Пророцтво 39

Помазані Святі Орли, Виходьте!

Дано через Преп. Єлізабет Шеррі Єлайджа (Єлішеву Єліяху) Четвер, 10 серпня 2000р

ЯХУВЄХ сказав, Щоб відтепер розміщувати це перед усіма Пророцтвами:

Я попереджав тебе давно, Єлізабет (Єлішева Єліяху), не називати це Міністерство на честь чоловіка чи жінки, навіть до того, як це Міністерство з'явилося. Я помістив це в твій дух, бо ніщо з цього не було зроблено твоєю рукою, ніщо з цього не було висловлено з твоїх уст. Це з Вуст ЯХУВЄХ було народжено. Це з Вуст ЯХУШУА вашого МАШІАХ було народжено. Це з Вуст РУАХ ХА КОДЕШ вашої ІММАЯХ було народжено. Якби це було тільки твоєю рукою, воно провалилося б давно. Це Вітром СЛАВИ ШЕКАЙНЯХ, яка дме по цій землі, Святий Вітер Відродження, це не твоїм диханням, інакше воно б зупинилося.(Ісая 42: 8) - з Пророцтва 105

У липні 2010 ЯХУВЄХ також сказав, щоб додати наступне Писання

з 2 Параліпоменон перед кожним Пророцтвом:

2 Пар. 36: 16"але вони знущалися над БОЖИМИ Посланцями, зневажали ЙОГО Слова і глумилися над ЙОГО Пророками, поки гнів ГОСПОДА не спалахнув на ЙОГО народ так,що вже не було йому спасіння".

* * * * * * *

Терміново !!!!!!!!! SOS

Помазані святі Орли, виходьте. Це заклик Орла. Пташенята Орлята, виходьте. Увага всім Індуїстам і Буддистам і всім іншим релігіям, БОГ творіння закликає вас прислухатися до цього Пророцтва. Ми стоїмо разом, або падаємо разом, всі наші релігійні свободи наражаються на небезпеку. Ми поклоняємося іншому Богу, але в цій сфері релігійної свободи, коли одне забирається, забирається все. Помазані святі Орли, підніміться. Вийдіть в ІМ'Я ЯХУШУА! Боріться проти нападів нечестивих стерв'ятників!

Помазані Святі Орли МОЇ, Я сховав вас в безпеці від очей цього світу, далеко від церковних систем. Я сховав вас і навчив вас літати і парити в такий час, як це. Ви були в гнізді і вже не діти Орлята, але ви дозріли духовно, з очима Орла, і ви знаєте МІЙ голос. Ті, хто читає це, хто ще пташенята Орлята, не хвилюйтеся. Більш духовно зрілі Помазанні Святі Орли будуть живити вас, і захищати вас, і навіть навчать воювати вас в духовній сфері, в більш високій сфері, ніж ви парили раніше. Помазані святі Орли, будьте обережні! Нечестиві стерв'ятники збираються проти вас і спробують поглинути вас, як здобич. Але ви не станете жертвою, якщо ви будете шукати МОГО обличчя і упокорювати себе і молитися за МОЇ інструкції, і злітати вище, коли Я кажу вам злетіти і пікірувати бомбячи ворога, коли Я скажу вам пікірувати . Вони стануть здобиччю в МОЄ Святе ІМ'Я, ЯХУШУА ХА МАШІАХ. Помазані Святі Орли МОЇ, Я сховав і навчив вас для такого часу як це. Шукайте моє обличчя по-новому. Вірте, що ви чули Мій голос в пустелі, і Я кликав, і ви знаєте що робити, коли прийде час.

