Ei enää leikkejä! YAHUVEH [JAHVE] on vihainen!

2. huhtikuuta 2023

Apostoli Elisheva Eliyahun alustus:

Hyvää, siunattua pääsiäistä ja happamattoman leivän juhlaa, rakas Amightywind-seurakunta!

Tämä on merkittävä aika, pyhä aika, jolloin me poistamme hapatteen [nostatusaineet] kodeistamme ja muistelemme niitä aikoja, jolloin israelilaiset vapautettiin Egyptin orjuudesta ja ikeestä. Tiedämme varsin hyvin, että tämä oli enne siitä, mikä oli tuleva, ja se oli meidän rakas YAHUSHUA HA MASHIACH, se ainoa täydellinen, pyhä UHRIKARITSA, JOKA tapettiin ja JOKA vapaaehtoisesti antoi henkensä puolestamme, jotta me – olimmepa juutalaisia tai ei-juutalaisia – voisimme vapautua orjuudesta, ikeestä, synnin vankeudesta ja paholaisen käsistä.

HÄN otti kaikki syntimme, kärsimyksemme, jokaisen sairauden päälleen, kun HÄN riippui sillä ristillä ja sanoi “se on täytetty” ja kuoli, myöhemmin tuli haudatuksi hautaan, muttei HÄN jäänyt kuolleeksi vaan nousi kuolleista kolmantena päivänä, voitti kuoleman ja näyttäytyi kirkastetussa kehossa.

TÄMÄ meidän PELASTAJAMME on. TÄMÄ on se JUMALA, JOTA me palvelemme. TÄMÄ meidän AITO MASHIACH'mme on – riippumatta siitä, mitä maailma yrittää sanoa tai mistä yrittää saada ihmiset vakuuttuneiksi – HÄNEN NIMENSÄ on YAHUSHUA HA MASHIACH!

HÄN on opettanut meille, että hapate on synnin vertauskuva, ja niinpä se, että poistamme hapatteen kodeistamme, symboloi sitä, että poistamme kaiken synnin elämistämme, sillä kehomme, temppelimme – siellä PYHÄ KOLMINAISUUS, ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA HA MASHIACH ja KALLISARVOINEN RUACH HA KODESH, asuu. Meidän täytyy siis pysyä pyhinä, jos haluamme HEIDÄN jatkavan sisällämme asumista.

Näet, että alla on uusi pääsiäisprofetia, jonka rakas tyttäreni Grace sai ihmisiä varten. Häntä on mentoroitu/mentoroidaan suoraan minun alaisuudessani, ja hän opettelee/on opetellut kaiken, minkä YAHUSHUA HA MASHIACH on opettanut minulle, ja hän on osa tätä johtajistoa. Alla on myös selvitys siitä, mitä oli meneillään, ennen kuin hän sai Profetian. Saan täyden vahvistuksen [henkeeni] siitä, että tämä Profetia on suoraan Taivaasta ja Viesti, joka ihmisten ja seurakunnan on tarpeen kuulla ja lukea.

Tiedän, että rakas tyttäreni hermoilee sitä, että tämä julkaistaan ABBA YAHUVEH'N, YAHUSHUA HA MASHIACH'N ja ÄITI IMMAYAH'N nettisivustolla, mutta hän pelkää ISI YAH'TA enemmän kuin lihaansa ja hermojaan – samalla kun muistutan häntä siitä, että Voitelu on se, joka murtaa ikeet ja orjuudet, ja että Taivasta miellyttää, kun olemme tottelevaisia.

Profeettoina tehtävämme on varmistaa, että ABBA YAHUVEH'N meille antamat varoitukset välitetään ihmisille, sillä HÄN käyttää meitä varoittaakseen ihmisiä edeltäpäin. Sitä minut on kutsuttu tekemään ja hänet [Grace] on kutsuttu tekemään. Me olemme vain niitä viestintuojia, joten älä kivitä viestintuojaa vaan mieluummin ota se asia puheeksi YAHUSHUA HA MASHIACH'N kanssa.

