Προφητεία 119


                   Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011: ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙΤΕ!
                        Ο ΓΙΑΧ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΑΣ!!!VIDEO ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ:  http://www.youtube.com/watch?v=9VRPxFKcg_0


Ειπώθηκε υπό το Χρίσμα της ΡΟΥΑΧ ΧΑ ΚΟΝΤΕΣ (Αγίου Πνεύματος) μέσω του Αποστόλου Ελισάβετ Ελίηαχ Νικόμια (Elisabeth (Elisheva) Elijah) στις 24 Δεκεμβρίου 2010 και κυκλοφόρησε στις 1 Ιανουαρίου 2011

ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ:

ΓΙΑΧΒΕ / ΓΙΑΧ - το όνομα του ΘΕΟΥ,  ΑΓΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ στη γλώσσα των προφητών στην Αγία Γραφή (φωνητική καταγραφή). Ο Θεός Πατέρας ονομάζεται επίσης στην Αγία Γραφή: Πατέρας (Ματθαίον 23:09) και ο Άγιος Πατέρας (Διαβάστε Ευαγγ. κατά του  Ιωάννη 17:11).

ΓΙΑΧΟΥΣΟΥΑ - εβραϊκό, το πραγματικό όνομα του Ιησού, του Υιού του Θεού (φωνητική καταγραφή, δηλαδή σύμφωνα με τα λόγια των ληφθέντων προφητείων.). Έτσι Τον ονόμασαν στο σπίτι στη Ναζαρέτ και στο Ισραήλ με την εντολή του ΘΕΟΥ. Το όνομα αυτό σημαίνει: ΓΙΑΧ σώζει, δηλαδή ο Θεός Πατέρας σώζει.

ΓΙΑΧΟΥΣΟΥΑ ΧΑ ΜΑΣΙΑΧ - σημαίνει ΙΗΣΟΥΣ ΜΕΣΣΙΑΣ (ΧΡΙΣΤΟΣ).  

ΡΟΥΑΧ ΧΑ ΚΟΝΤΕΣ - Το Άγιο Πνεύμα στα εβραϊκά, που είναι η γλώσσα του πρωτοτύπου (φωνητική καταγραφή). Εβραϊκός όρος  για το Άγιο Πνεύμα είναι επίσης ΣΙΚΧΑΗΝΓΙΑΧ της Δόξας και από προηγούμενες Προφητείες: ΜΑΜΑ ΣΙΚΧΑΗΝΓΙΑΧ της Δόξας, Σοφία και Μητέρα Σοφία, Αγία Μητέρα, Βασίλισσα των Ουρανών, ΙΜΜΑΓΙΑΧ είναι το όνομα του Αγίου Πνεύματος στα εβραϊκά το οποίο αποκαλύφθηκε στον Προφήτη Ελισάβετ Ελίηαχ Νικόμια από το Άγιο Πνεύμα.

ΕΛΟΧΙΜ - ένα ουσιαστικό στον πληθυντικό και αυτό σημαίνει  ο Θεός και η Αγία Τριάδα.


YDS - συντομογραφία του -YAHUSHUA Demon Stompers - είναι πιστοί που προσεύχονται για τον Προφήτη Ελισάβετ Ελίηαχ Νικόμια και για την Ιεραποστολή της Τελευταίας Ευκαιρίας.


Ringmaiden, Ringbearer - Ringmaiden σημαίνει: η Δεσποινίδα που Αναγγέλει το Λόγο του Θεού ως Προφήτης και αυτήν που εκφωνεί μια κραυγή όπως στο Μτ 25:6, που είναι μια κραυγή στις Δεσποινίσες που περιμένουν τον Γαμπρό, επίσης και την Δεσποινίδα με το δαχτυλίδι αρραβώνων της Νύφης. Ringbearer είναι αυτός που προστατεύει, καλύπτει την Δεσποινίδα που Αναγγέλει για την προστασία της. Και οι δύο τίτλοι είχαν δοθεί μέσα στο Λόγο της Προφητείας από τον ΓΙΑΧΒΕ στις προηγούμενες Προφητείες.

Σχόλιο της Ελισάβετ:


Ξύπνησα και άκουσα το τηλέφωνο να χτυπάει, άκουγα πως χτυπάει και χτυπάει.
 Για πρώτη φορά συνέβη αυτό εχθές όταν είχε το χειμερινό ηλιοστάσιο στις 22 Δεκεμβρίου.  Έτσι άκουσα το τηλέφωνο να χτυπάει στις 22 Δεκεμβρίου, ωστόσο ο Νίκο είπε ότι δεν χτυπάει κανένα τηλέφωνο.

Εν πάση περιπτώσει, όταν ξύπνησα σήμερα (23 Δεκέμβρη), για δεύτερη φορά ήταν ξύπνημα με το χτύπημα τηλεφώνου και αυτή τη φορά, Θεέ μου, το τηλέφωνο δεν σταματούσε να χτυπάει. Είπα στον Νίκο ότι το τηλέφωνό του χτυπάει και τον ξύπνησα, και αυτός είπε πως δεν χτυπάει. Είπα ότι συνέχεια το ακούω, ακόμη και τώρα που μιλούσα μαζί του το τηλέφωνο χτυπούσε και χτυπούσε, Θεέ μου, τόσες πολλές φορές, ακόμη και καθώς μιλούσα συνέχεια χτυπούσε.

