Frelsesbønnen

Kære YAHUSHUA, jeg accepterer DIG nu som min HERRE og FRELSER, DU er Guden jeg elsker. Jeg tror at DU betalte prisen for mine synder på Golgata, du døde og stod op fra de døde på den tredje dag. Jeg beder DIG at komme ind i mit hjerte, tilgiv mig mine synder, vask mig rent af al uretfærdighed. Jeg beklager, at jeg har syndet, og jeg vender mig bort fra disse synder. Jeg takker DIG for at DU fylder mig med DIN Hellige Ånd og gir mig ønske om å tjene DIG alle dage i mit liv, og leve DIT liv i mig, YAHUSHUA, så DU vil bli forherliget! Jeg takker DIG for at give mig ønske om at lese DIN Bibel, og giv mig Visdommen til at forstå det. Jeg takker DIG for at DU elsker mig og at DU har frelst min sjæl, for at få min Tro til at vokse, så en dag vil jeg være med DIG i Himlen. Fyld mig med DIN Hellige Ånd og befri mig fra den onde, i DITT Navn YAHUSHUA, jeg beder! Hjælp mig YAHUSHUA at huske at Alle have jo syndet, og dem fattes Æren fra YAHUVEH, og DU kom for at frelse os, det er fordi du er kaldt vores frelser. Amen.

Læs denne bøn og bagefter læs det igen, denne gang ikke med intellektuel viden men med hele dit hjerte, tro det i TRO, og husk at YAHUSHUA er ikke bare Gud, men HAN er også din bedste ven! HAN bryr sig så meget for dig, HAN elsker dig så meget, lige som du er. HAN hader synd, men HAN elsker dig, synderen!

YAHUSHUA betalte prisen for dine synder, nu behøver du ikke at føle sig skyldig eller fordømt længere! Bekend dine synder til YAHUSHUA. Si til HAM hvad de er, bagefter, fortæl HAM, du er ked af det, bede HAM at tilgiv dig! Alle dine tidligere synder og nuværende synder. En synd er hvad som helst du har gjort eller gør, som mishager en Hellig Gud YAHUVEH. Ingen er perfekt, husk det!

Lær at leve i Hellighed og at adlyde alle Guds ti bud, ved kraften af YAHUSHUAS Navn og Blod. Det er ikke muligt at leve i Hellighed ved din egen magt, men ved magten i HANS Navn, Blod og ved Salvelsen af Helligånden.

Læs Det Nye Testamente og lære at vide HVEM YAHUSHUA er. Johannes 3:16. Bibelen sier at du må bekænde HAM som Herre og Frelser så HAN skal bekænde deg foran Faderen. Skam dig ikke over YAHUSHUA, Han skammer sig ikke over dig. Fortæl nogen du har accepteret YAHUSHUA af Golgota og Nazaret denne dag, og alle englene i Himlen vil fryde sig!

Lad os glæde os med dig. Hvis du har brug for en pastor, vi har mere end en. Velkommen til familien af YAHUSHUA! Vi ser frem til at mødes dig i Himlen, hvis ikke på jorden!

Kontakt os og lad os vide om det evige livs gave du har lige arvet fra vores kostbar YAHUSHUA Messias!