Tämä on vasta ensimmäinen monista tulevista ABBA YAHUVEH'N, YAHUSHUA HA MASHIACH'N ja KALLISARVOISEN RUACH HA KODESHIN [PYHÄN HENGEN] kiitokseksi, kunniaksi ja ylistykseksi. Tulee myös olemaan monia, jotka eivät ota tätä Taivaasta tullutta Profetiaa vastaan ja joiden lihaa se loukkaa ja joilla todennäköisesti on jotakin sanottavana siitä, mutta se on teidän ja ABBA YAH'N välinen asia ja hinta, joka meidän täytyy maksaa Voitelusta ja siitä, että meitä käytetään YAH'N suukappaleena puhumaan julki HÄNEN sanojaan ja HÄNEN totuuksiaan. Se joko loukkaa sinua tai saa sinussa aikaan synnintuntoa johdattaen sinut HÄNEN rakastavaan syliinsä, missä voit ottaa YAHUSHUA HA MASHIACH'N vastaan ja tehdä parannuksen synneistäsi saadaksesi uuden alun.

Haluan myös tehdä hyvin selväksi sen, että tässä Profetiassa ABBA YAHUVEH ei puhu niistä ihmisistä, jotka eivät pysty pärjäämään ilman hapatetta johtuen heidän olosuhteistaan ja siitä, missä he asuvat. ABBA YAHUVEH puhuu ihmisistä, jotka pystyvät kyllä poistamaan hapatteen kodeistaan ja jotka pystyvät kyllä pärjäämään ilman hapatteen syömistä mutta silti valitsevat haluta tehdä kompromissin maailman suhteen ja sen, mikä on heille mukavampaa ja kätevämpää.

Te olette niitä, joista ABBA YAHUVEH puhuu tässä Profetiassa, ja haluan teidän todella kuuntelevan näitä sanoja, koska HÄN on saanut tarpeekseen leikkien leikkimisestä. Ei HÄN huvin vuoksi käske meidän pitää näitä juhlia. Jos et pysty alistumaan HÄNEN tahtoonsa nyt, mikä saa sinut luulemaan, että pystyt tekemään niin niinä lopunaikoina, jolloin tämän maailman pahat ihmiset pakottavat sinut valitsemaan, ketä haluat palvella?

On aika alkaa suhtautua uskoosi hyvin vakavasti, jos et vielä ole niin vakavissasi ollut. Jos huomaat, että sinulta puuttuu halua rukoilla, elää pyhästi, totella PYHÄÄ KOLMINAISUUTTA, ja kamppailet epäilyksen kanssa, niin et vietä tarpeeksi aikaa YAHUSHUA HA MASHIACH'N kanssa. Jos huomaat pelkääväsi maailmaa ja maailman käyttäytymissääntöjä ja mielipiteitä – enemmän kuin pelkäät ABBA YAHUVEH'A – ja teet kompromisseja maailman suhteen, niin et vietä tarpeeksi aikaa YAHUSHUA HA MASHIACH'N kanssa.

Älä passivoidu suhteessasi YAHUSHUA HA MASHIACH'N kanssa. Älä pysyttele “mukavuusalueella” uskossasi. Jos jatkuvasti tunnet olosi mukavaksi suhteessasi YAHUSHUA HA MASHIACH'N kanssa, niin sinun pitäisi tietää, että jokin on pielessä. Ai miksikö? Siksi, että jos tunnet aina olosi mukavaksi ja olet vapaa kaikista vastoinkäymisistä, ahdistuksista ja koettelemisesta, se tarkoittaa, ettei saatana näe sinua uhkana eikä näe mitään syytä edes hyökätä sinua vastaan millään tavalla.

Meitä testataan ja koetellaan joka päivä, kun jatkamme koko ajan lähentymistä YAHUSHUA HA MASHIACH'N kanssa ja koko ajan HÄNEN tahtonsa ja sen etsimistä, mitä HÄNELLÄ on meitä odottamassa.

YAHUSHUA HA MASHIACH tulee takaisin Morsiamelleen, mutta HÄNEN Morsiamensa on tottelevainen Morsian, joka odottaa ja on valmistautunut HÄNEN paluuseensa. Sillä me kaikki rukoilemme, että meidät katsotaan arvollisiksi olemaan yksi YAHUSHUA HA MASHIACH'N morsiamista ja että olisimme arvollisia tapaamaan HÄNET ilmassa HÄNEN palatessaan.