Помазані Святі Орли, Я дав вам гострий зір Орла. Ви можете розпізнати свого ворога і здобич здалеку. Я дав вам гострі бритвені кігті, які несуть МІЙ двосічний меч. Використовуйте його для Слави МОЄЇ! Думайте, немає нічого неможливого, коли ви закликаєте МОЄ ІМ'Я ЯХУШУА. Що було неможливо раніше, не буде більше цього, якщо ви можете просто вірити, своїми очима ви побачите. Нечестиві стерв'ятники збираються проти вас, і прагнуть забрати необхідне для життя від вас, воду, їжу, тепло, дах-житло, фінанси, електрика, бензин, масло, одяг, зв'язок. Нечестиві стерв'ятники прагнуть забрати ваші релігійні свободи. Вони дивляться на вас і насміхаються над БОГОМ, ЯКОМУ ви служите. Помазані Святі Орли, вони прагнуть зруйнувати ваші гнізда, які Я так люблячи побудував МОЇМИ ВЛАСНИМИ Руками. Вони прагнуть пожирати ваших дитинчат. Нечестиві стерв'ятники тепер пожирають ваших молодих, і ви стояли і спостерігали, як ви втрачали більше свободи щороку, оскільки ваших дітей вчать того, чого Я їх не вчив. Не всі знання корисні для молодих людей.

Ваших дітей насильно годують мерзотою, яка отруїла їх уми, тіла, дух і, так, душі! МОЇ Помазані Святі Орли сказали: "що МЕНІ робити, і це поза моєю владою?"Ви закликали МЕНЕ, БАТЬКА Орлів, і Я кажу вам, поверніть те, що ворог вкрав. Поверніть те, що нечестиві стерв'ятники вкрали і крадуть. Я дав вам прозорливість, як це зробити. Ви сказали, що це занадто складно. Хіба не важко дивитися, як ваших дітей будуть вести в пекло? Ви втратили право виховувати своїх дітей, і ви стояли і дивилися, як держави диктують, як виховувати ваших дітей і яку мораль їм давати. Чи варто дивуватися, що молоде покоління зараз знаходиться в бунті? Хіба Я не попереджав вас, що це станеться, через пророків і апостолів? Хіба Я не попереджав вас, що це станеться, через МОЄ Святе Слово? Чому ви не воюєте з нечестивими стерв'ятниками? Це тому, що ви думаєте, вони з числа вас?

Помазані святі Орли, ви повинні зібратися і постити і молитися за цей світ. Нечестиві стерв'ятники шукають не одну релігію, як здобич, нечестиві стерв'ятники шукають не одну націю чи країну чи область. Нечестиві стерв'ятники, які збираються проти вас, прагнуть розбестити і КОНТРОЛЮВАТИ ВЕСЬ світ. Немає релігії, яка вірить в Бога, яку нечестиві стерв'ятники не намагалися поглинути як здобич. Не тільки МОЇХ Дітей нечестиві стерв'ятники прагнуть поглинути-знищити, але попередьте тих, хто не поклоняється МЕНІ, ЯХУВЄХ, ЯХУШУА і РУАХ ХА КОДЕШ! Нечестиві стерв'ятники також прагнуть поглинути і будуть пожирати-знищувати Буддистів, Індуїстів разом з іншими релігіями, хоча вони не підкоряються МОЇЙ владі, оскільки вони втрачають свої релігійні свободи, так і ви, якщо не зберетеся зараз і не бийтеся з нечестивими стерв'ятниками, які зберуться проти вас усіх.

Коли хтось втрачає свої релігійні свободи, ви все втратите. Всі втратять свободу поклоніння. Тепер ви будете піклуватися один про одного? У вас є золото і срібло, щоб створювати собі ідолів, використовуйте його для боротьби з нечестивими стерв'ятниками. Ідоли не можуть говорити або воювати, але ті, хто виступає проти вас, будуть говорити і воювати проти вас. Використовуйте те, що Я дав вам, не тільки духовно, але й юридично і фінансово.І сатана прагне йти попереду мого часу.І сатана прагне зруйнувати завчасно, що Я постановив. Я дозволю це, якщо ви не зберетеся разом і не моліться, щоб не стати їжею для нечестивих стерв'ятників. Не дозволяйте расі, віросповіданню, мові або релігійним переконанням зупинити вас від боротьби з цим звіром, який приходить у вигляді нечестивого стерв'ятника, але цей звір великих пропорцій. І це, як відгодований звір, і він їв потроху ваші свободи в усіх відношеннях, поки свобода слова більше не говорить про свободу, але є рабством в маскуванні.