Ήταν τόσο πραγματικό και Νίκο είπε: το τηλέφωνό μου είναι εδώ (στην κρεβατοκάμαρα) και δεν μπορούσα να το καταλάβω και τότε συνειδητοποίησα ότι αυτό συμβαίνει στην πνευματική σφαίρα - ο Θεός προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή μου. Έτσι και πάλι αποκοιμήθηκα και όταν ξύπνησα στις 10 το πρωί έλεγα στον Νίκο για το τηλέφωνο και για τη δυνατή προσευχή και είπα ότι αυτό θα είναι κάτι υπερφυσικό. Ακούω το τηλέφωνο να χτυπάει: ''Τι είναι αυτό, τι προσπαθείς να μου πεις Ουράνιε ΠΑΤΕΡΑ;''

Και τότε άκουσα τόσα πολλά.

Πρόκειται για μια κλήση στην οποία δεν απαντάει κανείς και αυτό συνέβη και έτσι άρχισα να μετανοώ. Είπα: ''Περίμενε! Κλήση στην οποία κανείς δεν απαντάει;'' Και είπα: ''Τι είδους κλήση;'' Είπα: ''Μήπως ΣΕ έχω απογοητεύσει με κάποιο τρόπο;'' Και στη συνέχεια άκουσα: ''Έκκληση για μετάνοια.''

Ωχ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑΧ, ναι, μετανοώ, λυπάμαι πολύ. Ξέρω ότι δεν είμαι τέλεια, τα έκανα χάλια. Προσπαθούσα να σκεφτώ τι είχα κάνει λάθος, για το οποίο ο Θεός θα μπορούσε να πει ότι δεν μετανόησα.

Πραγματικά ανησυχώ γι' αυτήν την υπόθεση στο YouTube. Ανησυχώ πού ήταν η καρδιά μου, μερικές φορές στην καρδιά μου είναι τόση ψυχρότητα. Και οι άνθρωποι είναι βάναυσοι και αυτό συμβαίνει ασταμάτητα εδώ και ένα χρόνο και ανησυχώ μήπως μπήκε η πικρία που ο Θεός το επέτρεψε αυτό. Οι εχθροί χλευάζουν και γελάνε λέγοντας: ''Βλέπετε; Αυτή δεν είναι κανένας προφήτης - εγώ ακόμη στέκομαι εδώ και είμαι ζωντανός και δεν έχει γίνει τίποτα. Ιδιαίτερα η ''Μόλλυ'' και διαβάζω ότι η ίδια γυναίκα ειρωνεύεται στο δικό της Sock account στο YouTube, κι εγώ δεν ξέρω καν το όνομά της. Δεν ξέρω αυτά τα άτομα. Έτσι λοιπόν μετανόησα και ανησυχούσα γι' αυτό που προσευχομούν τη δεύτερη φορά πριν έπεσα για ύπνο. Πόσες ευλογίες έφτασαν στους ανθρώπους με το μήνυμα της Σωτηρίας και με τις Προφητείες κι εγώ νιώθω σαν να έχω βλάψει τον εαυτό μου με κάποιο τρόπο.

Στην πραγματικότητα το Youtube ήταν μέχρι τώρα ένα δίκοπο σπαθί, τόσες ευλογίες όσους και αποτροπιασμούς αλλά όταν σκεφτόμουν και προσευχόμουν για όλα αυτά, σκέφτηκα ότι αυτός είναι ο λόγος που ο Θεός είναι θυμωμένος λέγοντας ότι κανένας δεν απάντησε στην κλήση - έκκληση για μετάνοια. Τότε ΤΟΝ άκουσα να λέει: "Δεν μιλάω για σένα, Ελισάβετ, δεν μιλάω για σένα.'' Είπε: "Μιλάω για εκείνους που δεν απαντάνε στην κλήση για μετάνοια, γνωρίζοντας ότι έχω προειδοποιήσει. '' η προφητεία άρχισε...

Τέλος σχολίου.

                                                         * * * * * * * * Προφητεία * * * * * * * *

(Στην Προφητεία 105 ο ΓΙΑΧΒΕ είπε να τοποθετήσω τον παρακάτω Αρχικό Λόγο σε κάθε Προφητεία:


ΕΓΩ σας προειδοποίησα εδώ και πολύ καιρό, Ελισάβετ, ακόμη και πριν υπήρξε αυτή η Ιεραποστολή, να μην αποκαλέσετε αυτή την Αποστολή με όνομα άνδρα ή γυναίκας! ΕΓΩ το έβαλα στο πνεύμα σου, διότι τίποτα απ' αυτά δεν έγιναν με το χέρι σου, τίποτα απ' αυτά δεν βγήκαν από το στόμα σου!


Αυτό γεννήθηκε στο στόμα του ΓΙΑΧΒΕ, αυτό γεννήθηκε στο στόμα του ΓΙΑΧΟΥΣΟΥΑ του ΜΑΣΙΑΧ σας, αυτό γεννήθηκε στο στόμα της ΡΟΥΑΧ ΧΑ ΚΟΝΤΕΣ, της IMMAΓΙΑΧ σας.


Αν έβγαινε αυτό μόνο από το χέρι σου, θα είχε αποτύχει εδώ και πολύ καιρό. Αυτό οφείλεται στον Άνεμο ΣΙΚΧΑΗΝΓΙΑΧ της Δόξας που φυσάει επάνω στη Γη - ο Άγιος Άνεμος Αναγέννησης! Δεν είναι από την πνοή σου, διαφορετικά θα είχε αποτύχει. (Ησαΐας 42:8)


Σχόλιο: Τέλος του προλόγου).