PYHÄN KOLMINAISUUDEN sydäntä vihastuttaa ja murehduttaa, kun ihmiset keksivät tapoja tehdä kompromisseja synnin suhteen ja maailman suhteen ja tahallaan ovat tottelemattomia ja ennalta suunnittelevat synnin tekemistä. Älä pidä ABBA YAHUVEH'N, YAHUSHUA HA MASHIACH'N ja KALLISARVOISEN RUACH HA KODESHIN rakkautta ja armoa itsestään selvänä. Lakkaa tallaamasta YAHUSHUA HA MASHIACH'N VERTA jalkoihisi tekemällä syntiä tahallasi ja ennalta suunnittelemalla synnin tekemistä. Meidän tulee olla pyhiä, koska HÄN on PYHÄ.

Pyydän, ota tämä Profetia vastaan siunauksena. Ja minä ylistän ABBA YAHUVEH'A, YAHUSHUA HA MASHIACH'AA ja KALLISARVOISTA RUACH HA KODESHIA tämän rakkaan tyttäreni kautta puhumisesta, ja usko pois, tämä ei ole viimeinen kerta. Kuten sanoin, tämä on ensimmäinen monista tulevista, vain YAHUSHUA HA MASHIACH'N KUNNIAKSI. HÄN haluaa sinun huomiosi ja tottelevaisuutesi. Tottelevaisuus on parempi kuin uhri.

Vaatimustaso YAHUSHUA HA MASHIACH'N Morsiamelle on hyvin korkea. Me kaikki tiedämme, että tämä maailma on muuttumassa päivä päivältä vain sairaammaksi ja pahemmaksi, mutta pysy sinä YAHUSHUA HA MASHIACH'AAN tiukasti tarrautuneena, pidä sinä lujasti kiinni uskostasi ja seiso lujana ja horjumattomana luottaen HÄNEN Pyhään Sanaansa Raamattuun, ja HÄNEN puhumiinsa Pyhiin Profetioihin. Olla ennalta varoitettu on olla ennalta varustettu tällaista aikaa varten.

Me riennämme SINUN luoksesi ja pidämme SINUSTA lujasti kiinni, YAHUSHUA HA MASHIACH, ja minä ylistän SINUA tästä rakkaan tyttäreni kautta puhutusta Sanasta, jonka tarkoitus on herättää SINUN lapsistasi ne, jotka ovat yhä hengellisessä horroksessa tai joita vietellään tekemään kompromisseja, ja muistuttaa meitä siitä, kuinka tärkeitä nämä pyhät päivät ja pyhät juhlat SINULLE ovat ja kuinka saat kunniaa, kun me pidämme ne. Ylistys TEILLE, ABBA YAHUVEH [JAHVE], YAHUSHUA HA MASHIACH ja ÄITI IMMAYAH!

YAHUSHUA HA MASHIACH'N nimessä, veressä ja rakkaudessa,

apostoli, profeetta ja äiti monille, Elisheva Eliyahu

************

Ei enää leikkejä! YAHUVEH [JAHVE] on vihainen!

2. huhtikuuta 2023

[Grace rukoilee pyhillä kielillä ja itkee.]

[Sana alkaa:]

VOI, MINÄ OLEN VIHAINEN! OLEN VIHASTA SUUNNILTANI! MINUN sydämeni suree ihmisten tähden – teidän, jotka kutsutte itseänne MINUN omikseni, yritätte keksiä tekosyitä, jottei teidän tarvitsisi pitää MINUN pyhiä juhliani!

OLEN VIHASTA SUUNNILTANI! Kuinka MINUN sydämeni sureekaan tämän sukupolven tähden! Ja sinä, tyttäreni, olet tuntenut MINUN vihaani koko päivän, MINUN surunaiheitani.

Te ihmiset, jotka olette pitäneet MINUN juhliani vuosien ajan, KUINKA USKALLATTEKIN KYSYÄ MINULTA, ONKO OK, VOITTEKO SYÖDÄ HAPATETTA?!

TE IHMISET, JOTKA KEKSITTE TEKOSYITÄ OLLA PITÄMÄTTÄ PYHIÄ JUHLIA, KUINKA USKALLATTEKIN?!

JOS KAIPAAT MAAILMAA NIIN PALJON, ET OLE MINUN MORSIAMENI!

JOS KIELTÄYDYT TOTTELEMASTA MINUA, YAHUVEH'A, ET OLE MINUN MORSIAMENI!