Нечестиві стерв'ятники приходять в такому вигляді, щоб глумитися над МОЄЮ РУАХ ХА КОДЕШ, Яка прийшла у вигляді голубиці. Нечестиві стерв'ятники навіть отруюють повітря, яким ви дихаєте, і позначать вас так, як ви найменше очікуєте, відокремлюючи вас від інших, тому що вони знають, хто МОЇ Помазані Святі Орли, і хто пташенята нечестивих стерв'ятників. Остерігайтеся, сама ваша кров зрадить вас і буде змушена кричати, визначаючи хто ви є. Жодна раса чи національність не буде таємно прихована від цього після того, як кров буде змушена кричати. Будьте обережні, всі хірургічні процедури для вашого власного тіла будуть кричати , - і видавати вас. Дізнайтеся про МОЇ природні ліки та шукайте прихованих Помазаних Святих Орлів, яких Я виховав і вирощував і піднімав для такого часу, як це. Не смійтеся над їх Мудрістю, і це Я, ЯХУВЄХ, хто навчив їх, щоб врятувати ваші життя, коли ви більше не можете йти до лікарів тому що ті не будуть більш частиною Святих Орлів, але будуть належати до нечестивих стерв'ятників, щоб вони могли практівать медицину.

Це буде рідко, коли лікарі не будуть робити те, що нечестиві стерв'ятники накажуть їм робити. Ви були попереджені. Остерігайтеся будь-якого типу ін'єкцій - уколів-вакцин, тому що нечестиві стерв'ятники мають плани використовувати це як зброю проти вас і ваших пташенят орлів. Не сумуйте і вірте, коли я кажу вам парити, як Орел ширяє, куди то. Не розпитуйте мене. Просто рухайтеся, Коли я говорю рухатися. Чи може Орел стояти в небі? Ні, ви теж не можете. Всі мої помазані святі орли будуть слідувати один за одним і навіть не розуміти, що вони роблять, оскільки вони летять в ідеальному строю, жодне крило не перекриває інше крило, всі будуть кружляти над однією і тією ж здобиччю, нечестивими стерв'ятниками, і будуть розрізняти, хто помазаний Святий Орел, а хто нечестивий стерв'ятник.

Орлят-пташенят, які не можуть літати поодинці, доведеться нести на крилах більш духовно зрілих помазаних Святих Орлів. Я буду говорити про це докладніше, коли ви збережете те, що Я вже говорив тут. Ще одна річ, пам'ятайте про це і не ставитеся до цього легковажно. З цього моменту ви повинні просити МОГО благословення і захисту за кожен шматочок їжі, який ви їсте, і за кожен напій, який ви п'єте, Дякуйте МЕНІ за це. Придбайте звичку зараз, тому що настає час, коли ви виявите необхідність їсти те, що ви віддаєте перевагу не їсти, і пити те, що ви віддаєте перевагу не пити, але все це буде благословенням для вашого тіла. Так, навіть те, про що Я попередив вас, нечисто, кров МОГО СИНА ЯХУШУА очистить, коли це буде необхідно!

Навчіться зараз бути вдячним за дрібниці і не приймайте нічого з того, що Я вам даю, як належне. Навіть у ваших фруктах і овочах немає тих поживних речовин, які Я в них створив. Вода і повітря забруднили їх, а грунт позбавлена необхідних мінералів. Ви навіть більше не знаєте, яким повинен бути фрукт або овоч на смак. Це рідкість, коли ви знаєте що воно справжнє. Що стосується м'яса, Я знову кажу, що ви не розумієте, того, що ви з'їли, нечестиві стерв'ятники отруїли їх багатьма способами. Вода, яку ви п'єте, ви навіть не знаєте, чому ваше тіло не жадає води так, як Я створив її для спраги. Це тому, що навіть вода не така, якою Я її створив. Ось чому ви повинні молитися про благословення на все що ви приймаєте, в ІМ'Я МОГО СИНА ЯХУШУА. Просіть МЕНЕ благословити їжу та напої, щоб це було благословенням для вашого тіла, а не прокляттям для нього.