 

Δεν μιλάω για σένα, Ελισάβετ, δεν μιλάω για σένα. Μιλάω για εκείνους που δεν απαντάνε, για εκείνους στον κόσμο που αρνούνται να απαντήσουν στην κλήση για μετάνοια, γνωρίζοντας ότι έχω προειδοποιήσει.

Μόνο όσοι συγκαταλέγονται στους άξιους θα αποφύγουν τη Μεγάλη Θλίψη.

Αλλά ΕΓΩ μιλάω γι' αυτούς που ξέρουν τι κάνουν και προσβάλλουν ΕMEΝΑ και συνεχίζουν να αμαρτάνε, που λένε: ''Έχω το Άγιο Πνεύμα μέσα μου'' και παρόλα αυτά συνεχίζουν να αμαρτάνε, αυτοί που κάνουν δικαιολογίες γνωρίζοντας ότι ΕΓΩ βλέπω όλα όσα κάνουν, είτε πρόκειται για πορνογραφία, είτε πρόκειται για ομοφυλοφιλία, είτε πρόκειται για αλκοόλ, είτε πρόκειται για μοιχεία, πορνεία, μεθύσι, ναρκωτικά, βλασφημίες. Ξέρουν ότι ΕΓΩ βλέπω, ξέρουν ότι πρέπει να είναι το παράδειγμα. Διεκδικούν το Όνομα του Ιησού Χριστού, ακόμα και ΓΙΑΧΟΥΣΟΥΑ ωστόσο ΕΓΩ είμαι μακριά τους. Το Άγιο Πνεύμα δεν μπορεί να κατοικήσει σ' έναν Ναό αμαρτίας, όμως ME υποβάλλουν σε δοκιμασία ξανά και ξανά.

Απεύθυνα μια έκκληση για μετάνοια - πόσοι λίγοι υπάκουσαν. Είναι σαν ένα τηλέφωνο που χτυπάει και χτυπάει και κανείς δεν απαντά.

ΕΓΩ σας τοποθέτησα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σας έβαλα εκεί για να δείξω ότι είμαι Θεός της Κρίσης καθώς και του Ελέους, ΕΓΩ δεν ψεύδομαι.

Ωστόσο προσβάλλουν τον Προφήτη, αποκαλούν την Αποστολή ΜΟΥ ''κακή'', τολμούν να στρέφονται εναντίον MΟΥ και χλευάζουν ΕΜΕΝΑ και λένε: ''Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί σ' εμάς, φύγε μακριά Ελισάβετ.'' Λένε: ''Είμαστε υπό χάριτος, όλα πραγματοποιήθηκαν πάνω στο Σταυρό. Τώρα μπορώ να αμαρτάνω όπως θέλω - δες, η ψυχή μου δεν είναι χαμένη. Εσύ είσαι που ζείς σύμφονα με το Νόμο, νομίζεις ότι πρέπει να υπακούς το Θεό όπως λές και όμως εμείς λέμε πως δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως αμαρτία - έχει καταργηθεί.''

Μισούν εσένα (Ελισάβετ) με πάθος, μισούν όλους που θα διδάσκουν ενάντια στην αμαρτία. Μισούν όλους που προειδοποιούν. Εξέδωσες την έκκληση, ΕΓΩ σας έστειλα εκεί, Amightywind, να προειδοποιήσετε τους ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται Χριστιανοί να μετανοούν για τις αμαρτίες τους. Το έχω πει ξανά και ξανά και ξανά. Πόσοι λίγοι θα ακούσουν.

ΕΓΩ έστειλα την Ιεραποστολή Amightywind στο YouTube και τι έχουν κάνει σε σας, κάνουν σε MEΝΑ και όμως ισχυρίζονται ότι αναγνωρίζουν το Άγιο Όνομά ΜΟΥ, ωστόσο ΕΓΩ είμαι μακριά τους. Παραθέτουν τα Λόγια ΜΟΥ, τα χρησιμοποιούν ως όπλο εναντίον σας και οποιονδήποτε άλλο που προειδοποιεί να μετανοήσουν και να αναζητήσουν το Πρόσωπο του ΓΙΑΧΟΥΣΟΥΑ πριν τους σκουπίσει ΑΥΤΟΣ από τον κόσμο μέσα στην Οργή ΤΟΥ.

Ξεχνούν πως ήμουν το Αρνίο μόνο μία φορά.  Ξεχνούν πως έρχομαι με τη φωτιά στα Μάτια ΜΟΥ. Ξεχνούν πως είναι η Οργή του Αρνίου. Ξεχνούν ότι ΕΓΩ περιφρονώ την αμαρτία. Κάνουν δικαιολογίες για να αμαρτάνε. Οι πιο υπεύθυνοι είναι εκείνοι που προσέβαλαν, χλεύαζαν, μισούσαν και συκοφαντούσαν την Ιεραποστολή που ΕΓΩ ονόμασα Amightywind.

Έτσι λοιπόν Eλισάβετ ΕΓΩ σε άφησα να ακούσεις το τηλέφωνο να χτυπάει. Θέλω να τους προειδοποιήσεις για μια ακόμη φορά. Πόσοι λίγοι έχουν απαντήσει στην κλήση για να μετανοήσουν και να απομακρυνθούν από την αμαρτία. Πόσοι λίγοι πρόκειται να σωθούν όταν θα αρχίσει η Μεγάλη Θλίψη.