SINÄ, JOKA PELKÄÄT MAAILMAA ENEMMÄN KUIN PELKÄÄT MINUA, ET OLE MINUN MORSIAMENI! SILLÄ MINUN MORSIAN TUNTEVAT MINUN ÄÄNENI! HE TOTTELEVAT TAIVASTA!

JOS KIELTÄYDYT VAELTAMASTA PYHYYDESSÄ, ET OLE MINUN MORSIAMENI!

JOS ET PIDÄ MINUN PYHIÄ JUHLIANI, ET OLE MINUN MORSIAMENI!

JOS ET KÄÄNNY POIS SYNNISTÄ, ET OLE MINUN MORSIAMENI!

JOS KIELTÄYDYT ALISTUMASTA MINUN, YAHUVEH'N TAHTOON JA VASTUSTAMASTA paholaista, ET OLE MINUN MORSIAMENI!

OLEN SAANUT TARPEEKSENI! KELLO TIKITTÄÄ! EN ENÄÄ LEIKI TÄTÄ LEIKKIÄ TEIDÄN KANSSANNE, SILLÄ MINUN POIKANI ON PIAN TULEVA! JA VAIN MINUN MORSIAMENI JA MINUN LAPSENI, HE KUULEVAT MINUN ÄÄNENI JA HE TULEVAT! SILLÄ MINUN SYDÄMENI SUREE! SE SUREE! SITÄ, ETTÄ OLITTE NIIN ITSEKKÄITÄ AJATTELEMAAN ITSEÄNNE, VAIKKA MINÄ, MINÄ LÄHETIN POIKANI, AINOSYNTYISEN POIKANI SYNTIENNE TÄHDEN, JA TE KEHTAATTEKIN KYSYÄ: “ONKO OK, JOS NYT VAIN SYÖN HAPATETTA MUTTA SILTI PIDÄN PÄÄSIÄISEN?” MILLAINEN KYSYMYS TUO OIKEIN ON?! SE EI OLE ENÄÄ HAPPAMATTOMAN LEIVÄN JUHLA, SILLÄ TE OLETTE VALINNEET SYÖDÄ HAPATETTA!

POIS! POIS! POIS! POIS! TE paholaisen TYÖN TEKIJÄT, SILLÄ MINÄ EN KOSKAAN TEITÄ TUNTENUT!

JOS OLETTE TÄÄLLÄ VAIN TUHLATAKSENNE MINUN AIKAANI, NIIN MENKÄÄ TIEHENNE SIITÄ!

ÄLKÄÄ VIHASTUTTAKO MINUA, YAHUVEH'A! JOS VALITSETTE OLLA NOUDATTAMATTA NÄITÄ PYHIÄ JUHLIA, TULETTE KOHTAAMAAN MINUT YKSIN, SILLÄ TÄMÄ ON NIIN PYHÄ AIKA! JA SILTI TE AJATTELETTE VAIN ITSEÄNNE!

HÄVETKÄÄ! HÄVETKÄÄ! HÄVETKÄÄ!

JOS KAIPAATTE MAAILMAA, MENKÄÄ! ÄLKÄÄ TULKO TAKAISIN!

TE IHMISET, JOTKA SANOTTE RAKASTAVANNE MINUA, YAHUVEH'A, MUTTETTE TOTTELE, TE ETTE OLE MINUN!

TE, JOTKA PÄÄTITTE TALLATA MINUN POIKANI YAHUSHUA HA MASHIACH'N VEREN JALKOIHINNE, TE ETTE OLE MINUN MORSIAMENI!

NE TEISTÄ, JOTKA TEKEVÄT SYNTIÄ TAHALLAAN, TE ETTE OLE MINUN MORSIAMENI!

JOS KIELTÄYDYTTE HANKKIUTUMASTA EROON SYNNISTÄNNE JA KÄÄNTYMÄSTÄ POIS PAHUUDESTA, TE ETTE OLE MINUN MORSIAMENI!

ÄLKÄÄ TUHLATKO MINUN AIKAANI! ÄLKÄÄ TUHLATKO MINUN PALVELIJOIDENI AIKAA, SILLÄ ON MUITA SIELUJA, JOTKA TARVITSEVAT PALVELEMISTA ENEMMÄN! VALITKAA TÄNÄ PÄIVÄNÄ, MITÄ JUMALAA HALUATTE PALVELLA!