І нарешті, Я кажу вам це, хоча не всі зрозуміють, але МОЇ Помазані Святі Орли повинні шанувати МЕНЕ на істинний Шаббат (Суботу)! Я буду говорити з ними в цей день, якщо вони визнають МЕНЕ і поклоняються МЕНІ по-особливому в цей день. У цей день приберіть вашу роботу в сторону і Кохайте і Прославляйте МЕНЕ ще більше, ніж у всі інші дні тижня. Нехай це буде наш час усамітнення разом. Я так ревную за ваш час. Навіть ті, хто робить МОЮ роботу, встановіть цей час для МЕНЕ. Це корисно не тільки для вашого розуму, духу і душі, але і тіла. Запитайте МЕНЕ, що Я хочу, щоб ви зробили в той день і будьте в МЕНІ для цього в цей наш день усамітнення разом. Кожна людина має різний спосіб відпочивати в МЕНІ, але в Шаббат (Суботу) просто будьте в МЕНІ. Я-ГОСПОДЬ Шаббат (Суботи), і не забувайте це! Я повернуся в Шаббат (Суботу)! Але не в той час встановлене нечестивими стерв'ятниками (неділя).

Зараз візьміть ці Слова і переварити їх як їжу для вашого розуму, тіла, духу і душі. Більше буде приходити, але слухайте, коли Я сповіщаю слова через інших МОЇХ Помазаних Святих Орлів, тому що не у всіх Помазаних Святих Орлів є відповіді на всі питання. Ви потрібні один одному і ніколи не дозвольте МЕНІ бачити пораненого Святого Орла з'їденим іншим Святим Орлом. Допомагайте один одному, щоб парити високо в небі і вірте. Псалом 90 (анг.91) ваше секретне гніздо, де Я живу.

* * * * * * *

Так сказано, так написано, дано одному з МОЇХ

Помазаників Святих Орлов,

Єлішеве Єліяху [Шеррі Єлізабет Єлайджа]

Терміново! БУДЬ ЛАСКА, СВЯТІ ОРЛИ, ВСТАНЬТЕ І ЗБЕРІТЬСЯ В МОЛИТВІ, ЩОБ ДУХОВНО ВІДБИТИСЯ ВІД СТЕРВ'ЯТНИКІВ, ЩО ЗБИРАЮТЬСЯ ПРОТИ НАС! 8/10/00

9/9/99 я була в Квебеку, Канада, і це, коли ГОСПОДЬ сказав мені, що все було налаштовано для системи ## # накреслення звіра###! Він тільки чекає відповідного часу! Зараз рік по тому, БОГ каже мені бити тривогу і готуватися до війни духовно і зупинити стерв'ятників і їх плани. Я не є кимось особливою повірте мені, я так не думаю . Я поняття не маю, чому РУАХ ХА КОДЕШ дав мені ці повідомлення, щоб передати людям, коли вона могла б надіслати когось більш популярного та відомого, кого люди можуть слухати. Я тільки підкорюся і сповіщаю, тому що я знаю, що я буду відповідати за те, що БОГ сказав мені.