Δεν είναι αρκετό να πεις ''μετανόησα'', πρέπει να υπάρξει δράση πίσω από τις λέξεις. Πρέπει να υπάρξει σκίσιμο των ενδυμάτων σας, αλλά όχι με φυσικό τρόπο.

Έχω πει: ''Μετανοήστε''.

Έχω τοποθετήσει αυτήν την Ιερή Αποστολή για να δει όλος ο κόσμος, αν το θελήσει και όμως οι περισσότεροι έκλεισαν τα αυτιά τους και τύφλωσαν τα μάτια τους, λέγοντας: ''Δεν βλέπουμε, δεν ακούμε ΕΣΕΝΑ. Εμείς περιφρονούμε την Ιεραποστολή Amightywind και τον Προφήτη Ελισάβετ Ελίηαχ. Είμαστε Χριστιανική Κοινότητα και ανεξάρτητα τι λες, πάρε τη δική σου Αποστολή Amightywind και πάρε τις Προφητείες σου διότι εμείς θα συνεχίζουμε να είμαστε στην αμαρτία μας και βλέπεις, είμαστε ακόμα ζωντανοί και δεν έχει σημασία αν περιφρονούμε την Αποστολή Amightywind διότι ο Θεός σου δεν μας έχει σκοτώσει ακόμα. Ο Θεός σου δεν μας έχει αγγίξει καν και έτσι ο Θεός σου δεν πρέπει να είναι ο Θεός μας, επειδή ο Θεός μας μάς λέει ότι μπορούμε να αμαρτάμε. Ο Θεός μας λέει ότι μπορούμε να σε μισούμε. Ο Θεός μας λέει ότι μπορούμε να καταστρέψουμε Amightywind. Ο Θεός μας λέει ότι είσαι ψευδοπροφήτης και δεν υπάρχει ανάγκη να μετανοήσουμε για τις αμαρτίες μας.''

Ωχ, αλλά ανόητοι, ανόητοι άνθρωποι, αυτός είμαι ΕΓΩ, ΓΙΑΧΟΥΣΟΥA που μιλάει μέσα απ' αυτό το πήλινο αγγείο. ME δελεάζατε και ME δελεάζατε και ΜΕ δελεάζατε κι ΕΓΩ έχω χρησιμοποιήσει υτήν την Ιεραποστολή για έκκληση για μετάνοια και όμως εσείς λέτε ότι αυτός είναι ο διάβολος που έχει αποσταλεί. Ξεχνάτε τι έκανα με τη συκιά. Ξεχνάτε ότι ήμουν ΕΓΩ, ΓΙΑΧΟΥΣΟΥA που την καταράστηκα επειδή αρνήθηκε να φέρει καλούς καρπούς. Ξεχνάτε ότι μαράθηκε και πέθανε. Ξεχνάτε ότι περιφρονώ τους κακοποιούς. Αυτή η συκιά αντιπροσωπεύει εσάς που έχετε καρδιά από πέτρα, που χρησιμοποιείτε τα Λόγια ΜΟΥ, που χρησιμοποιείτε το Όνομά ΜΟΥ, που αποκαλείτε αυτήν την Αποστολή ''κακή'' επειδή ακούσατε τις λέξεις: ''Μετανοήστε και απομακρυνθείτε από τις αμαρτίες σας.'' Δεν μπορείτε να αντέξετε που έχω μιλήσει και αυτήν αποκαλείτε ''ψευδοπροφήτη'' διότι νομίζετε ότι έχετε όλες τις γνώσεις και όμως ΕΓΩ σας λέω ότι είστε ανόητοι επειδή οι αποκαλύψεις δόθηκαν σ' αυτόν τον Προφήτη. Αλλά νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα. Ωστόσο ΕΓΩ σας αποκαλώ βιβλικά μορφωμένοι ανόητοι, επειδή χρησιμοποιείτε απλά το λόγο που σκοτώνει και δεν υπάρχει πνεύμα σε ό, τι λέτε και χρησιμοποιείτε την Αγία Γραφή και λέτε: ''Μόνο η έκδοση του Βασιλιά Ιακώβου είναι σωστή, φύγετε με όλα τα υπόλοιπα σας, έχετε προσθέσει επιπλέον βιβλία και δεν πρόκειται να ρίξουμε μια ματιά σ' αυτά.''

Ανόητοι, ανόητοι! ΕΓΩ βλέπω τη ζωή σας και κουνάω το Κεφάλι ΜΟΥ. Είστε εκείνοι. Εάν δεν μετανοήσετε και πραγματικά δε θα απομακρυνθείτε από την αμαρτία, θα είστε αυτοί που θα τους πω: ''Φύγετε μακριά MΟΥ εσείς οι εργαζόμενοι της ανομίας γιατί ποτέ δεν σας ήξερα!''