TÄMÄ EI OLE LEIKKIEN AIKA! OLEN SAANUT TARPEEKSENI LEIKKIEN LEIKKIMISESTÄ! JA TE LUULETTE, ETTEN MINÄ NÄE, TE LUULETTE, ETTEN MINÄ KUULE, TE LUULETTE, ETTEN MINÄ NÄE SYDÄMENNE AIKEITA.

MINÄ VAROITAN TEITÄ IHMISIÄ JÄLLEEN KERRAN: PYHÄ HENKI, KALLISARVOINEN RUACH HA KODESH, TEIDÄN RAKAS ÄITI IMMAYAH, EI PYSY EPÄPYHÄSSÄ ASTIASSA!

VALITKAA TÄNÄ PÄIVÄNÄ, MITÄ JUMALAA HALUATTE PALVELLA!

JOS SE ON MAAILMA, NIIN PAKATKAA LAUKKUNNE JA LÄHTEKÄÄ! MUTTA JOS VALITSETTE TAIVAAN, NIIN TEHKÄÄ PARANNUS SYNNEISTÄNNE JA KÄÄNTYKÄÄ NIISTÄ POIS ÄLKÄÄKÄ ENÄÄ TEHKÖ SYNTIÄ! (1. Piet. 1:16)

Ei enää leikkejä! Ei enää leikkejä! Sillä niin pyhä aika on tulossa! Ja muistakaa, mitä PELASTAJANNE teki teidän puolestanne! Muistakaa, mitä MINÄ, YAHUVEH, tein teidän puolestanne!

Ne teistä, jotka haluavat eksoduksen: Jos haluatte eksoduksenne, teidän täytyy ensin antautua. Teidän täytyy luovuttaa kaikkenne MINULLE, YAHUVEH'LLE! En halua puolittaisia sydämiä! Olen saanut tarpeeksi puolittaisia sydämiä! (Matt. 12:25)

Huomaatteko sen ympäri tätä maailmaa olevan hulluuden?! Te vanhemmat, joilla on nuoria lapsia: On teidän vastuullanne opettaa lapsianne niin kauan kuin nämä ovat nuoria! On teidän vastuullanne opettaa lapsillenne pyhyydestä, näistä pyhistä juhlista! Sillä Viisauden alku on YAHUVEH'N pelko! (Sananl. 9:10) Älkää menettäkö JUMALAN pelkoanne!

MINÄ kutsun Morsiantani, TULKAA! TULKAA! Kokoontukaa yhteen! TULKAA! Aivan niin kuin on tapahtunut suuri pahuuden tulva – tulkaa, MINUN Morsiameni, sillä MINÄ tulen nostamaan “standardin” sitä vastaan! (Jes. 59:19) Enää en kuitenkaan ota vastaan puolisydämisiä ihmisiä!

Antautukaa! Antautukaa! MINUN lampaani tuntevat MINUN ääneni! Ja MINÄ sanon: tulkaa! Tulkaa! Tulkaa Turva-arkkiinne! Sillä se jumalattomuuden tulva tulee vain pahenemaan! Tulkaa! Tulkaa! Tulkaa MINUN syliini! Tulkaa Turva-arkkiinne! (Ps. 132:8) Ja ne teistä harvoista kiittämättömistä, jotka ovat kiittämättömiä sen suhteen, mitä MINÄ olen teille tarjonnut, varokaahan! Älkää luulko, että pelkät lahjoituksenne tulevat teidät pelastamaan! Sydämenne on se, minkä MINÄ haluan! Haluan sydämenne! En rahojanne! Ette saa sanoa “YAHUSHUA, minä rakastan SINUA” ja silti yhä pitää kiinni maailmasta ja olla siihen kiintyneinä! Antautukaa! Antautukaa! Luovuttakaa kaikki asiat! Tänään on pelastuksen päivänne! Huomenna voi olla liian myöhäistä!

[Sanan loppu]

HalleluYAH! Kiitos! Kiitos! Kiitos ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA HA MASHIACH ja ÄITI IMMAYAH! Olen niin pahoillani siitä, että TEIDÄN sydämenne ovat murheellisiksi tehdyt! Luovuttakoot TEIDÄN pyhät lapsenne, TEIDÄN todelliset lapsenne, TEIDÄN Morsiamenne TEILLE kaiken! Amen! Amen!



CLICK HERE or the image below to go directly to her youtube channel
YAHSladyinred