Якщо ви згодні, що ці попередження важливі, то, будь ласка, просите в молитвах заступництва і моліться зараз, щоб воєнний стан не було введено, а також наші майнові права не забрали, а також жоден світовий уряд, тобто, Організація Об'єднаних Націй, не захопили школи, землі, поліцію, комунальні послуги і т.д. і безготівкове суспільство не вступило в силу з жовтня 2000. Я не можу вдаватися в такі подробиці на веб-сайті зі зрозумілих причин. Прохання також молитися, щоб БОГ зупинив комунальні підприємства, від яких ми залежимо, такі як телефон, вода, електрика, каналізація, газ, щоб підняти ціни там, де середня людина не може собі їх дозволити. Це терміново! Читайте в нашій гостьовій книзі. Сестра в ЯХУШУА повідомила мені, що це вже відбувається в Каліфорнії. Інша Сестра з Південної Кароліни сказала мені, що рахунок за воду подвоївся. Прочитайте сон на сторінці сни про Червону Чуму, від нашої Сестри, чий чоловік був посаджений у в'язницю за те, що його звинуватили про несплату його рахунку за воду.

Зараз Я розумію, що ЯХУШУА захистить нас, але я також знаю, що у НЬОГО є безпечні притулки, які будуть захищені на деякий час від досяжності ###системи звіра###.

Оскільки я Єврейка, я думаю про Голокост і про Євреїв які сиділи там, вірячи, що ЯХУВЄХ захистить їх. Я сумую і дивуюся, чому ВІН цього не зробив, інших ВІН, дійсно, захистив, кажучи їм бігти. Ви бачите Дорогі, коли БОГ посилає хмару слави, ми рухаємося вдень, і коли БОГ посилає вогненний стовп вночі, ми повинні рухатися, ми не повинні просто сидіти там і нічого не робити і просто припускати те, чого БОГ хоче. Є безпечні притулку землі на короткий час. Я так намагаюся з'ясувати, де вони знаходяться зараз. Я знаю, що БОГ сказав мені, де гори і океани збираються разом...не так багато підказки, я знаю...Клімат м'який, не надто жаркий або холодний, в більш відокремленому місці, і хтось прийде, хто має більше відповідей, ніж я.

Повірте мені, я дізнаюся, коли ця людина прийде, тому що він воїн в духовній сфері, і сповнений Мудрості РУАХ ХА КОДЕШ у багатьох напрямках. Для всіх нас, будь ласка, стійте в злагоді щоб людина вийшла прямо зараз. Дивно, тому що БОГ каже, що я як Неємія на Храмовій стіні, і я не повинна спускатися через напад ворогів. Я відчула, ГОСПОДЬ спонукає поділитися цим з вами.

Для тих, хто вірять, що у них духовне одкровення і проникливість, інструкції, будь ласка, скоріше напишіть мені, наш час коротко, щоб зробити те, що ми повинні. Будь ласка, моліться також про звільнення фінансів, оскільки мені було сказано допомагати піклуватися про Пророків і тих, кого посилають, і прямо зараз у мене немає додаткових фінансів для цього. Якщо під час молитви ви вірите, що знаєте, де будуть знаходитися притулку на короткий час далеко від встановлюваної системи ###звіра### будь ласка, негайно зв'яжіться зі мною. Я повинна зізнатися вам, що я так зайнята відображенням атак, що йдуть з усіх боків, що, здається, я не можу повністю зосередитися на молитві про це так, як мені слід було б. Зараз я звертаюся до вас за клопотанням не тільки за цього служителя і Служительство, а й про Мудрість ГОСПОДА ЯХУШУА ХА МАШІАХА. І Біблія каже:"якщо кому бракує Мудрості, нехай просить, І Я щедро дам йому". Отже, давайте запитаємо все разом, і нехай хтось почує те, що нам потрібно знати, і нехай всі дари РУАХ ХА КОДЕШ пробудяться, коли ви будете читати це. "Коли ворог прийде, подібно потопу, БОГ підніме прапор проти нього.

З любов'ю ваша Сестра в ЯХУШУА ХА МАШІАХЕ

Преподобна Єлізабет Шеррі Єлайджа [Єлішева Єліяху]

* * * * * * *

Потребуєте молитви або порятунку? У вас є коментарі або питання? Будь ласка, Зв'яжіться з Апостолом Пророком Єлішевою Єліяху!



CLICK HERE or the image below to go directly to her youtube channel
YAHSladyinred