Ακριβώς επειδή είπατε την Προσευχή Σωτηρίας πρέπει να υπάρχει ενέργεια πίσω από τα λόγια σας. Δεν μπορείτε απλώς να πείτε ότι ΜΕ αγαπάτε και να μην υπακούτε ΕMEΝΑ. Αυτό είναι ένα ψέμα απευθείας από την Κόλαση. Αυτό είναι ψέμα και γι' αυτό αυτή η Ιεραποστολή μιλάει γι' αυτό όπως και κάθε Αποστολή που βαδίζει με την Αγιότητά ΜΟΥ και αρνείται να συμβιβαστεί με την αμαρτία και τους αμαρτωλούς. Εσείς που αυτοαποκαλείστε Χριστιανοί - δεν υπάρχει αγιότητα μέσα σας και περιφρονείτε όποιον έρχεται σε σας με το Πνεύμα της Αγιότητας και με το Χρίσμα ΜΟΥ επάνω στο πρόσωπό τους, αλλά αυτό δεν άλλαξε από τους παλιούς καιρούς.

Εσείς περιφρονείτε όποιον λέει τα Λόγια ΜΟΥ, οποίον είναι χρισμένος και γενναίος κι έτσι ΕΓΩ έδωσα στην Ελισάβετ σημάδι ενώ μπαίνετε σύντομα σ' αυτό που εσείς αποκαλείτε το Νέο Έτος. Υπήρξε μια έκκληση για μετάνοια και ωχ, πόσοι λίγοι, πόσοι λίγοι ακούνε ή ακούνε καθόλου το τηλέφωνο να χτυπάει.

Δεν καταλαβαίνετε ακόμη; Δεν καταλαβαίνετε ακόμη;

Ο μόνος δρόμος στον Ουρανό είναι να απαντήσετε στην κλήση. Πρέπει να ακούσετε αυτό το τηλέφωνο να χτυπάει. Πρέπει να απαντήσετε στην έκκληση για να μετανοήσετε και να απομακρυνθείτε από την αμαρτία. Σταματήστε τις δικαιολογίες γιατί σύντομα θα είναι πολύ αργά.

Η σκληρότερη Κρίση θα έρθει σ' εκείνους που κακομεταχειρίστηκαν αυτήν την Ιεραποστολή που έχω τοποθετήσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τόσα πολλά μάτια και αυτιά και εσείς το γνωρίζατε αλλά δεν την έχετε υπερασπιστεί... επειδή ΕΓΩ φώναζα δυνατά και καθαρά: ''ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ, ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ και απομακρυνθείτε από τις αμαρτίες σας'' - εσείς δεν την έχετε υπερασπιστεί.

Θα διαιρείτε τις Προφητείες σε τμήματα και θα χρησιμοποιείτε την ανθρώπινη σας διάνοια παρ' όλο που ΕΓΩ προειδοποιούσα πολλές φορές ότι μόνο μέσω του Αγίου Πνεύματος θα καταλάβετε τα Λόγια που ειπώθηκαν και τα οποία δεν μπορούν να ερμηνευθούν από τη διάνοια του ανθρώπου. Κάθε Προφητεία χωρίς εξαίρεση οδηγεί τους ανθρώπους στη μετάνοια. Οδηγεί τους ανθρώπους στη στοργική ΜΟΥ Αγκαλιά. Οδηγεί τους ανθρώπους και τους διδάσκει την Αγιότητα. Δεν είναι λόγια μιας γυναίκας ή ενός άνδρα.

ΕΓΩ μόνο χρησιμοποιώ αυτό το πήλινο αγγείο, το ίδιο που έχετε μισήσει και έχετε εξυβρίσει. Είπατε: ''Εμείς θα σε καταστρέψουμε, θα σε εξευτελίσουμε, θα λέμε λόγια του μίσους επειδή μπορούμε. Ακόμη και θα κλέψουμε και θα βεβηλώσουμε το ίδιο το όνομα της Αποστολής Amightywind επειδή τολμάς να μας αποκαλείς αμαρτωλούς και τολμάς να εκθέσεις τις αμαρτίες μας επειδή δεν μπορούμε να αντέξουμε την Αγιότητα στο πρόσωπό σου ή στα πρόσωπα των εργαζομένων που εργάζονται στο πλευρό σου, κι έτσι εμείς λέμε σε όλους για να βεβαιωθούμε ότι κι εκείνοι θα περιφρονούν και δε θα ακούνε αυτές τις Αγίες Προφητείες διότι είναι ψευδείς.'' Κι έτσι τους τυφλώνετε και τους κουφαίνετε, ωχ υποκριτές.

Ωχ εσείς κακοποίοι, θα σας δείξω τι θα κάνω λόγω του μίσους σας. Δεν υπάρχει Άγιο Πνεύμα μέσα σας. Είστε τα φυτώρια του Σατανά κι ΕΓΩ είχα υπομονή για σας, ωχ για τόσο πολύ καιρό.

ΕΓΩ τοποθέτησα αυτήν την Αποστολή της Τελευταίας Ευκαιρίας πριν από τις ερχόμενες ημέρες της μοίρας και να θυμάστε πως ό, τι έχετε κάνει σ' αυτήν το έχετε κάνει σε ΜΕΝΑ. Θα παρουσιαστείτε ενώπιον ΜΟΥ στο Δικαστήριο που έρχεται από τον Ουρανό και θα στέκεστε μπροστά στο Πρόσωπό ΜΟΥ κι ΕΓΩ θα σας θυμίσω για τα δικά σας λόγια του μίσους και θα πω: ''Φύγετε από ΜΕΝΑ εσείς οι εργαζόμενοι της ανομίας διότι ποτέ δεν σας ήξερα, ποτέ δεν σας ήξερα.'' Το Άγιο Πνεύμα ΜΟΥ ή αποσύρθηκε εδώ και πολύ καιρό ή δεν ήταν ποτέ μέσα σας.

