * * * *

Потребуєте молитви або спасіння? У вас є коментарі або питання? Будь ласка, Зв'яжіться з Апостолом Пророка Єлішевою Єліяху!



CLICK HERE or the image below to go directly to her youtube channel
YAHSladyinred