Έτσι Eλισάβετ, σε άφησα να ακούσεις το τηλέφωνο. Σε άφησα να ακούσεις πόσο καιρό χτυπούσε. Απλά συμβολικά, 8 φορές. Κάποιοι θα ακούσουν και θα είναι το νέο τους ξεκίνημα και πραγματικά θα μετανοήσουν και θα ξέρουν πραγματικά ότι η Αποστολή Amightywind είναι Ιερή και ότι είναι Αποστολή που την έστειλε ο Θεός.

Για όλους εκείνους που θα ταπεινωθούν και θα απομακρυνθούν από τις αμαρτίες τους και με το μυαλό τους, με το σώμα, με την καρδιά και την ψυχή τους που αληθινά, πραγματικά θα μετανοήσουν, αυτά είναι τα Λόγια που έχω να πω:

Εσείς απαντάτε στην κλήση, ω Άγιοι που μετανοείτε κάθε μέρα. Ακόμα κι εσύ Eλισάβετ είπες: ''Τι είναι αυτό για το οποίο δεν έχω απαντήσει; Πώς έγινε και δεν έχω μετανοήσει; Ωχ παρακαλώ συγχώρεσε με πως ΣΕ απογοήτευσα, επειδή ξέρω ότι δεν είμαι τέλεια.''

ΕΓΩ σου είπα, Ελισάβετ, δεν είναι για σένα, γιατί εσύ ακούς την κλήση MΟY και απαντάς στην έκκληση ΜΟΥ όπως και οι όλοι όσοι υπηρετούν στο πλευρό σου και όλοι εκείνοι που γνωρίζουν ότι η Ιεραποστολή Amightywind λέει την αλήθεια και δεν ψεύδεται. Αυτοί απάντησαν στην έκκληση για μετάνοια.

Μα όμως υπάρχουν και κάποιοι που ξέρουν ότι σ' αυτήν την Αποστολή βρίσκεται Αλήθεια και ακόμα ME υποβάλλουν σε δοκιμασία και πιστεύουν ότι είναι αρκετό να σε ξέρουν. Πιστεύουν ότι είναι αρκετό να διαβάζουν αυτές τις Προφητείες. Πιστεύουν ότι ΕΓΩ θα είμαι πάντα εύσπλαχνος και δε θα υπάρχουν συνέπειες της αμαρτίας. Αυτοί είναι εκείνοι που σκοπεύω να τους κρίνω πιο αυστηρά γιατί δεν συνειδητοποιούν ότι είναι υπεύθυνοι για τις αμαρτίες που περιφρονώ.

Πες τους λοιπόν, κόρη ΜΟΥ - θέλουν να βγει νέος Λόγος. Πες τους πόσο χαίρομαι γι' αυτούς που κάνουν τον επιπλέον κόπο, που προσπαθούν όχι μόνο να ΜΕ υπακούνε κάθε μέρα, αλλά πιστεύουν, μιλάνε και μοιράζονται τα Λόγια που λέω ΕΓΩ. Δεν φοβούνται να προσβάλλουν άνθρωπο επειδή η επιθυμία της ψυχής τους είναι να ευχαριστήσουν ΕMEΝΑ, ΓΙΑΧΟΥΣΟΥA, επειδή ξέρουν ότι οι αμοιβές τους θα έρθουν από τον Ουρανό.

Πες τους λοιπόν, κόρη MΟΥ, εσύ που είσαι ο Νέος Ηλίας στον οποίο έδωσα το Χρίσμα και μια δουλειά να κάνει. Πες τους, κόρη ΜΟΥ, αν και θα φτύνουν στο πρόσωπό σου, προειδοποίησε τους, κόρη ΜΟΥ, πως πολύ σύντομα θα σβηστούν από την ανθρώπινη φυλή.

Πες τους, κόρη ΜΟΥ, ωχ ΕΓΩ έρχομαι πάλι! ΕΓΩ έρχομαι και πάλι, αλλά αυτή τη φορά φωτιά θα είναι στα Μάτια ΜΟΥ και δεν μιλάω για την ώρα που θα καλέσω τη Νύφη ΜΟΥ στο Πλευρό ΜΟΥ. Μιλάω για τους εχθρούς ΜΟΥ που είναι σαν τη συκιά - ΕΓΩ θα την καταραστώ και θα μαραθεί και θα πεθάνει, και θα μπορούν να το δουν όλοι!

Πες τους, κόρη ΜΟΥ, να είσαι αυτός ο γενναίος Προφήτης. Σταμάτα να νοιάζεσαι τι λένε οι γυναίκες και οι άνδρες.

Πες τους, κόρη ΜΟΥ, πες τους για ΜΕΝΑ, διότι αυτό είναι το κουδούνισμα του τηλεφώνου. Εσύ έχεις την κλήση να είσαι Προφήτης. Απάντησες σ' αυτήν εδώ και πολύ καιρό. Δεν θα σε αφήσω να μην απαντήσεις σ' αυτό το τηλέφωνο. Αυτή είναι μια κλήση που επιβαρύνει τη ζωή σου και δεν μπορείς να την αποφύγεις επειδή ΕΓΩ σε κάλεσα, κόρη ΜΟΥ, να προειδοποιήσεις αυτήν την ανθρώπινη φυλή πριν έρθει η Μεγάλη Θλίψη, η στιγμή της θλίψης του Ιακώβ. Ωχ, και για τόσους, για τόσους πολλούς θα είναι πολύ αργά.

Αυτά είναι τα Λόγια που έχω να πω.

Για άλλη μια φορά οι εχθροί θα σας στείλουν χλευασμό και μίσος. Απλά να το ξέρεις αυτό, εκείνοι δεν είναι από ΜΕΝΑ. Απλά να το ξέρεις αυτό, δεν τους έστειλα ΕΓΩ. Απλά να το ξέρεις αυτό, είναι τα παιδιά του Σατανά, η Νύφη του Σατανά, κακοποίοι, εργάτες της ανομίας και θα πληρώσουν με τις ψυχές τους που προορίζονται για την Κόλαση και τη Λίμνη της Φωτιάς.

Απλά μην κρατάς αυτά τα λόγια του μίσους, δώσε τα σε ΜΕΝΑ. ΕΓΩ μπορώ να τα χειριστώ, εσύ δεν μπορείς. Αυτά ούτε καν απευθύνονται σε σας, ω Άγιοι, τα λόγια του μίσους απευθύνονται σε ΜΕΝΑ. Οι χλευασμοί, οι προσβολές απευθύνονται σε ΜΕΝΑ.

Εκείνοι δεν είναι σε θέση να δουν το Χρίσμα και την Αγιότητα που έχω τοποθετήσει επάνω σε όλους που είναι ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ και ιδιαίτερα στη Νύφη ΜΟΥ.

Η Νύφη ΜΟΥ προσπαθεί κάθε μέρα να ευχαριστήσει ΕMEΝΑ και να υπηρετεί ΕMEΝΑ και να ΜΕ λατρεύει και ΜΕ αποκαλεί ως Παντοδύναμο Θεό και Κύριο, Άρχοντα της ζωής τους, Διδάσκαλο, Σωτήρα, ΜΕ αναγνωρίζουν. Αυτή είναι η Νύφη ΜΟΥ. Ανέχονται προσβολές, μίσος, τους καταριούνται, τους συκοφαντούν, τους δυσφημούν. Αυτή είναι η Νύφη ΜΟΥ και ω, τόσο γρήγορα θα σας τραβήξω στο Πλευρό ΜΟΥ.  Ξέρετε ποιοι είστε. Εσείς αποδέχεστε την αλήθεια που έρχεται. Ξέρετε ποιοι είστε. Αναγνωρίζετε τα καλά φρούτα της Αποστολής Amightywind  διότι εκείνη σαν τον ισχυρό άνεμο τρέχει με ορμή επάνω στη Γη. Και τώρα την εισάγω σε τόσες πολλές διαφορετικές γλώσσες και θα υπάρχουν ακόμη περισσότερες.

Ξέρετε ποιοι είστε, ω πολύτιμη Νύφη ΜΟΥ. Πώς το ξέρετε; Επειδή σας έχουν μισήσει, σας έχουν συκοφαντήσει, σας απέρριψαν ως κακό. Ενώ το μόνο που κάνετε είναι να προσπαθείτε να ΜΕ ευχαριστείτε με κάθε τρόπο και να λέτε στους αμαρτωλούς να μετανοήσουν και να απομακρυνθούν από την αμαρτία και σας προσβάλλουν λόγω αυτού. Ξέρετε ποιοι είστε, αλλά εσείς δεν μιλάτε μόνο για την Αγιότητα, εσείς ζείτε μια Αγία ζωή και ποτέ δεν σχεδιάζετε την αμαρτία. Είστε Νύφη ΜΟΥ. Είστε τα Πρώτα Φρούτα ΜΟΥ. Είστε τόσοι λίγοι όταν κοιτάω τη Γη, αλλά είστε η Νύφη ΜΟΥ και είστε αυτοί που αγαπώ και εκτιμώ.

Όσο για τους εχθρούς σου που είναι οι εχθροί ΜΟΥ, ΕΓΩ τους περιφρονώ όπως τον Ησαύ.

Πάρε αυτά τα Λόγια, Ελισάβετ, προειδοποίησε τους ότι το τηλέφωνο χτυπάει. ΕΓΩ σε έστειλα ως προφήτη για να τους πεις. Πόσοι πολλοί την έχουν ακούσει και ακόμη αρνούνται να αναγνωρίσουν ότι την έχουν ακούσει. Γι' αυτό σου λέω, ω Προφήτη ΜΟΥ, πες τους για την έκκληση για μετάνοια, πες τους τι σου επιτρέπω να ακούσεις και θα υπάρξουν κάποιοι που θα μετανοήσουν και θα απομακρυνθούν από τις αμαρτίες και πες τους για το τηλέφωνο που χτυπάει. Θα ακούσουν. Θα ακούσουν και θα συγχωρεθούν και όπως δείχνει ο αριθμός 8 (8 χτυπήματα του τηλέφωνου), θα έχουμε μια νέα αρχή όλα αυτά επειδή έχω έναν προφήτη που είναι πρόθυμος να τον χλευάζουν και να τον περιφρονούν για χάρη του Όνοματός ΜΟΥ ενώ φωνάζει.

Απαντήστε στην έκκληση για μετάνοια!

Το τηλέφωνο χτυπάει από τον Ουρανό!

Επειδή ΕΓΩ αγαπάω αρκετά για να προειδοποιήσω μέσω του Νέου ΜΟΥ Ηλία - πώς ακόμη και το όνομά σου Ελίηαχ (Elijah) είναι απεχθής. [Elijah (Eλίηαχ) σημαίνει Ηλίας]

Απλά να θυμάστε ότι το Πνεύμα της Ιεζάβελ κυνηγούσε τον παλαίο Ηλία, μπορείτε να περιμένετε κάτι λιγότερο;

Μπορεί οποιοσδήποτε Άγιος Προφήτης να περιμένει κάτι λιγότερο;

Μπορεί κάποιος από τη Νύφη του ΓΙΑΧΟΥΣΟΥA, τη Νύφη ΜΟΥ, να περιμένει κάτι λιγότερο;

Αν θα ήθελαν εκείνοι να ME δεχτούν, εάν θα ήθελαν όλοι να ΜΕ δεχτούν με αγάπη, θα δεχόνταν κι εσάς, αλλά κοιτάξτε αυτή τη Γη - ΕΓΩ στέλνω ακόμη και το κρύο για να δείξω τις καρδιές από πέτρα και όμως δεν μετανοούν, δεν απομακρύνονται.

Λένε ότι είμαι ο Θεός μόνο της αγάπης και του ελέους και δεν θεωρώ κανέναν καταδικασμένο λόγω αμαρτίας, γι' αυτό θα υπάρχει αυτό που ονομάζεται Μεγάλη Θλίψη.

Σε ευχαριστώ, Ελισάβετ, για την απάντηση στην έκκληση, επειδή αν ζούσες στην αμαρτία δεν θα είχες ακούσει καν το τηλέφωνο να χτυπάει, αλλά εσύ άκουσες και χτύπησε 8 φορές, διότι πολλοί, πολλοί θα ακούσουν και αυτή θα είναι η νέα τους αρχή."

                                                              * * * * * * * *Τέλος Προφητείας * * * * * * * *

Σχόλιο της Ελισάβετ:


Ειπώθηκε υπό το Χρίσμα της Ρούαχ Χα Κόντες στην Αποστόλο Ελισάβετ Ελίηαχ Νικόμια. Προσβάλοντας περισσότερους και ευλογώντας άλλους, παιδί, πολεμιστής, η Νύφη του ΓΙΑΧΟΥΣΟΥΑ ΧΑ ΜΑΣΙΑΧ (Ιησού Χριστού).

Τέλος σχολίου.

 

     Προσευχή της Σωτηρίας
                                
(The Salvation Prayer)

Πώς να κληρονομήσετε το ΔΩΡΕΑΝ Δώρο της Αιώνιας Ζωής

                                                
* * * * * * *

Αγαπητέ  ΓΙΑΧΟΥΣΟΥΑ,
Σε αποδέχομαι τώρα ως Κύριο μου και Σωτήρα!

ΓΙΑΧΟΥΣΟΥΑ, ήσουν γνωστός στην Ελλάδα με το ελληνικό όνομα: Ιησούς Χριστός. ΕΣΥ είσαι ο ΘΕΟΣ τον οποίο αγαπώ. Πιστεύω ότι πλήρωσες το τίμημα για τις αμαρτίες μου στο Γολγοθά. Πέθανες και Αναστήθηκες  την τρίτη ημέρα.

ΣΟΥ ζητώ να έρθεις στην καρδιά μου, να συγχωρήσεις τις αμαρτίες μου, να με ξεπλύνεις από κάθε αδικία.

Μετανιώνω που έχω αμαρτήσει και γυρίζω μακριά από τις αμαρτίες.

ΣΕ ευχαριστώ που με γεμίζεις με το Άγιο Πνεύμα Σου και μου δίνεις την επιθυμία να ΣΕ υπηρετώ όλες τις ημέρες της ζωής μου, και να ζήσεις μέσα μου, ΓΙΑΧΟΥΣΟΥΑ, για τη Δόξα ΣΟΥ.

ΣΕ ευχαριστώ που μου δίνεις την επιθυμία να διαβάζω τη Βίβλο ΣΟΥ. Δώσε μου τη Σοφία για να μπορέσω να την καταλάβω.

ΣΕ ευχαριστώ που μ 'αγαπάς και σώζεις την ψυχή μου, προκαλώντας την αύξηση της πίστης μου, έτσι ώστε να μπορέσω να είμαι μαζί ΣΟΥ κάποια μέρα στον Ουρανό. Γέμισε με τώρα με το Άγιο Πνεύμα Σου και σώσε με από τον πονηρό.

Βοήθησέ με να θυμάμαι ότι όλοι αμάρτησαν και βρίσκονται μακριά από την Δόξα του ΘΕΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, και ότι ΕΣΥ ήρθες για να μας σώσεις, τους αμαρτωλούς! Και γι' αυτό ονομάζεσαι ο Σωτήρας μας. Αμήν.

           * * * * * * * Τέλος της Προσευχής * * * * * * *Ηλεκτρονική Διεύθυνση:

revholyfire@hotmail.comΟι υπόλοιπες Προφητείες στην ελληνική γλώσσα θα βρείτε στη σελίδα με τις διεθνείς μεταφράσεις υπό τη διεύθυνση:

http://www.amightywind.com/prophecy/prophlanguages.htm

ή

http://www.amightywind.com/greek.htm

Postal Address:

Almightywind
P.O. Box 40007
Upper Hutt
New Zealand
5018


Email Adress:
Contact Us
Contact Us